Βοήθεια
Βοήθεια
Λοιπόν, κανονικα δούλευα απογευματινος όλη τη βδομαδα αλλά λόγω μιας εκδήλωσης που πρέπει να μιλήσω (διαδικτυακά) είπα στην πενηνταρα να αλλάξουμε και να είμαι εγώ πρωί και εκείνη απογευνα. Δεχτηκε αλλά χθες είχα πολλές δουλειές το πρωί και έμεινα ώρα στον ήλιο με αποτέλεσμα να νιωθω εντελώς χάλια μετά. Επιπλέον το βράδυ δεν κοιμήθηκα παρά μόνο τρεις βρες με αποτέλεσμα το πρωί να είμαι χάλια. Τηλεφώνησα ότι δεν θα πάω στη δουλειά, μου είπαν εντάξει, αλλά κάπως κομπιασμενα. Μου είπαν συγκεκριμένα αν νιωσω καλυτερα να έρθω έστω για ένα 5ωρο και αυτό γιατί το πρωί η ρεσεψιόν έχει πιο πολύ κίνηση.
Δεν πήγα φυσικά γιατί δεν ένιωσα καλύτερα. Πιστεύετε ότι φερθηκα άσχημα; Δηλαδή όχι μόνο δεν πήγα, τελευταία στιγμή, αλλά και τους ανακατεψα το πρόγραμμα.
Επίσης, έχω άγχος για την εκδήλωση. Πώς να μην με πιάσει κρίση πανικου;
Δεν πήγα φυσικά γιατί δεν ένιωσα καλύτερα. Πιστεύετε ότι φερθηκα άσχημα; Δηλαδή όχι μόνο δεν πήγα, τελευταία στιγμή, αλλά και τους ανακατεψα το πρόγραμμα.
Re: Βοήθεια
Χρησιμοποίησε το ίδιο σύστημα που χρησιμοποίησες και για την εργασία σου, το "είπα ξείπα" και μην πας καθόλου. Σιγουράκι.Kappa έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 12:34Λοιπόν, κανονικα δούλευα απογευματινος όλη τη βδομαδα αλλά λόγω μιας εκδήλωσης που πρέπει να μιλήσω (διαδικτυακά) είπα στην πενηνταρα να αλλάξουμε και να είμαι εγώ πρωί και εκείνη απογευνα. Δεχτηκε αλλά χθες είχα πολλές δουλειές το πρωί και έμεινα ώρα στον ήλιο με αποτέλεσμα να νιωθω εντελώς χάλια μετά. Επιπλέον το βράδυ δεν κοιμήθηκα παρά μόνο τρεις βρες με αποτέλεσμα το πρωί να είμαι χάλια. Τηλεφώνησα ότι δεν θα πάω στη δουλειά, μου είπαν εντάξει, αλλά κάπως κομπιασμενα. Μου είπαν συγκεκριμένα αν νιωσω καλυτερα να έρθω έστω για ένα 5ωρο και αυτό γιατί το πρωί η ρεσεψιόν έχει πιο πολύ κίνηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
θα βοηθήσω γιατί τέτοιος είμαι.πες που είναι να πάω στη θέση σου
Λέτε να θύμωσαν στη δουλεια; Αύριο που θα πάω να το σχολιασω;
Συγκεκριμένα έγινε ως εξης: Χθες το βράδυ ζήτησα να φύγω λίγο νωρίτερα (ένα μισάωρο) επειδή δεν ένιωθα καλά. Επειδή είχε αρκετές αφιξεις ομως έφυγα εν τέλει στην ώρα μου. Είχα νιώσει καλύτερα στο μεταξύ, αλλά το βράδυ δεν καταφερα να κοιμηθω καλά με αποτέλεσμα να ξυπνήσω σε κακή κατάσταση γύρω στις 5. Επειδή έβλεπα ότι δεν με ξαναπαίρνει ο ύπνος έστειλα μήνυμα στην κόρη της ιδιοκτητριας ενημερώνοντας ότι δεν θα μπορέσω να πάω επειδή δεν νιώθω καλά. Επειδή κατά τις 8 το πρωι είδα ότι δεν το είχε δει ακόμα , πήρα τηλ στη ρεσεψιόν που εκείνη την ώρα κάθεται η ιδιοκτήτρια και την ενημέρωσα. Μου είπε εντάξει, αφού δεν νιώθω καλά αλλά αν νιωσω καλυτερα να παω κατα τις 11 αφου εκανα την αλλαγη στο προγραμμα και δεν θα υπηρχε αλλος ρεσεψιονιστ παρα μονο εκεινη που εχει αλλες δουλειες. Δεν ένιωσα καλυτερα και δεν πήγα. Κατά τις 10 μου απάντησε και η κόρη "Καλημέρα, ενταξει" στο μήνυμα που της έλεγα ότι δεν θα πάω.
Άρα τι να κανω τωρα; Να το σχολιάσω αυριο; να ζητήσω συγνώμη (ζήτησα και στο τηλ και στο μηνυμα)
Άρα τι να κανω τωρα; Να το σχολιάσω αυριο; να ζητήσω συγνώμη (ζήτησα και στο τηλ και στο μηνυμα)
- Οργισμένος
6/10Kappa έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 12:34Λοιπόν, κανονικα δούλευα απογευματινος όλη τη βδομαδα αλλά λόγω μιας εκδήλωσης που πρέπει να μιλήσω (διαδικτυακά) είπα στην πενηνταρα να αλλάξουμε και να είμαι εγώ πρωί και εκείνη απογευνα. Δεχτηκε αλλά χθες είχα πολλές δουλειές το πρωί και έμεινα ώρα στον ήλιο με αποτέλεσμα να νιωθω εντελώς χάλια μετά. Επιπλέον το βράδυ δεν κοιμήθηκα παρά μόνο τρεις βρες με αποτέλεσμα το πρωί να είμαι χάλια. Τηλεφώνησα ότι δεν θα πάω στη δουλειά, μου είπαν εντάξει, αλλά κάπως κομπιασμενα. Μου είπαν συγκεκριμένα αν νιωσω καλυτερα να έρθω έστω για ένα 5ωρο και αυτό γιατί το πρωί η ρεσεψιόν έχει πιο πολύ κίνηση.
Ευρηματικος .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 938 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
02 Μάιος 2024, 01:28
-
- 30 Απαντήσεις
- 991 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
07 Ιούλ 2024, 09:41
-
-
Νέα δημοσίευση Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
από Libre arbitre » 02 Σεπ 2023, 15:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 81 Απαντήσεις
- 3268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
02 Σεπ 2023, 18:50
-
-
- 106 Απαντήσεις
- 3197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
21 Ιουν 2023, 20:13