Πονάει ο κώλος μου :-(
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Πονάει ο κώλος μου :-(
Με πονάει ο κώλος μου, τι θα μπορούσα να κάνω για να απαλλαγώ από τον εκνευριστικό αυτό πόνο
Re: Πονάει ο κώλος μου :-(
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να το ξεπεράσεις γρήγορα, αλλά το να σε πονάει ο κώλος μπορεί να είναι δείγμα σοβαρής πάθησης. Θα ξύπναγα κάποιον γιατρό. Αν από την άλλη δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, μία δροσιστική αλοιφή για αιμορροΐδες θα έκανε θαύματα.
-
Να αναλύσουμε το afterhours ίσωςSouvlatzis έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 05:05Με πονάει ο κώλος μου, τι θα μπορούσα να κάνω για να απαλλαγώ από τον εκνευριστικό αυτό πόνο
Ποια η αγαπημένη σας σκηνη κυριε αφού διατεινεστε οτι το έχετε δει
-
Κύριε μια ματια στο σύνολο των ποστ του σουβλατζη θα σας εκανε ξεκάθαρη την αιτια που πονάει
Πολυ καθιστική ζωη λόγω 24ωρου τρολινγκ
φίλε ο σουβλατζής έχει προφανώς πρόβλημα, καλά διέγνωσε ο γραφικός. Ο πόνος είναι ενοχλητικός αν κρύβει φόβο, αν ξέρεις τι είναι και σου αρέσει είναι ευχάριστος, θα είχε βάλει χαμογελάκι.
Το παιδί κινδυνεύει.
Το παιδί κινδυνεύει.
Η διαγνωση μου είναι ολική ρήξη πρωκτικού σφιγκτήρα.Η θεραπεία να κόψεις για λίγο καιρό το παθητικό σεξ.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η περιγραφη ειναι ελλειπης
Που ακριβως πονας.Ποτε πονας.Ποσο πονας.Τι αλλα συμπτωματα εχεις.Ποτε και πως ξεκινησε ,τι θεωρεις οτι το προκαλεσε κτλ κτλ
Που ακριβως πονας.Ποτε πονας.Ποσο πονας.Τι αλλα συμπτωματα εχεις.Ποτε και πως ξεκινησε ,τι θεωρεις οτι το προκαλεσε κτλ κτλ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Τριψε στο σημείο που σε πονάει ξερά φυλλα οξυάς ανακατεμένα με κάτουρο αγελάδας και λαδορίγανη και θα σου περάσει
- hellegennes
Νέες έρευνες συνδέουν το τρολάρισμα με τον πονόκωλο.Souvlatzis έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 05:05Με πονάει ο κώλος μου, τι θα μπορούσα να κάνω για να απαλλαγώ από τον εκνευριστικό αυτό πόνο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ξυλοκαΐνη αλλά πριν όχι μετά.Souvlatzis έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 05:05Με πονάει ο κώλος μου, τι θα μπορούσα να κάνω για να απαλλαγώ από τον εκνευριστικό αυτό πόνο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να τοποθετηθεί ο vantono.sys3x έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 09:40Ξυλοκαΐνη αλλά πριν όχι μετά.Souvlatzis έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 05:05Με πονάει ο κώλος μου, τι θα μπορούσα να κάνω για να απαλλαγώ από τον εκνευριστικό αυτό πόνο
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και 'σου λεγα να μη πας σε κείνη τη παρτούζαSouvlatzis έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 05:05Με πονάει ο κώλος μου, τι θα μπορούσα να κάνω για να απαλλαγώ από τον εκνευριστικό αυτό πόνο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Οκτ 2023, 09:23
-
-
Νέα δημοσίευση μυελογραμμα, ποναει τελικα ή οχι;
από Αλητάκι88 » 12 Ιαν 2024, 21:34 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλητάκι88
20 Ιαν 2024, 15:24
-