xameno kormi έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 23:16
Χαοτικός έγραψε: ↑10 Σεπ 2019, 22:53
Νέα δεδομένα. Ε να σας γαμήσω!
Η άλλη ξέρει ποιος είναι ο Δημήτριος και δεν λέει γιατί... βασικά εντάξει έχει την ιδιοσυγκρασία της μοιραίας γκόμενας (Ας είναι Ακρόπολη) (Δεν έχει σχέση βέβαια ότι είναι μοιραία αλλά ήθελα να της το πω το 2012 και το θυμήθηκα τώρα
Το χαμένο κορμί είναι ο Πάνας που με κοροϊδεύει κάνοντας τον 42 με υπονοούμενα (παίρνοντας θάρρος από τον Αέναο που ενημερώνει για τη καθυστεριά μου), ή είναι ο 42 πράγματι.
Ο άλλος λέει για τον αντισόσιαλ και πως είναι ο καινούργιος (αλλά δεν παίζει γιατί η άλλη θα είχε κάνει σχόλιο και θα είχε βάλει καρδούλες. Αντ αυτού κάνει επίκληση στο Χιόνη να με βρίσει, αγνοώντας ότι ο Χιόνης με ξέρει και δεν με βρίζει)
Αστοδιάλο ρε μλκς και μου χει τελειώσει και το σταφ!
ας επικεντρωθουμε στον μενιο τυπε, με αυτα και αυτα θα την βγαλει παλι καθαρη
Ναι ρε μλκ αλλά μπερδεύτηκα. Μπήκε η άλλη ανέφερε το Χιόνη κι ο άλλος τον αντισόσιαλ και συνεπάρθηκα!
ΟΚ για το Μένιο. Τι κακό έκανε το παιδί; Κι αν το έκανε γιατί κρατάει ακόμα η κατάρα; Εδώ εγώ ρε που δεν προλάβαινα να κάνω νέο λογαριασμό κι ο Ταλαίπωρος με καταλάβαινε και με μπανάρανε γιατί ξέρανε ότι και να με αφήσουν αργά ή γρήγορα κάτι θα πω για το γενεαλογικό δέντρο (μελετούσα βιολογία τότε).
Οι:
Βάτραχος, Ηράκλειτος και Ψι το θυμούνται. Ο Αίγαγρος τους ειδοποιούσε δημόσια (θα έστειλε και πμ) ότι είμαι "ψυχικά ασταθής" (ψυχολόγος ο πούστης

). Εν ολίγοις ο Σπύρος έχει μία εικόνα και είναι κάπως επηρεασμένος. Παρόλα αυτά μόνο δίμηνα μπαν μου δίνει και όχι πέρμα. Σου λέει δεν μπορεί! "Ναι μεν μου λένε οι άλλοι αλλά εγώ δεν τον έχω δει να είναι τόσο ακραίος!" .Κρατάει λοιπόν χαρακτήρα.
Τον άλλον γιατί να του σβήνει κατευθείαν το λογαριασμό; Τι χειρότερο κάνει;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.