Τι να διαλεξω;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Kappa

Τι να διαλεξω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 19 Φεβ 2025, 15:03

Για σεζόν φέτος μού πρότειναν να πάω πάλι σε αυτούς, αυτή τη φορά με δύο ρεπό όταν είναι να αλλάξω βάρδια. Ωστόσο βρήκα μια άλλη δουλειά, επίσης κοντά μου, στα ίδια λεφτά με 3 ρεπό το μήνα, εκτός από high season, που θα είναι 1-2 ρεπό. Είναι τουριστικό κατάστημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξαναδουλεψει σε τουριστικο και δεν ξερω ποσο απαιτητική δουλειά είναι. Αλλα ο βασικος λογος που το σκεφτομαι σοβαρα ειναι πως ειναι μονο απογευμα κι εγω εχω μεγαλο θεμα με τον υπνο. Περυσι βασιζομουν στο ζαναξ, κατι που με ειχε κανει ρακος, εκτος ολων αυτων που με κόλλησαν τα παιδια τους.

Τι λέτε να κανω;

Kappa

Re: Τι να διαλεξω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 23 Φεβ 2025, 18:02

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει και βρήκα αναπάντητη κυριακατικα από την άσχημη κόρη. Τι λέτε να κανω;

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 02 Μαρ 2025, 11:30

Εντέλει αποφάσισα να πάω στο τουριστικό. Ωστόσο αυτός λέει ότι την άλλη βδομάδα μάς θέλει για είκοσι μέρες για το στήσιμο του μαγαζιού. Εγώ δεν ψάχνω για τόσο μεγάλης διάρκειας σεζόν, τον Μάρτιο είχα σκοπό να αφοσιωθώ πλήρως στο γράψιμο. Αλλά αν δεν πάω θα χάσω την απογευματινή βάρδια. Μού έστειλαν μήνυμα ότι πρέπει να πάμε την Τετάρτη στις 10 για ένα 6ωρο. Πολύ δεν είναι για πρώτη μέρα; Και για στησιμο; Και πώς θα κάνω διάλειμμα και πού θα φάω μεσημεριανό; Μου πέφτει το ζάχαρο. Τι είδους ωραρια είναι αυτά; Παράλογο μού φαίνεται.

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 02 Μαρ 2025, 12:17

Kappa έγραψε:
02 Μαρ 2025, 11:30
Εντέλει αποφάσισα να πάω στο τουριστικό. Ωστόσο αυτός λέει ότι την άλλη βδομάδα μάς θέλει για είκοσι μέρες για το στήσιμο του μαγαζιού. Εγώ δεν ψάχνω για τόσο μεγάλης διάρκειας σεζόν, τον Μάρτιο είχα σκοπό να αφοσιωθώ πλήρως στο γράψιμο. Αλλά αν δεν πάω θα χάσω την απογευματινή βάρδια. Μού έστειλαν μήνυμα ότι πρέπει να πάμε την Τετάρτη στις 10 για ένα 6ωρο. Πολύ δεν είναι για πρώτη μέρα; Και για στησιμο; Και πώς θα κάνω διάλειμμα και πού θα φάω μεσημεριανό; Μου πέφτει το ζάχαρο. Τι είδους ωραρια είναι αυτά; Παράλογο μού φαίνεται.
Τι σε εμποδίζει να πάρεις ταπερακι μαζί σου;;;;;!!!???
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 02 Μαρ 2025, 12:32

To ζάχαρο, ήηηηη...?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 04 Μαρ 2025, 23:06

Αύριο υποτίθεται ξεκινάω. Δεν έχω καμία όρεξη. Και όλα αυτά εξαιτίας του πατέρα μου. Δεν είμαι συνηθισμένος να δουλεύω τον Μάρτιο.
Η άσχημη κόρη εντωμεταξύ με ξαναπήρε σήμερα τηλ παρόλο που της είπα ότι δεν θα πάω και λέει θα προσπαθήσει να πείσει την πενηνταρα να είναι μόνο πρωί για να έρθω. Προφανώς δεν βρίσκει άλλον υπάλληλο. Εγώ πάντως κυλιόμενο δεν ξανακάνω. Πέρυσι με διέλυσε. Και απορώ και τι το θέλει η πενηνταρα (56αρα για την ακρίβεια) το κυλιόμενο. Μεγάλη γυναίκα, ας πηγαίνει το πρωί στη δουλειά της και ας μένει το βράδυ σπίτι της. Σκέφτομαι ότι εκεί δεν χρειαζόταν να μαγειρεύω τουλάχιστον, αλλά ανέβασα και χοληστερίνη με τις μαλακιες που σερβίρουν. Αλλά τουλάχιστον εκεί χάζευα όσο ηθελα και χρησιμοποιουσα τον υπολογιστή τους για να γράφω. Έπαιζα και σκάκι στο κινητό. Τώρα σε αυτόν τον τύπο που πάω, δεν ξέρω πόσο χαλαρός θα είναι.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 04 Μαρ 2025, 23:08

Και δεν έχω καμία διάθεση να πηγαίνω για ένα εικοσαημερο να στήνω το μαγαζί του. Προφανώς είναι κάτι που έχει σκεφτεί η υπεύθυνη του μαγαζιού για να παίρνει παραπάνω μεροκάματα, γιατι ενα τουριστικο δεν θελει εικοσι μερες φτιαξιμο, ειναι υπερβολη. Δεν με βολεύει και ούτε με ενδιαφέρουν είκοσι μεροκάματα. Ηθελα απλώς μέρες για να γράψω. Αλλά αν του πω ότι δεν θα έρθω στο "στησιμο " μπορεί να βρει άλλον. Δεν ξερω.
Στις δέκα είπαν. Εγώ στις δέκα ξυπνάω. Δηλαδή ζήτησα συγκεκριμένα απογευματινή βάρδια γιατί έχω θέμα στον ύπνο και πιστεύει ότι έχω όρεξη να ξυπνάω τώρα για ένα 20ημερο;
Και πρέπει και να μαγειρεψω από σήμερα. Έχω βάλει ένα σνιτσελ και πατάτες στο air fryer. Και να φτιάξω σνακ να πάρω μαζί μου. Θα κάνω ένα σάντουιτς και θα πάρω και μια μπανάνα.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 05 Μαρ 2025, 15:40

Ακόμα εδώ είμαι. Είναι φρικτά. Έχουν βάλει και μια αηδιαστική μουσική, έχουν κατεβασμένα τα ρολά και δουλευουμε λες και είμαστε στη φαμπρικα. Και αύριο θέλουν να έρθουμε στις 9. Δεν θέλω. Θα του πω ότι δεν μπορώ να μετέχω στο "στησιμο".

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 05 Μαρ 2025, 15:43

Κάτι χαμηλης ποιοτητας ελληναδικα συγκεκριμένα, με στιχουργική και μουσική ένδεια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών