Τι σκέφτεσαι τώρα (αν δεν είσαι η κασπ);

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
nowhere

Re: Τι σκέφτεσαι τώρα (αν δεν είσαι η κασπ);

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 18 Ιούλ 2024, 21:50

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε:
18 Ιούλ 2024, 18:41
Αφού ο συντονισμός έκρινε ότι δεν τρέχει κάστανο να με λες ψυχάκι και να ρωτάς "ποιος σε γαμει εσένα". Θα κάνω και γω το ίδιο. Ποιος σε γαμει εσένα Φάτα μου
τι ήθελες να κάνει ο συντονισμός για μια διάγνωση και μια ειλικρινή απορία δλδ?

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 18 Ιούλ 2024, 22:04

18 Ιούλ 2024, 21:39
Fata_Morgana έγραψε:
18 Ιούλ 2024, 21:38
18 Ιούλ 2024, 21:28

Εντάξει ως ψυχάκι δεν είσαι και ο πιο σοβαρός κριτής. Ούτε μη μισογύνης φαινεται, μισοβολεμενος ναι
Σκουπίδι πάντως δεν είναι. Βασικό :hebit:
Και να μην ήταν πριν σε γνωρίσει, σίγουρα θα έγινε μετά. Ψυχάκι.

Άρα συνοψίζοντας, η απάντηση στο ποιος σε γαμει εσένα σε αυτήν που ρώτησε πρώτη η ίδια την ερώτηση αυτή σε μένα, και ο συντονισμός είναι οκ με αυτό, είναι "ένας μπάρμπας που στέλνει βίντεο από εδώ και από εκεί, που έχει πει "να σε γαμησω πρώτα να μην μπορείς να κουνηθείς και πήγαινε σε άλλον" . Κελεπουρι. Και ήταν τόσο κολακευτικά αυτά τα δικά σου ποστ για αυτόν, που ένιωσες την ανάγκη να ρωτήσεις εμένα "ποιος σε γαμεί Μένιο". Ουστ, σκουπίδι.
Μη γίνεσαι ψεύτης εκτός από ψυχάκι. Όχι απο δω κι απο κει. Σε μένα το έστειλε. Κελεπούρι είναι ο μπαρμπαδάκος μου, βάζει κάτω κάτι ψοφίμια νεαρούς που μόνο να στριγκλίζουν ξέρουν για το δίκιο του άντρα ουυυυ για πλάκα. Άμα θέλεις να του πω να σου κάνει κανένα μάθημα αλλά νομίζω είσαι χαμένη υπόθεση. Δε σωζεσαι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Ιούλ 2024, 22:14

Fata_Morgana έγραψε:
18 Ιούλ 2024, 22:04
Fata_Morgana έγραψε:

Άρα συνοψίζοντας, η απάντηση στο ποιος σε γαμει εσένα σε αυτήν που ρώτησε πρώτη η ίδια την ερώτηση αυτή σε μένα, και ο συντονισμός είναι οκ με αυτό, είναι "ένας μπάρμπας που στέλνει βίντεο από εδώ και από εκεί, που έχει πει "να σε γαμησω πρώτα να μην μπορείς να κουνηθείς και πήγαινε σε άλλον" . Κελεπουρι. Και ήταν τόσο κολακευτικά αυτά τα δικά σου ποστ για αυτόν, που ένιωσες την ανάγκη να ρωτήσεις εμένα "ποιος σε γαμεί Μένιο". Ουστ, σκουπίδι.
Μη γίνεσαι ψεύτης εκτός από ψυχάκι. Όχι απο δω κι απο κει. Σε μένα το έστειλε. Κελεπούρι είναι ο μπαρμπαδάκος μου, βάζει κάτω κάτι ψοφίμια νεαρούς που μόνο να στριγκλίζουν ξέρουν για το δίκιο του άντρα ουυυυ για πλάκα. Άμα θέλεις να του πω να σου κάνει κανένα μάθημα αλλά νομίζω είσαι χαμένη υπόθεση. Δε σωζεσαι.
Ρε συ Μοργκάνα, ήταν η απόλυτη καραμπαμπιά από τον δικό σου να σου στείλει το επίμαχο βίντεο, το σωστό να λέγεται.

Αλλά το να κλαίγεται το κουρκουμπίνι για χαρακτηρισμούς τύπου "ποιος σε γαμεί" δεν είναι καν καραμπαμπιά.

Απλώς γιατί αν τον ρωτήσεις "ποια γάμησες" θα βάλει ξανά τα κλάματα...
Η ελπίδα είναι παγίδα.

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 18 Ιούλ 2024, 22:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2024, 21:41
18 Ιούλ 2024, 21:35
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2024, 21:33

Εσύ ακόμα να τρουπώσεις κάπου;
Τώρα μιλαω με την "φεμινίστρια - δεν ξέρω αν είναι παράνομο χιχιχι". Με σένα θα ασχοληθώ αργότερα ή απευθύνσου στον πολύ φορουμικο λαό που σε συμπαθεί
Ρε συ το πόσο σας παίζει κομπολογάτα η "φεμινίστρια" όλα τα ζόρικα αγόρια, το έχω δηλώσει πολλές φορές. Και σας έχει στο χαλαρό, καρατσεκαρισμένο.

Οι προσωπικές μου διενέξεις με τη μοργκάνα, δεν αφορούν καν το πλέιμομπιλ είδος σας.
Καλό μου, όποιος γράφει ουρανομηκεις πίπες με 50μετρα και 200 σταθμά από μέρα σε μέρα και από φίλη της ή όχι, λογικό είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς, αλλά ασχολήσου με τα χάλια σου
sure...
(γελώ)

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Ιούλ 2024, 22:30

18 Ιούλ 2024, 22:28
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2024, 21:41
18 Ιούλ 2024, 21:35

Τώρα μιλαω με την "φεμινίστρια - δεν ξέρω αν είναι παράνομο χιχιχι". Με σένα θα ασχοληθώ αργότερα ή απευθύνσου στον πολύ φορουμικο λαό που σε συμπαθεί
Ρε συ το πόσο σας παίζει κομπολογάτα η "φεμινίστρια" όλα τα ζόρικα αγόρια, το έχω δηλώσει πολλές φορές. Και σας έχει στο χαλαρό, καρατσεκαρισμένο.

Οι προσωπικές μου διενέξεις με τη μοργκάνα, δεν αφορούν καν το πλέιμομπιλ είδος σας.
Καλό μου, όποιος γράφει ουρανομηκεις πίπες με 50μετρα και 200 σταθμά από μέρα σε μέρα και από φίλη της ή όχι, λογικό είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς, αλλά ασχολήσου με τα χάλια σου
Τελικώς, ούτε για πλεϊμομπίλ δεν κάνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 18 Ιούλ 2024, 22:34

Fata_Morgana έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:

Όπως το πες μπαρμπαδακος. Και αν στα 50 κάνεις σαν 15χρονο, φαντάσου χαλι. Όχι δεν θέλω μαθήματα γρήγορης εκπυσοκρότησης, ευχαριστώ, ψυχάκι ναιδα
sure...
(γελώ)

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 18 Ιούλ 2024, 22:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2024, 22:14

Ρε συ Μοργκάνα, ήταν η απόλυτη καραμπαμπιά από τον δικό σου να σου στείλει το επίμαχο βίντεο, το σωστό να λέγεται.

Αλλά το να κλαίγεται το κουρκουμπίνι για χαρακτηρισμούς τύπου "ποιος σε γαμεί" δεν είναι καν καραμπαμπιά.

Απλώς γιατί αν τον ρωτήσεις "ποια γάμησες" θα βάλει ξανά τα κλάματα...
Δεν ήταν καταμπαμπιά ΓΑΛΗ μου, τεράστια πουστιά ήταν εκ μέρους του προς εμένα. Και όχι απλά ήταν πουστιά, το έκανε για ασήμαντη αφορμή και δε παραδέχεται ποτέ ότι στάθηκε λάθος καθότι δεν είμασταν σε σχέση. Αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που προσπαθεί ο Μένιος να του πρπσάψει, ότι η κοπέλα δε γνώριζε κτλ κτλ. για να ικανοποιήσει τα δικά του σενάρια στο μυαλό. Γιατί αυτό είναι ο Μένιος ένα κακομαθημένο που αν δεν του γίνεται το χατίρι βάζει τις τσιρίδες. Έτσι και με τη φωτό της κοπέλας στο Νιάρχο. Με ρώταγε ποια είναι δήθεν τον ένοιαζαν τα προσωπικά δεδομένα. Δε του έλεγα. Μετά ανοιξε ολόκληρο νήμα να γραφτεί η κολλητή μου(η κοπέλα της φωτο) στο φορουμ και λυσσαγε επειδή δε του έλεγα και μέσα σε αυτό το νήμα ειχε παραδεχθεί ότι ειχε αποθηκεύσει τη φωτο για μελλοντικό αβαταρ. Ο κ. Προστάτης των προσωπικών δεδομένων ταχα μου. Άρχισε τις τσιριδες του και του ικανοποιήσε ο μπαζουμπα το καπρίτσιο. Κακομαθημενο.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 18 Ιούλ 2024, 22:36

18 Ιούλ 2024, 22:34
Fata_Morgana έγραψε:

Όπως το πες μπαρμπαδακος. Και αν στα 50 κάνεις σαν 15χρονο, φαντάσου χαλι. Όχι δεν θέλω μαθήματα γρήγορης εκπυσοκρότησης, ευχαριστώ, ψυχάκι ναιδα
Καλά Μένιο μου εντάξει. Δε θα σε κοπανήσω άλλο. Εύχομαι να έχεις ένα καλό βράδυ :D

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 18 Ιούλ 2024, 23:19

Fata_Morgana έγραψε:
18 Ιούλ 2024, 22:36
18 Ιούλ 2024, 22:34
Fata_Morgana έγραψε:

Καλά Μένιο μου εντάξει. Δε θα σε κοπανήσω άλλο. Εύχομαι να έχεις ένα καλό βράδυ :D
Η παλινδρομικη κίνηση που ασκείς όταν γράφεις στο Πακυ, δεν λέγεται κοπάνημα, καλό μου. Αλλά από ην άλλη, ποιος σε γαμει εσένα και τις πίπες που γράφεις; Αφού ο συντονισμός έκρινε ότι είναι μια φιλική ερώτηση το ποιος σε γαμει που με ρώτησες, θα σε ρωτάω συχνά και εγώ ανάλογες ευγενικές απορίες.
sure...
(γελώ)

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών