Υπάρχουν, αλλά δεν σου λέω γιατί είσαι συριζαίος.blackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 13:47δεν υπαρχει κατι στην αγορα, μονο φορτιστες κινητων. Αναγκαστικα θα ειναι συνθετο συστημα.Μηχανικός έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 13:45Δεν θα τον φτιάξεις, θα τον αγοράσεις.blackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 13:43καλα και ωραια ολα αυτα, εχει κανεις καμια ιδεα για το πως θα φτιαξω ενα λειτουργικο ηλιακο φορτιστη μπαταριων αα;
Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
-
Σαν να έχεις κάποια ενοχή για πράγματα που θα μπορούσες να είσαι κουλUppercut έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 02:46Ποια είναι η γνώμη σας; Κάθε χρόνο σχεδόν με προσκαλούν φίλοι σε τέτοιες μαλακίες και πάντα λέω όχι. Όταν πάω διακοπές, θέλω να έχω την άνεση μου, το δωμάτιο μου, το μπάνιο μου. Ποιος στον πούτσο απολαμβάνει τις διακοπές του σε μία κωλοσκηνή; Και μην ακούσω "ε, μαλάκα απολαμβάνεις τη φύση". Όχι, εγώ απολαμβάνω την φύση. Κάνοντας κανό, windsurfing, σκαρφαλώνοντας, βολτάροντας, αράζοντας σε παραλίες. Αυτή είναι η απόλαυση, τα καλά κομμάτια της φύσης. Όποτε θέλω όμως, γυρνάω είτε σπίτι μου (αν είμαι σ' ένα από τα νησιά που έχω εξοχικό) ή στο δωμάτιο μου αν είμαι σε ξενοδοχείο. Αράζω με το air condition μου, κάνω μπάνιο, κάνω ότι γουστάρω, γιατί ζω στον 21ο αιώνα.
Απόλαυση δεν είναι να μην έχεις το δικό σου μπάνιο, να μην έχεις ησυχία, καθαριότητα, προστασία από τη ζέστη. Υπάρχει λόγος που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχουμε επιλέξει να ζούμε σε σπίτια. Γιατί το να μένεις στην ύπαιθρο σε πρόχειρα καταλύματα/ κάτω από ένα πανί είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

Με ηλιοσυλλεκτάκι και από αυτά που τα συνδέεις με μια μπαταρία και το βυσματακι.απο το φορτιστή.blackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 13:43καλα και ωραια ολα αυτα, εχει κανεις καμια ιδεα για το πως θα φτιαξω ενα λειτουργικο ηλιακο φορτιστη μπαταριων αα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αν ήξερες να του πεις πραγματικά, θα πάθαινα εγκεφαλικό.Naida έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 13:50Με ηλιοσυλλεκτάκι και από αυτά μια μπαταρία και το βυσματακι.απο το φορτιστή.blackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 13:43καλα και ωραια ολα αυτα, εχει κανεις καμια ιδεα για το πως θα φτιαξω ενα λειτουργικο ηλιακο φορτιστη μπαταριων αα;
- blackpaint
Υπάρχουν, αλλά δεν σου λέω γιατί είσαι συριζαίος.
[/quote]
κριμα, γιατι θα σου εκανα μια πολυ γενναιοδωρη προσφορα για να το φτιαξεις εσυ

πάντως μπορείς να πάρεις απο το πράκτικερ ένα φωτάκι κήπου, αα έχουν μέσα και την φορτίζουν.
τις φορτίζει μήχ σιγά, 1.2 βολτ και 800mah περίπου καθε κελί, τίποτα δεν ειναι.
τις φορτίζει μήχ σιγά, 1.2 βολτ και 800mah περίπου καθε κελί, τίποτα δεν ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 24 Μάιος 2019, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- blackpaint
τότε πάρε ένα μεγάλο αναδιπλούμενο που να βγάζει 5 βολτ και 2.1 αμπ, όποιο νάναι, και ένα λιτοκαλα φορτιστή για μπαταριούλες.
την δεύτερη τί έκανες; 
για πές, αν μου πει η γαλή πότε θα πάει κάμπινγκ θέλω ένα μεγάλο να φορτίζω το μονόκυκλο, να πηγαίνω να της φέρνω φαΐ από το ταβερνάκι.

για πές, αν μου πει η γαλή πότε θα πάει κάμπινγκ θέλω ένα μεγάλο να φορτίζω το μονόκυκλο, να πηγαίνω να της φέρνω φαΐ από το ταβερνάκι.
Κληρονομησα τα μαλλια του ομως.blackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 13:33ειναι προφανες πως ουτε την περιουσια του κληρονομησες αλλα ουτε και το ταλεντο στο γραψιμο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 13:07Ναι αλλα ηταν μονοχειρας, εκ γεννετης, και αναγκαστηκε να σταματησει το γραψιμο οταν του εφαγε ενα ροτβαιλερ το μοναδικο του χερι.

- blackpaint
τα ποια;Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 14:06Κληρονομησα τα μαλλια του ομως.blackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 13:33ειναι προφανες πως ουτε την περιουσια του κληρονομησες αλλα ουτε και το ταλεντο στο γραψιμο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 13:07
Ναι αλλα ηταν μονοχειρας, εκ γεννετης, και αναγκαστηκε να σταματησει το γραψιμο οταν του εφαγε ενα ροτβαιλερ το μοναδικο του χερι.

Α ρε ορεστη. Καλπικος οσο δεν παει. Και θες και γκομενα

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68
25 Μαρ 2024, 15:54