Δυστυχώς...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 18:23Ελάχιστοι ελληνιάρηδες ισοβίτες, βγαίνουν στα 20-25 χρόνια.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 18:21Ότι ισχύει για τους ισοβίτες. Αν δείχνουν καλή διαγωγή να βγαίνουν στα 20-25 χρόνια.
μήπως είμαι φλώρος?
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: μήπως είμαι φλώρος?
Ισχύει.foscilis έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 16:36Αν και όλοι μας έχουμε ευχηθεί σε περιόδους αγαμίας να συνέβαινε αυτό και να μην έπρεπε να "κυνηγούν" οι άντρες, η εμπειρία μου πλέον είναι πως όταν μια γυναίκα έρχεται και σε παρακαλάει να τη γαμήσεις αντί να κάνει έστω και λίγο τη δύσκολη, 99.99% πρέπει να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.jackie Daniels έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 23:03βλέπω μόνο εγώ δε συμμερίζομαι την ιδέα των βασανιστηρίων και μου την ειπαν ασχημα οι νουμπαδες στο νήμα
επίσης οταν βλέπω βίντεο απο δικαστήρια στην αμαρικη που ριχνουν ισοβια,πραγματικά ισόβια, σφίγγεται η καρδιά μου
επισης δε μπορώ να παραβλέψω ότι δε μπηκα και σττη κουμπαρα,παρολο που μου το δωσε στο πιατο
Τόσο για τα παρακάλια όσο και για την πληρωμή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι εγώ αυτής της αντίληψης είμαι. Και κάτι παπαριές για κοινωνικές επανεντάξεις των ίδιων, ευαισθητοποιημένες προσεγγίσεις για την αποφυγή στιγματισμών των οικογενειών τους και λοιπές παπαριές τις θεωρώ γελοίες.Green Dragon έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 18:24Μια χαρά τιμωρία είναι τα ισόβια, ειδικά για ψυχάκηδες που για την ώρα δεν μπορούν να θεραπευτούν. Εγώ χαίρομαι αφάνταστα όταν μπάινουν ισόβια τέτοια άτομα.
Όταν κάποιος σκοτώνει και βασανίζει για το κέφι του, αδιαφορώντας πλήρως για τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό στην ψυχολογία των οικείων και όχι μόνον των θυμάτων, είναι γελοίο να επικαλείται την διατάραξη του ψυχισμού του ίδιου και της δικής του οικογένειας. Αν μη τι άλλο, τόσο αυτός όσο και οι δικοί του παραμένουν αρτιμελείς και ζωντανοί. Ε, ας πονέσουν και αυτοί ψυχικά για τα ανθρωποειδή καμάρια τους, χέστηκε η φατμέ στο γενί τζαμί στην τελική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Αν δείξουν καλή διαγωγή δηλαδή δεν είναι πρόβλημα που έκαναν μια πράξη που κανένας άνθρωπος υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι θα κάνει. Ούτε κίνδυνος είναι για τους γύρω του ούτε τίποτα. Θεραπεύτηκε από την παραμονή του σε ένα κελί.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 18:21Ότι ισχύει για τους ισοβίτες. Αν δείχνουν καλή διαγωγή να βγαίνουν στα 20-25 χρόνια.hellegennes έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 16:09Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Έχεις ας πούμε στον νου σου κάτι καλύτερο για κάποιον που βίασε και τεμάχισε ένα δεκάχρονο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση O πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
από phorumaster » 24 Απρ 2024, 12:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 353 Απαντήσεις
- 7208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
31 Ιαν 2025, 16:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μήπως η Ελλάδα το παράκανε με τον τουρισμό;
από Unique » 04 Ιούλ 2023, 12:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 113 Απαντήσεις
- 3849 Προβολές
-