Μένιος
-
Re: Μένιος
γνώμη μου.δεν γουστάρω τα δημόσια δικαστήρια και δεν θα έγραφα και τίποτα αν δεν μου φαινόταν παλαβή η σύγκριση
οπότε δεν πήγε χαμένο το χιούμορ, δεν το έπιασες αλλά γράφτηκες.
Ρε συ, εγώ άνοιξα νήμα και ρωτάω συγκεκριμένο πράγμα. Ποιο δικαστήριο; και τι να δικάσουμε; Γνώμες θα είναι που όπως βλέπω ή δεν έχουν ή δε τη λένε (ποιος ξέρει γιατί;). ούτε καμία σύγκριση έγινε. Είδες πουθενά σύγκριση; Ομοιότητα βρήκα εγώ στο θέμα της ευρηματικότητας των ψευδωνύμων. Αυτό μόνο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Από σένα περίμενα να το πεις επώνυμα.σούπερ δημήτριος έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 21:29γνώμη μου.δεν γουστάρω τα δημόσια δικαστήρια και δεν θα έγραφα και τίποτα αν δεν μου φαινόταν παλαβή η σύγκριση
-
ρουφιανος μοδ ον
ο μενιος ειναι η οχυρωμενη μιζερια
ρουφιανος μοδ οφ
δεν τον μπαναρουν, αυτομπαναρεται
ο μενιος ειναι η οχυρωμενη μιζερια
ρουφιανος μοδ οφ
δεν τον μπαναρουν, αυτομπαναρεται
-
Τύπισσα, μπορει να σέβεται το gtpr ο τύποςdon't speak έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 21:39Από σένα περίμενα να το πεις επώνυμα.σούπερ δημήτριος έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 21:29γνώμη μου.δεν γουστάρω τα δημόσια δικαστήρια και δεν θα έγραφα και τίποτα αν δεν μου φαινόταν παλαβή η σύγκριση
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
-
ντοντ: δημήτριος καρατζόπουλος
χαμένο κορμί: λολ
χαότικός: απλά είδα αδικία και μπήκα να καθαρίσω.φαντάζομαι αν έγραφε κάποιος "ποιος είναι ρε παιδιά ο χαοτικός μου θυμίζει τον αδόλφο88" θα ήθελες να γράψει κάποιος ένα "τι λέτε ρε"
χαμένο κορμί: λολ
χαότικός: απλά είδα αδικία και μπήκα να καθαρίσω.φαντάζομαι αν έγραφε κάποιος "ποιος είναι ρε παιδιά ο χαοτικός μου θυμίζει τον αδόλφο88" θα ήθελες να γράψει κάποιος ένα "τι λέτε ρε"
φίλε σαρκασμό είδες, έλεγα στον χαοτικό ότι καίει κάρβουνο.
-
επίσης ειναι ο ολομεαφηνειςνασεαδησω, μη επανδρωμενη σελφι, και πολλα αλλα αναμεσα στην μαλακια που σκεφτηκε για νικ και γραφει σημερα
-
Εσύ πάλι που ξέρεις ποιος είναι αφού ώρα γράφτηκε;don't speak έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 21:39Από σένα περίμενα να το πεις επώνυμα.σούπερ δημήτριος έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 21:29γνώμη μου.δεν γουστάρω τα δημόσια δικαστήρια και δεν θα έγραφα και τίποτα αν δεν μου φαινόταν παλαβή η σύγκριση
Τι σκατά ασφαλίτες είστε όλοι ρε;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καλά τα λέει ο Χαό. Ένα μπράβο και σε μένα, που σήμερα σας ένωσα, εστω και άθελά μου.
Κομπλέ τυπάκι ειναι ο ιστορίας, κατά τ'αλλα.
Ασχετο, τωρα που το θυμηθηκα, καποιος εκανε μαλακία παλι χτες και εδιωξε τον αντισόσιαλ. Ψυλλιάζομαι οτι στο νημα με τον Μαχαιρίτσα εγινε η δουλειά, του σβήσανε ποστ και τα πήρε. Εχει να μπει απο χτες το πρωί. Καντε τον κοπο να τον φέρετε παλι πίσω, πανω που τον βρήκαμε. Εκτος κι αν ειναι αυτος ο σουπερ δημητριος, οποτε οκ.

Ασχετο, τωρα που το θυμηθηκα, καποιος εκανε μαλακία παλι χτες και εδιωξε τον αντισόσιαλ. Ψυλλιάζομαι οτι στο νημα με τον Μαχαιρίτσα εγινε η δουλειά, του σβήσανε ποστ και τα πήρε. Εχει να μπει απο χτες το πρωί. Καντε τον κοπο να τον φέρετε παλι πίσω, πανω που τον βρήκαμε. Εκτος κι αν ειναι αυτος ο σουπερ δημητριος, οποτε οκ.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Και ήξερε και το μένιο και τον 42.Χαοτικός έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 21:59Εσύ πάλι που ξέρεις ποιος είναι αφού ώρα γράφτηκε;don't speak έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 21:39Από σένα περίμενα να το πεις επώνυμα.σούπερ δημήτριος έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 21:29γνώμη μου.δεν γουστάρω τα δημόσια δικαστήρια και δεν θα έγραφα και τίποτα αν δεν μου φαινόταν παλαβή η σύγκριση
Τι σκατά ασφαλίτες είστε όλοι ρε;
-