Για να διαβάζουμε για κτηνοβασίες;brb και tyt έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:37Το συμπέρασμα από το νήμα είναι ότι έμπαιναν αριστεροί στο δημόσιο επί χούντας.
Πρέπει να δημιουργηθεί μία νέα ενότητα με τίτλο φαντασιώσεις των ''εγώ δεν είμαι χούντα αλλά ...''.
Κα(η)μένο μυαλό
Re: Κα(η)μένο μυαλό
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Συνεχίζεις τη μαλακία σου;brb και tyt έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:37Το συμπέρασμα από το νήμα είναι ότι έμπαιναν αριστεροί στο δημόσιο επί χούντας.
Πρέπει να δημιουργηθεί μία νέα ενότητα με τίτλο φαντασιώσεις των ''εγώ δεν είμαι χούντα αλλά ...''.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Για να πάνε εκεί νήματα σαν αυτό. Επίσης ότι η Χρυσή Αυγή είναι πατριωτικό κόμμα, ότι επί Μεταξά τι καλά που ήταν κλπ.Χαοτικός έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:38Για να διαβάζουμε για κτηνοβασίες;brb και tyt έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:37Το συμπέρασμα από το νήμα είναι ότι έμπαιναν αριστεροί στο δημόσιο επί χούντας.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μα κανείς δεν έχει ακούσει για το Πιστοποιητικό Κοινωνικών Φρονημάτων, που προϋπήρχε της χούντας, αλλά με εκείνη φούντωσε;brb και tyt έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 21:35Το μόνο σίγουρο. Οι αριστεροί επί χούντας έμπαιναν στο δημόσιο.Μπακάλης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 20:14Κι η μαλακία σύννεφο...εδώ σου τα λέμε άνθρωποι που τα ζήσαμε κι εσύ εκεί, τον χαβά σου και το παραμυθάκι που σου έμαθε η "ηρωϊκή" γενιά του Πολυτεχνείου!brb και tyt έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 20:01
Μην επιμένεις. Για το δημόσιο δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να έγινε. Η μόνη περίπτωση να μην ήταν στην φυλακή ή εξορία σε νησί ήταν να έκαναν δήλωση και να ήταν ''συνεργαζόμενες'' με το καθεστώς'. Είχα έναν ψιλικατζή στην γειτονιά πρώην αντάρτη.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Γιατί εκνευρίζεσαι; Αυτό που αξίζεις αυτό παίρνεις.Μπακάλης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:41Συνεχίζεις τη μαλακία σου;brb και tyt έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:37Το συμπέρασμα από το νήμα είναι ότι έμπαιναν αριστεροί στο δημόσιο επί χούντας.

Η Χρυσαυγή είναι ναζιστικό κόμμα,επί Μεταξά δεν ζούσαμε για να ξέρουμε πως ήταν...ιστορικά όμως ξέρουμε πως έφτιαξε το ΙΚΑ,εφάρμοσε το 8ωρο και την Κυριακάτικη αργία και πως αρνήθηκλε να πληρώσει εξωτερικό χρέος και ετοίμασε την Ελλάδα για τον (νικηφόρο) πόλεμο ενάντια στην Ιταλία.brb και tyt έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:44Επίσης ότι η Χρυσή Αυγή είναι πατριωτικό κόμμα, ότι επί Μεταξά τι καλά που ήταν κλπ.
Για όσες άλλες φάπες θέλεις,εδώ θα είμαι να στις δώσω μέχρι να κουραστούν τα χέρια μου.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Τα 'λεγα εγώ.Μπακάλης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:50Η Χρυσαυγή είναι ναζιστικό κόμμα,επί Μεταξά δεν ζούσαμε για να ξέρουμε πως ήταν...ιστορικά όμως ξέρουμε πως έφτιαξε το ΙΚΑ,εφάρμοσε το 8ωρο και την Κυριακάτικη αργία και πως αρνήθηκλε να πληρώσει εξωτερικό χρέος και ετοίμασε την Ελλάδα για τον (νικηφόρο) πόλεμο ενάντια στην Ιταλία.brb και tyt έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:44Επίσης ότι η Χρυσή Αυγή είναι πατριωτικό κόμμα, ότι επί Μεταξά τι καλά που ήταν κλπ.
Για όσες άλλες φάπες θέλεις,εδώ θα είμαι να στις δώσω μέχρι να κουραστούν τα χέρια μου.
Ξέχασες το ''δεν υποστηρίζω τον Μεταξά αλλά ...''

ΥΓ. Το 8ωρο, το ΙΚΑ, και οι αργίες έγιναν ΕΠΙ Μεταξά και όχι ΑΠΟ τον Μεταξά γιατί οι δυτικές χώρες εφάρμοσαν το Κευνσιανό μοντέλο. Το χρέος πληρώθηκε από άλλους, η κότα απλά το μετέφερε στις επόμενες γενιές. Όσο για το ΟΧΙ, το είπαν οι αφέντες του οι Άγγλοι και όχι ο ίδιος.
Ρίξε καμία φάπα στον καθρέφτη.

- Υδράργυρος
Φανταστείτε μετά από χρόνια, ηλεκτρική νταλίκα στην Λαμία με πίσω πόρτες - οθόνες της καρότσας να προβάλλουν Σημίτη, Αλέξη, Πάνο, Κούλη, αναλόγως τον νταλικέρη!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Προφανώς έχει κάποιο οικογενειακό απωθημένο και τώρα χαίρεται. Πιστεύει ότι δικαιώθηκε η χούντα.Υδράργυρος έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 23:00Χουντογερος. Τυχαια τον ειδα μπροστα μου προχτες στα οινοφυτα. Κυκλοφορει το παρατραγουδο
Αν τον ρωτήσει κανείς θα ακούσει ότι είναι υπέρ του ευρώ, ότι δεν φταίει η Γερμανία, ότι εμείς φταίμε κλπ.
Ή φωτογραφία της Μέρκελ και του Σόιμπλε.
ή φωτογραφία της Μέρκελ και του Σόιμπλε.
[/quote]
Τραμπ ή Πούτιν!

Dein Herz, meine Gier
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Τραμπ ή Πούτιν!

[/quote]
Το χόντρυνες. Εγώ θέλω της πρώην Ιταλίδας βουλευτού Τσιτσιολίνα.

(ναι, είναι αυτό που νομίζετε)
Το χόντρυνες. Εγώ θέλω της πρώην Ιταλίδας βουλευτού Τσιτσιολίνα.

(ναι, είναι αυτό που νομίζετε)
[/quote]
40 χρόνια μετά ρε τύπε, θα έχει καμμία πορνοστάρ του σήμερα, όχι της εποχής των παγετώνων.
Κάτι τέτοιο, βραβευμένο κορίτσι

Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου