Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 11 Δεκ 2023, 08:01

Isildur έγραψε:
10 Δεκ 2023, 18:27
Gherschaagk έγραψε:
09 Δεκ 2023, 16:30
Isildur έγραψε:
09 Δεκ 2023, 13:33

Αποκλείεται, είμαι κάτω από 1,80 κι έχω δυο παιδιά.

Και μου μοιάζουν, ε;
Ε καλά τώρα. Μας τα είπαν κι άλλοι.
Για τι απ' όλα αμφιβάλλεις; Ότι είμαι κάτω από 1,80, ότι είναι παιδιά μου ή ότι δεν είμαι παρθένος;
Τίποτα θυμήθηκα έναν εδώ μέσα που λέει εξυπνάδες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 11 Δεκ 2023, 12:28

Ενημερώστε με όταν ανοξει το νήμα με τις γόβες 😍
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 11 Δεκ 2023, 14:53

Gherschaagk έγραψε:
11 Δεκ 2023, 08:01
Isildur έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
09 Δεκ 2023, 16:30

Ε καλά τώρα. Μας τα είπαν κι άλλοι.
Για τι απ' όλα αμφιβάλλεις; Ότι είμαι κάτω από 1,80, ότι είναι παιδιά μου ή ότι δεν είμαι παρθένος;
Κάποιον άλλον φαντάζομαι, γιατί οι δικές μου εξυπνάδες είναι πανέξυπνες. Και μυρίζουν και γιασεμί, ε;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 11 Δεκ 2023, 15:36

Isildur έγραψε:
11 Δεκ 2023, 14:53
Gherschaagk έγραψε:
Isildur έγραψε:

Κάποιον άλλον φαντάζομαι, γιατί οι δικές μου εξυπνάδες είναι πανέξυπνες. Και μυρίζουν και γιασεμί, ε;
Ναι βρε εννοείται. Επειδή δε μ' αρέσει το γιασεμί, γίνεται να μυρίζουν τριαντάφυλλο Δαμασκού;

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 11 Δεκ 2023, 15:55

Gherschaagk έγραψε:
11 Δεκ 2023, 15:36
Isildur έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Ναι βρε εννοείται. Επειδή δε μ' αρέσει το γιασεμί, γίνεται να μυρίζουν τριαντάφυλλο Δαμασκού;
Done. Άντε να δω τι άλλες υποχωρήσεις θα κάνω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 11 Δεκ 2023, 16:00

Isildur έγραψε:
11 Δεκ 2023, 15:55
Gherschaagk έγραψε:
11 Δεκ 2023, 15:36
Isildur έγραψε:

Done. Άντε να δω τι άλλες υποχωρήσεις θα κάνω.
Σταμάτα μωρέ τη γκρίνια. Δεν σου ζήτησα να βάλεις και γόβες.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 14 Δεκ 2023, 12:19

πηγή

Είναι κάτι που δέν θεωρώ πρόβλημα(άλλα άτομα μου το παρουσιάζουν ώς τέτοιο)θα ήθελα όμως να το μοιραστώ μαζί σας.

Είμαι 22,σπουδάζω και δέν εργάζομαι,το αγόρι μου είναι 25,και έχουμε σχέση ένα χρόνο.Το αγόρι μου μετά το τέλος των σπουδών του και του μεταπτυχιακού του,εργάζεται στην οικογενειακή τους επιχείρηση που είναι άμεσα συναφής με τις σπουδές του,και επικερδής.

Το αγόρι μου,από την πρώτη στιγμή που είμαστε μαζί έως και τώρα,έχει μία “παραξενιά”,ας την πώ έτσι.Δέν θέλει να πληρώνω εγώ και για τίποτα όταν βγαίνουμε,και γενικά όταν είμαστε μαζί.Μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι αυτός είναι,έτσι το βλέπει,και ότι δέν μπορεί να αλλάξει σε αυτό το θέμα.Δέν το κάνει για λόγους χειρισμού,δέν έχει ύποπτα κίνητρα ή περίεργες βλέψεις η συμπεριφορά του αυτή(τον ζώ ένα χρόνο τώρα και έχω καταλάβει πολύ καλά)απλά έτσι είναι και δέν αλλάζει.Από εμένα δέχεται με ευχαρίστηση όσα δώρα μπορώ να του κάνω ανά διαστήματα,αλλά όταν είμαστε μαζί μου έχει δηλώσει πως το πορτοφόλι μου δέν θα το ακουμπήσω.

Το πρόβλημα λοιπόν στο οποίο αναφέρθηκα,προκύπτει από τις δύο πολύ καλές μου φίλες,οι οποίες μου λένε πως αυτό έρχεται σε αντιδιαστολή με τον φεμινισμό,τον οποίο πρεσβεύω και είμαι υπέρμαχος.Μου έχουν πεί,στην πλάκα και καλά αλλά με αρκετή δόση ειρωνείας,πως ενώ εκείνες δέν σηκώνουν το “λάβαρο” του φεμινισμού όπως εγώ,εντούτοις όταν βγαίνουν με τα αγόρια τους,πληρώνει ο καθένας τα δικά του.

Όταν όμως τους αντιγύρισα το πόσες φορές μου έχουν παραπονεθεί ότι τα αγόρια τους δέν τους έχουν κεράσει ούτε καφέ,και ότι κάποιες φορές έχουν τσοντάρει εκείνες για να πάρουν τα αγόρια τους κι άλλο ποτό,τότε δέν έβγαλαν κίχ.

Τελικά πιστεύω πως όλα αυτά τα λένε από ζήλεια και θα ήθελα να ξεκόψω από εκείνες,αλλά γνωριζόμαστε από την Πρώτη Δημοτικού και έχουμε περάσει πολλά οι τρείς μας,εύκολα και δύσκολα.Τί θα έπρεπε να κάνω για να ικανοποιηθούν;

Να χωρίσω με τον άνθρωπο που αγαπάω,που είμαι ευτυχισμένη μαζί του,που και μόνο που τον κοιτάζω λιώνω όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός,που όταν είμαστε αγκαλιά παραλύω και χάνομαι,για να νιώσουν καλύτερα;

Έ αυτό δέν πρόκειται να το κάνω.Όσο για το άν είμαι φεμινίστρια,αυτό δέν επιτρέπω να το αμφισβητήσει κανείς,και κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τη στήλη για τον ρόλο και την συμβολή της σε όσα αφορούν τις θηλυκότητες και όχι μόνο.

Θα ήθελα να διαβάσω τη γνώμη σας,άν έχετε την καλοσύνη.

ΑΠΟ ΤΗΝ – Φεμινίστρια υπό αμφισβήτηση

Fata_Morgana :giggle::102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 14 Δεκ 2023, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 14 Δεκ 2023, 12:21

Από τα σχόλια:

Σήμερα μάθαμε ότι φεμινισμός σημαίνει να πληρώνουμε ο καθένας τα δικά του. ΌΧΙ. Ισότητα σημαίνει. Μεταξύ 2 ανθρώπων που ο ένας παίρνει χαρτζιλίκι κι ο άλλος δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση και βγάζει σταθερά κάποια λεφτά το μήνα, καταλαβαίνουμε όλοι ποιος έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στο να πληρώσει έναν καφέ. Δεν είναι αντιφεμινιστκό ο πιο δυνατός οικονομικά να κερνάει τον πιο αδύναμο. Είναι εξομάλυνση του οικονομικού χάσματος που εδώ που τα λέμε, έχει έμφυλο χαρακτήρα. Ας εξισωθούν πρώτα οι μισθοί αντρών και γυναικών και οι ευκαιρίες που συναντούν στην αγορά και μετά συζητάμε να πληρώσουμε μισά μισά. Ο φίλος σου κάνει το σωστό και το δίκιο. Τώρα αν πιάσεις κάποια στιγμή δικιά σου, καλή δουλειά και πάλι δε σε αφήνει να κεράσεις, ρώτα τον ευθέως γιατί το κάνει αυτό. Αν σου πει κάτι του στυλ “δεν ανέχομαι η δικιά μου η γυναίκα να πληρώνει”, θα αναγκαστώ να συμφωνήσω με τις φίλες σου.

[Κι εγώ αντίστοιχα έχω δεχθεί κέρασμα αλλά έχω κεράσει κιόλας (κάποιον που είχε οικονομικό προβλημα και εγώ το γνώριζα, οπότε το θεωρησα ντροπιαστικό να τον βάλω να πληρώσει το ποτό του, ενώ δεν είχε μία). Με γυναίκες αν θυμαμαι καλά πληρωσα τα δικά μου, χωρίς να το πολυσκεφτώ]

:sal13::sal13::sal13:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 14 Δεκ 2023, 12:22

Δεν είναι μόνο οι μισθοί αλλά και οι κίνδυνοι, καταπίεση,έξοδα μόνο και μόνο επειδή είμαστε γυναίκα και άλλα πολλά.καο διαφωνώ πως αν έβρισκε καλή δουλειά και πάλι ήθελε να πληρώνει θα ήταν κάτι κακό.Γυναικα είναι και πρέπει να προστατεύσει πρώτα τον εαυτό της.
Και για όνομα του θεού, μιλάμε για αλλά για τις εξόδους.δηλαδη πόσο πάτο έχουν πιάσει τα στάνταρ μας? υπάρχουν άντρες που βοηθάνε σε σπουδές και σε άλλα τις κοπέλες τους.
Η γραφουσα με τα ρούχα, κούρεμα, νύχια και μακιγιάζ έχει ήδη εξισώσει το κόστος απ’ τους καφέδες/ποτέ.
Έλεος που είναι αντιφεμινιστικο να πληρώνει ενήλικας άντρας εργαζόμενος τις εξόδους.

:vp11:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 14 Δεκ 2023, 12:23

Μάλλον κάτι δεν πιάνω, αλλά απο που και ως που θα έπρεπε να εξισώνονται τα έξοδα που κάνουμε κατ επιλογή για τον εαυτό μας (νύχια, ρούχα, μαλλία κλπ) με τις κοινές με τον σύντροφο εξόδους; Δεν είμαστε προιόντα προς πώληση.

Πως εξήγαγες το συμπέρασμα πως υπονόησα πως είμαστε προϊόντα προς πώληση, αυτό το μυαλό σου το ξέρει.Ως γυναίκες έχουμε περισσότερα έξοδα και σε αυτό πάλι φταίει η πατριαρχία.ξερω πολλούς άντρες που θέλουν πιο περιποιημένη την γυναίκα αλλά εκείνοι κλαιν
Δεν το υπονόησες. Δεν θα μπορούσες να το υπονοήσεις γιατί (θεωρώ) δεν αντιλαμβάνεσαι τη βαρύτητα αυτού που λες. Όταν σε μια συζήτηση σχετικά με το ποιος πληρώνει στα ραντεβού σε μια σχέση παραθέτεις ως επιχείρημα τα έξοδα που κάνει η γυναίκα για την εμφάνιση της αυτομάτως εξισώνεις την περιποίηση του εαυτό της με την χρηματική παροχή της άλλης πλευράς.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 14 Δεκ 2023, 12:31

τωρα το ειδα :smt005:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 14 Δεκ 2023, 12:47

Παιδια εγω με τη γυναίκα μου πληρωναμε μισα μισα τα παντα μεχρι περιπου τη 10η χρονια. Και πριν δυο μηνες τα ακουγα μια βδομαδα επειδη της πηρα ενα λαπτοπ.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 14 Δεκ 2023, 12:59

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
09 Δεκ 2023, 11:13
εγώ στο μπαμπλ είμαι αλλά μόνο κάτι χοντρές μου κάνουν λάικ :a040:
δε χιντ ισ ιν δε νειμ

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 14 Δεκ 2023, 13:09

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
14 Δεκ 2023, 12:23
Μάλλον κάτι δεν πιάνω, αλλά απο που και ως που θα έπρεπε να εξισώνονται τα έξοδα που κάνουμε κατ επιλογή για τον εαυτό μας (νύχια, ρούχα, μαλλία κλπ) με τις κοινές με τον σύντροφο εξόδους; Δεν είμαστε προιόντα προς πώληση.

Πως εξήγαγες το συμπέρασμα πως υπονόησα πως είμαστε προϊόντα προς πώληση, αυτό το μυαλό σου το ξέρει.Ως γυναίκες έχουμε περισσότερα έξοδα και σε αυτό πάλι φταίει η πατριαρχία.ξερω πολλούς άντρες που θέλουν πιο περιποιημένη την γυναίκα αλλά εκείνοι κλαιν
Δεν το υπονόησες. Δεν θα μπορούσες να το υπονοήσεις γιατί (θεωρώ) δεν αντιλαμβάνεσαι τη βαρύτητα αυτού που λες. Όταν σε μια συζήτηση σχετικά με το ποιος πληρώνει στα ραντεβού σε μια σχέση παραθέτεις ως επιχείρημα τα έξοδα που κάνει η γυναίκα για την εμφάνιση της αυτομάτως εξισώνεις την περιποίηση του εαυτό της με την χρηματική παροχή της άλλης πλευράς.
Εικόνα
Αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο διάβασμα και την αποδελτιωση φεμινιστικών σαχλαμαρων.

Στον ίδιο χρόνο θα μπορούσες να είχες βγάλει γκόμενα φίλε χρήστη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών