ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΔΙΑ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΔΙΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Ιούλ 2024, 09:09

Αγις έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 09:00
συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου αι Γυναικαι εχουν σαφεστατη προτιμηση στα Μποξερ σαν πρωτη επιλογη
Ιαπωνικά Σπιτς :102:
Ή τη μεγαλόσωμη βερσιόν τους (σαμογιέντ) ή τη μικρότερη (Σπιτς πομεράνιαν).
Όλα βέβαια εξαρτώνται και από τον τύπο που συνοδεύει το σκύλο :102:

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 05 Ιούλ 2024, 09:20

vantono έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 09:09
Αγις έγραψε:
συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου αι Γυναικαι εχουν σαφεστατη προτιμηση στα Μποξερ σαν πρωτη επιλογη
με διαφορα τα Μποξερ η κορυφαια ρατσα γκομενοπαγιδα - κατι τους κανει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Ιούλ 2024, 09:47

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 20:38
πω άσε τι έπαθα χτες το βράδυ. πήγα να βγάλω τον σκύλο κατά τις 11 το βράδυ, και βλέπω μια ξανθιά, γύρω στα 50, τρελό κορμί, και από φάτσα συμπαθητική, να κάθεται έξω από το ισόγειο της , και να έχει βάλει τις ξυπόλητες ποδαρες της πάνω στο σκαμπό προς το δρομάκι. η πλάκα είναι πως παραλίγο να πιάσω κουβέντα, γιατί πετούσε εκείνη την στιγμή ένα πουλί περίεργο, της νύχτας, έκανε κάνει ιδιαίτερες κρωξιες, και το σχολίασαμε, αλλά το πρόβλημα είναι πως αυτό το κωλοσκυλο είναι ακοινωνητο, γι αυτό το βγάζω τα βράδια, είναι και πιτμπουλ, χέσε μέσα, ο μόνος λόγος να έχεις σκυλί είναι να λειτουργεί ως γκομενοπαγιδα , απέτυχε και σε αυτό. εννοείται πρέπει να πέρασα καμία δεκαριά φορές τυχαία λίγο πέριξ να χαζέψω τις θεϊκές τις πατούσες που είχαν στραφεί με όλη τους την μεγαλοπρέπεια προς τα εμένα, τι καβλες βραδιάτικα, βασανιζομαστε οι ανδρες, ειδικά τα καλοκαίρια, και στην Ελλάδα, παντού θεϊκά μανικιούρ σε πολιορκούν.
Ειναι μαλακία βεβαια να εχεις πιτμπουλ ακοινώνητο, να ηταν κανενα τσιουάουα ή γιορκσαιρ οκ, αλλα το ακοινώνητο πιτμπουλ προσεχε μη σε βαλει σε τιποτα μπελάδες. Ο ξαδερφος μου εχει ντογκαργεντίνο αλλα τουλαχιστον το εχει τιγκα στην κοινωνικοποίηση. 5χρονα παιδάκια καθονται διπλα του και του τραβάνε τα αυτιά και το κακοποιούνε και αυτό οταν δυσανασχετεί απλά τους γλείφει τη μουρη, συν οτι φοβάται τις γάτες.
Παιζει να ειναι και ο μονος σκυλος ΑμεΑ που εχω συναντήσει.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 05 Ιούλ 2024, 09:51

vantono έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 09:47
πω άσε τι έπαθα χτες το βράδυ. πήγα να βγάλω τον σκύλο κατά τις 11 το βράδυ, και βλέπω μια ξανθιά, γύρω στα 50, τρελό κορμί, και από φάτσα συμπαθητική, να κάθεται έξω από το ισόγειο της , και να έχει βάλει τις ξυπόλητες ποδαρες της πάνω στο σκαμπό προς το δρομάκι. η πλάκα είναι πως παραλίγο να πιάσω κουβέντα, γιατί πετούσε εκείνη την στιγμή ένα πουλί περίεργο, της νύχτας, έκανε κάνει ιδιαίτερες κρωξιες, και το σχολίασαμε, αλλά το πρόβλημα είναι πως αυτό το κωλοσκυλο είναι ακοινωνητο, γι αυτό το βγάζω τα βράδια, είναι και πιτμπουλ, χέσε μέσα, ο μόνος λόγος να έχεις σκυλί είναι να λειτουργεί ως γκομενοπαγιδα , απέτυχε και σε αυτό. εννοείται πρέπει να πέρασα καμία δεκαριά φορές τυχαία λίγο πέριξ να χαζέψω τις θεϊκές τις πατούσες που είχαν στραφεί με όλη τους την μεγαλοπρέπεια προς τα εμένα, τι καβλες βραδιάτικα, βασανιζομαστε οι ανδρες, ειδικά τα καλοκαίρια, και στην Ελλάδα, παντού θεϊκά μανικιούρ σε πολιορκούν.
Ειναι μαλακία βεβαια να εχεις πιτμπουλ ακοινώνητο, να ηταν κανενα τσιουάουα ή γιορκσαιρ οκ, αλλα το ακοινώνητο πιτμπουλ προσεχε μη σε βαλει σε τιποτα μπελάδες. Ο ξαδερφος μου εχει ντογκαργεντίνο αλλα τουλαχιστον το εχει τιγκα στην κοινωνικοποίηση. 5χρονα παιδάκια καθονται διπλα του και του τραβάνε τα αυτιά και το κακοποιούνε και αυτό οταν δυσανασχετεί απλά τους γλείφει τη μουρη, συν οτι φοβάται τις γάτες.
Δεν είναι δικός μου βέβαια, της δικιάς μου είναι, δεν θα έπαιρνα τόσο μαλακισμενη απόφαση ποτέ, εγώ τον έχω φορτωθεί. Στην αρχή ήταν μια χαρά, αλλά έχει εδώ μια τρελή γειτόνισσα που του έκανε επιθέσεις όλη μέρα, τον έβριζε, και από τότε του ξεκίνησαν τα ψυχολογικά. Φυσικά με έναν δεν έχει κάνει τίποτα ποτέ, προσέχω μέχρι αηδιας, για αυτό πλέον δεν μπορώ ούτε να πιάσω κουβέντα με κάνα γκομενάκι, ο μόνος λόγος να έχεις σκυλο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Ιούλ 2024, 17:00

Αγις έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 09:20
vantono έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 09:09
Αγις έγραψε:
με διαφορα τα Μποξερ η κορυφαια ρατσα γκομενοπαγιδα - κατι τους κανει
Καμμία σχέση. Και όσοι θεωρούν τις συγκεκριμένες ράτσες σκύλων γκομενοπαγίδες, είναι πανάσχετοι μυρωδιάδες.

Το υπογράφω.

Προσωπικώς, όποιον και όποια γουστάρει σκύλους και όχι γάτες και το αντίστροφο, τους θεωρώ τελειωμένους παπάρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Ιούλ 2024, 17:11

05 Ιούλ 2024, 09:51
vantono έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 09:47
Δεν είναι δικός μου βέβαια, της δικιάς μου είναι, δεν θα έπαιρνα τόσο μαλακισμενη απόφαση ποτέ, εγώ τον έχω φορτωθεί. Στην αρχή ήταν μια χαρά, αλλά έχει εδώ μια τρελή γειτόνισσα που του έκανε επιθέσεις όλη μέρα, τον έβριζε, και από τότε του ξεκίνησαν τα ψυχολογικά. Φυσικά με έναν δεν έχει κάνει τίποτα ποτέ, προσέχω μέχρι αηδιας, για αυτό πλέον δεν μπορώ ούτε να πιάσω κουβέντα με κάνα γκομενάκι, ο μόνος λόγος να έχεις σκυλο.
Κατά τα φαινόμενα κι εσύ λειτουργείς ως επικουρικό πετ της δικιάς σου.

Ενιγουέι, στηρίζω όλες τις ζωοφιλικές* ή φιλοζωϊκές* προσεγγίσεις.

*Οι αστερίσκοι αφορούν στις αμιγώς εννοιολογικώς ενστάσεις που παίζουν ως στρίβειν δια του αρραβώνος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ » 10 Φεβ 2025, 18:00

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε:
26 Μάιος 2023, 18:53
Μου κάνει κάθε χρόνο εντύπωση το εξής: καταλαβαίνω να ντύνονται αρκετά ελαφρά με τις ζεστες αλλά ποτέ δεν κατάλαβα πως κυκλοφορούν όλη μέρα Αθήνα κέντρο σε σκατά πεζοδρόμια, να πρέπει να τρέξεις, να βιαστείς να ανεβοκατεβεις σκάλες, να οδηγήσεις κλπ με κάτι σαγιοναροειδή έτοιμα να βγούνε με το πρώτο φύσημα του αέρα. Και άντε αυτό πες συνηθίζεται (αλλά γιατί; Χάθηκε ένα πιο κλειστό πέδιλο σε στυλ άβαταρ Γιώργη;)

Πώς δεν σιχαίνονται με κοντά σορτσάκια που το δέρμα ακουμπάει σε παγκάκια, καθίσματα, λεωφορεία και γενικά μέρη που έχουνε να πλυθούνε από ΠΟΤΈ;
Καλοκαίρι χωρίς αποκαλυμμένη γυναικεία σάρκα, κρουασάν χωρίς σοκολάτα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών