Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 07 Ιούλ 2018, 19:02

Cecily Anne έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 18:32
Custom_F έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 18:24

Για τον Αγις θα λεει! :lol:
Όποιος και να του έστελνε το ΠΜ με το μπαν, θα άκουγε τα ανάλογα. Ανατέθηκε στη Χοπ η δουλειά και τα λούζεται τώρα.
Το πρόβλημα είναι ποιός στέλνει το μπαν, όχι "γιατί αποφασίστηκε" το μπαν.
Ισως αν ειχατε εναν λογαριασμο που θα μπαινατε ολοι ως συντονιστικη ομαδα, με αυτο το νικ, και να στελνατε απο κει τα μπαν ωστε να μη συνδυαζουν το μπαν με συγκεκριμενο συντονιστη; Τωρα θα μου πεις, να βγαινεις απο το λογαριασμο σου και να μπαινεις σε αλλον για να στελνεις μπαν, επειδη δε μπορουν να τα ξεχωρισουν... λεω μηπως υπαρχει μια τετοια επιλογη, να στελνετε ως συντονιστικη ομαδα...

Παντως αν θελετε μπορειτε να μου λετε εμενα να τους ειδοποιω για μπαν και σεις να τους τα ριχνετε. Ας βριζουν εμενα, δεν πειραζει. Ετσι και αλλιως δε θα καταλαβαινω για τι πραγμα μιλανε! :003: Ή ακομη καλυτερα, να επιλεγετε διαφορους χρηστες για να το κανουν! :smt005:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 07 Ιούλ 2018, 19:02

Cecily Anne έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 18:58
Αγις έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 18:57

Μια διευκρίνηση - δεν μου εστειλε κανένας - καμια πμ για το μπαν . :003:
Προφανώς Η Σέσιλυ γνωρίζει - αγνωστο πως - η υποθέτει ανέμελα - συνεχίζοντας την προσπάθεια σε ένα άχαρο ρόλο - για τα πάντα.
Εγώ δεν γνώριζα για τον "Άγιο" που έγραψε αρχικά ο βαγκαμπόντο και για τον Άγιο απάντησα. Για σένα γνώριζα, εσύ ο ίδιος έχεις κλαφτεί μια 15ρια φορές στα 2 φόρα αυτά. Από σένα γνωρίζω τι παίχτηκε.
Ξανα - δεν μου στάλθηκε πμ απο κανένα η καμια, εσκεμμένα η οχι παπαρια έγραψες.
Φερε τις 15 φορες που κλαφτηκα η σταμάτα να γελοιοποιείσαι .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Ιούλ 2018, 19:03

Αγις έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 19:02

Ξανα - δεν μου στάλθηκε πμ απο κανένα η καμια εσκεμμένα η οχι παπαρια έγραψες.
Δεν υπάρχει το φόρουμ το παλιό. Λυπάμαι. Δεν γελιοποιούμαι. Εσύ κλαιγόσουν δημόσια για το μπαν και μας έλεγες διάφορα περί σεξισμού.

Αγις έγραψε:
Γιατί τότε κατηγορείς τη ΧΟΠ εφόσον δεν σου έστειλε εκείνη μόνο έγινε αυτόματο μπαν από πλατφόρμα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 07 Ιούλ 2018, 19:06

Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον Άγι ότι δεν αρκεί να λες τη δική σου δουλάρα "σύντροφο" για να μην χαρακτηριστείς σεξιστής.Υπάρχουν και κανά-δυό άλλες προϋποθέσεις.
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 07 Ιούλ 2018, 19:07

Cecily Anne έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 19:03
Αγις έγραψε:

Ξανα - δεν μου στάλθηκε πμ απο κανένα η καμια εσκεμμένα η οχι παπαρια έγραψες.
Δεν υπάρχει το φόρουμ το παλιό. Λυπάμαι. Δεν γελιοποιούμαι. Εσύ κλαιγόσουν δημόσια για το μπαν και μας έλεγες διάφορα περί σεξισμού.
Συνεχίζεις - δικαιωμά σου βέβαια - δεν περίμενα οτι θα έκανες ποτέ αυτο που επιχειρείς στη συζήτηση - γενικά σήμερα.
Κρίμα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Ιούλ 2018, 19:08

Custom_F έγραψε:

Παντως αν θελετε μπορειτε να μου λετε εμενα να τους ειδοποιω για μπαν και σεις να τους τα ριχνετε. Ας βριζουν εμενα, δεν πειραζει. Ετσι και αλλιως δε θα καταλαβαινω για τι πραγμα μιλανε! :003: Ή ακομη καλυτερα, να επιλεγετε διαφορους χρηστες για να το κανουν! :smt005:
Όχι, εδώ μόνο τις κάρτες τις στέλνουμε με ΠΜ τα μπαν πάνε από την πλατφόρμα. Δεν εμπλέκεται προσωπικά κανείς. Στο παλιό δεν ξέρω, με μπέρδεψαν γιατί λέει ότι δεν τον ενημέρωσε η ΧΟΠ για το μπαν, άρα θα το πήρε αυτόματα κι αυτός. Τώρα γιατί την κράζουν για κατάχρηση, ποιός ξέρει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Ιούλ 2018, 19:09

Αγις έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 19:07

Συνεχίζεις - δικαιωμά σου βέβαια - δεν περίμενα οτι θα έκανες ποτέ αυτο που επιχειρείς στη συζήτηση - γενικά σήμερα.
Κρίμα.
Ρε συ Άγι, δημόσια ποστ σου ήταν, μη με τρελαίνεις τώρα.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 07 Ιούλ 2018, 19:09

Αγις έγραψε:
Σκασμός!
Από την στιγμή που κάποιος γίνεται συντονιστής, έχει το αλάθητο του πάπα. Τα αντιλαμβάνεται όλα και είναι αδύνατον να γελοιοποιηθεί.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Ιούλ 2018, 19:11

vagabondo έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 19:09
Αγις έγραψε:
Σκασμός!
Από την στιγμή που κάποιος γίνεται συντονιστής, έχει το αλάθητο του πάπα. Τα αντιλαμβάνεται όλα και είναι αδύνατον να γελοιοποιηθεί.
βαγκαμπόντο, ωραία στο πλανήτη χάπι που είσαι, αλλά σε μένα τα αστειάκια σου δεν πιάνουν. Περιμένω να απαντησεις επιτέλους σοβαρά στις κατηγορίες σου. ΠΩΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ την εξουσία.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 07 Ιούλ 2018, 19:12

Αγις έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 18:57
Cecily Anne έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 18:32
Custom_F έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 18:24

Για τον Αγις θα λεει! :lol:
Όποιος και να του έστελνε το ΠΜ με το μπαν, θα άκουγε τα ανάλογα. Ανατέθηκε στη Χοπ η δουλειά και τα λούζεται τώρα.
Το πρόβλημα είναι ποιός στέλνει το μπαν, όχι "γιατί αποφασίστηκε" το μπαν.
Μια διευκρίνηση - δεν μου εστειλε κανένας - καμια πμ για το μπαν . :003:
Προφανώς Η Σέσιλυ γνωρίζει - αγνωστο πως - η υποθέτει ανέμελα - συνεχίζοντας την προσπάθεια σε ένα άχαρο ρόλο - για τα πάντα.

εχω την εντυπωση οτι το σχολιο που γραφει η σεσιλυ αναφερεται στο μπαν που εφαγε εδω ο γιανοπουλος
οχι στο μπαν του Αγι, που πρεπει να εγινε στο παλιο φορουμ(εδω δεν νομιζω να εχει φαει ακομα, οποτε προφανως και δεν του εχει ερθει ΠΜ για μπαν)
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 07 Ιούλ 2018, 19:16

Cecily Anne έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 19:11
vagabondo έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 19:09
Αγις έγραψε:
Σκασμός!
βαγκαμπόντο, ωραία στο πλανήτη χάπι που είσαι, αλλά σε μένα τα αστειάκια σου δεν πιάνουν. Περιμένω να απαντησεις επιτέλους σοβαρά στις κατηγορίες σου. ΠΩΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ την εξουσία.
Σου απάντησα τονίζοντας πως αναφέρομαι στις περιπτώσεις μπαναρίσματος.
Αλλά ξέρεις τι;
Για αυτές τις επίμονες ερωτήσεις, κλειδώνατε τα νήματα του ΓΓ και τον διαγράψατε με την κατηγορία του τραμπουκισμού.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Ιούλ 2018, 19:16

alekhine έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 19:12

εχω την εντυπωση οτι το σχολιο που γραφει η σεσιλυ αναφερεται στο μπαν που εφαγε εδω ο γιανοπουλος
οχι στο μπαν του Αγι, που πρεπει να εγινε στο παλιο φορουμ(εδω δεν νομιζω να εχει φαει ακομα, οποτε προφανως και δεν του εχει ερθει ΠΜ για μπαν)
Πάμε πάλι. Ο Βαγκαμπόντο στην αρχή έγραψε για τον Άγιο και σε αυτό απάντησα ότι δεν ξέρω.
Μετά το διόρθωσε και έγραψε Άγι.
Σε ό,τι αφορά το μπαν του Άγι, ο άγις ΔΗΜΟΣΙΑ αναφερόταν στο μπαν του στο παλιό φόρουμ και πάνω σε αυτό σχολίασα. Δεν ξέρω από πλευρά συντονιστική για τα μπαν στο παλιό και δεν έχω φάει για να ξέρω τη διαδικασία. Για να μιλάνε για κατάχρηση εξουσιας, θεώρησα ότι στέλνονταν με πμ όπως οι κάρτες οι ενημερώσεις και γι'αυτό τα "έβαλε" με τη ΧΟΠ.

Σε ό,τι αφορά τα μπαν σε αυτό το φόρουμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ απόφαση.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 07 Ιούλ 2018, 19:19

vagabondo έγραψε:
07 Ιούλ 2018, 19:16

Σου απάντησα τονίζοντας πως αναφέρομαι στις περιπτώσεις μπαναρίσματος.
Αλλά ξέρεις τι;
Για αυτές τις επίμονες ερωτήσεις, κλειδώνατε τα νήματα του ΓΓ και τον διαγράψατε με την κατηγορία του τραμπουκισμού.

Βρε καλέ μου άνθρωπε, ελληνικά μιλάμε, μπορείς να μου απαντήσεις το "αναφέρομαι στην περίπτωση μπαναρίσματος" πώς είναι απάντηση στο "πώς καταχράστηκε η χοπ την εξουσία;"

μα δεν απαντάς.

Δεν κάνω καμία επίμονη ερώτηση, πες μου ότι δε θες να απαντήσεις να σταματήσω, αλλά άσε τις ειρωνείες. Σου εξήγησε ο Σπύρος παραπάνω τι έγινε με τον Γιαννόπουλο.

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 07 Ιούλ 2018, 19:19

Τα μπαν δεν στέλνονται με ΠΜ. Δεν στέλνονται γενικώς. Απαγόρευση πρόσβασης χρήστη είναι μέσα από το σύστημα.
Τώρα αν κάποιο φόρουμ στέλνει ενημέρωση τύπου "κόκκινη κάρτα" για αυτό το λόγο κ.λπ. πριν το μπαν, είναι άλλο θέμα. Μετά το μπάν δεν έχει νόημα καθώς ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση για να δει το ΠΜ.

Όταν πάει να συνδεθεί βλέπει ένα μήνυμα από το σύστημα στη σελίδα εισόδου ότι είναι αποκλεισμένος, το χρονικό διάστημα και το λόγο του μπαν.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 07 Ιούλ 2018, 19:23

Δεν τρέχει τπτ - μπορούμε να μην γνωρίζουμε αλλά να υποθέτουμε να κρίνουμε και να βγάζουμε και συμπεράσματα .
Στάρωωωωω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών