Μελοθανατων τελευταίες επιθυμιες
Re: Μελοθανατων τελευταίες επιθυμιες
Εξαρτάται ρε τύπε για ποιον λόγο θα ήμουν μελλοθάνατος.
Αν είχα κάνει καμία χοντρή μαλακία, θα ήθελα τους πιο κοντινούς συγγενείς και φίλους μου, για να απολογηθώ για μια τελευταία φορά και να το μεταφέρουν αυτό σε όποιον έβλαψα.
Αν πάλι με σκότωναν για άλλους λόγους, δεν θα ήθελα ούτε ιδιαίτερο φαγητό, ούτε σεξ, ούτε κάτι από αυτά. Ίσως την νύχτα για να βρει κάποια όμορφα λόγια να μου πει, δικά της ή όχι και κάποιο τραγούδι. Αν γινόταν, θα ήθελα την τελευταία στιγμή να ήμουν όρθιος, περήφανος, με το κεφάλι ψηλά και να αγναντεύω την ανατολή από μια κορυφή κάποιου βουνού της Ελλάδος.
Αν ήταν σκευωρία, πάλι με το κεφάλι ψηλά και με την υπόσχεση ότι θα γυρίσω και θα φέρω την κόλαση σε όσους με οδήγησαν εκεί.
Αν είχα κάνει καμία χοντρή μαλακία, θα ήθελα τους πιο κοντινούς συγγενείς και φίλους μου, για να απολογηθώ για μια τελευταία φορά και να το μεταφέρουν αυτό σε όποιον έβλαψα.
Αν πάλι με σκότωναν για άλλους λόγους, δεν θα ήθελα ούτε ιδιαίτερο φαγητό, ούτε σεξ, ούτε κάτι από αυτά. Ίσως την νύχτα για να βρει κάποια όμορφα λόγια να μου πει, δικά της ή όχι και κάποιο τραγούδι. Αν γινόταν, θα ήθελα την τελευταία στιγμή να ήμουν όρθιος, περήφανος, με το κεφάλι ψηλά και να αγναντεύω την ανατολή από μια κορυφή κάποιου βουνού της Ελλάδος.
Αν ήταν σκευωρία, πάλι με το κεφάλι ψηλά και με την υπόσχεση ότι θα γυρίσω και θα φέρω την κόλαση σε όσους με οδήγησαν εκεί.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Όχι. Η πρώτη και τελευταία φορά που πήρα ηρεμιστικό ήταν πριν 35 χρόνια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 20:50Εύκολο. Έχεις στην τσάντα σου;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 20:486. Να μου δώσουν ένα χάπι για να κοιμηθώ μέχρι την εκτέλεση.zteo έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 19:36Λοιπόν είστε μελοθανατοι την επόμενη μέρα θα σας εκτελέσουν.
1. Ποιο θα ήταν το τελευταίο γεύμα που θα τρωγατε και ποτό που θα πινατε
2. Την τελευταία γυναίκα η άνδρας που θα κάνατε σεξ
3. Το τελευταίο βιβλίο ή ταινία που θα βλέπατε
4. Το τελευταίο τραγούδι που θα ακούγατε
5. Ο τελευταίος πχωρουμιτης που θα μιλουσατε.
Τα υπόλοιπα τα θεωρώ .........

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Συγγνώμη, πώς βρεθηκατε εσείς εδώ μέσα; Έχετε ιδέα πόση μαρμελάδα χαραμισατε για να χωρέσετε δίπλα μου;
sure...
(γελώ)
(γελώ)
-
Καλώς. Να το εντείνεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 20:57Όχι. Η πρώτη και τελευταία φορά που πήρα ηρεμιστικό ήταν πριν 35 χρόνια.
Να εντείνω τί ακριβώς; Τον επηρεασμό μου από κάθε μελοπαπαριά; Δεν θέλω λέμε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 21:12Καλώς. Να το εντείνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
διάλεξες την πιο γενναία!Feindflug έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 20:53Εξαρτάται ρε τύπε για ποιον λόγο θα ήμουν μελλοθάνατος.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Προφανως η σωστη κινηση ειναι να πηδηξεις τον/την αρχηγο του κρατους μπας και σου δωσει χαρη.George_V έγραψε: ↑15 Ιούλ 2024, 20:01Στην Αμερική π.χ. οι τελευταίες επιθυμίες είναι σεβαστές απόλυτα σε κάποιες πολιτείες (όσον αφορά το φαγητό δλδ) αν τους πεις ότι θες κάτι τρελό είναι υποχρεωμένοι να στο φέρουν (σε κάποιες πολιτείες όχι σε όλες)
Ε εδώ το κάνουμε εξτεντεντ και σε γκόμενες. For role play sake.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τελευταίες δημοσκοπήσεις
από yorgoschrysikos » 10 Δεκ 2024, 06:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
11 Φεβ 2025, 09:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μια ψυχρή αποτίμηση στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από Τουρκία-Ερντογάν
από Maspoli » 31 Ιαν 2024, 13:44 » σε Εθνικά Θέματα - 34 Απαντήσεις
- 980 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
01 Φεβ 2024, 00:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η εθνική Κύπρου στο ποδόσφαιρο γιατί είναι τόσο χάλια στις τελευταίες διοργανώσεις;
από Μαδουραίος » 15 Οκτ 2023, 17:48 » σε Αθλητικά - 15 Απαντήσεις
- 784 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
19 Οκτ 2023, 18:29
-