Mgk τους αρεσειsys3x έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:38Ναι ναι, κι εγώ, για μια έρευνα που κάνω.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:27εχομε καποιο λινκ, το θελω για εκπαιδευτικους λογους;
σατανικος μοουντ οφφ
Η Νελλη η Ιουλια και η Αλικη κανουν καλυτερο sex με ΣιΜπιΝτi.Εσυ;
Re: Η Νελλη η Ιουλια και η Αλικη κανουν καλυτερο sex με ΣιΜπιΝτi.Εσυ;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Eλπίζω να συμπεριλαμβάνεται και ξυρισματάκι απόκρυφων μέσα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 23:45Τί γίνεται στο τρίμηνο; Για πείτε γιατί δεν διάβασα. Μόνο έτζινγκ και στοματικό;

Ούτε καν παιδιά.vantono έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:41Eλπίζω να συμπεριλαμβάνεται και ξυρισματάκι απόκρυφων μέσα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 23:45Τί γίνεται στο τρίμηνο; Για πείτε γιατί δεν διάβασα. Μόνο έτζινγκ και στοματικό;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Χαρμανι mgk ph kalamata.
- καβουροδεινοσαυράκι
μαζί με τον εναον τύπε ή είναι ομαδική;sys3x έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:38Ναι ναι, κι εγώ, για μια έρευνα που κάνω.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:27εχομε καποιο λινκ, το θελω για εκπαιδευτικους λογους;
σατανικος μοουντ οφφ
- Sid Vicious
Oχι ρε συ δεν υπερβάλω, δεν ξέρω κιόλας από αυτά αλλά δες πχ έχω έναν φίλο που όλα αυτά τα χασισοειδη δεν τα μπορεί καθόλου, από ότι με έχει πει όσες φορές δοκίμασε μόνο ζάλη, ναυτία, δυσφορία και τάση προς εμετό του φέραν, τα σιχαίνεται, ακόμη και η μυρωδιά τους και μόνο του προκαλεί δυσφορία.Otto Weininger έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 20:49Νομίζω υπερβάλλειςSid Vicious έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 17:21Η κόκα είναι λιγότερο επικίνδυνη από αυτές τις μαλακιεςOtto Weininger έγραψε: ↑29 Ιούλ 2019, 20:12Που να δείτε με την κόκα τι σεξ θα κάνετε.
Μαλακισμενες.
Αντίθετα, από ότι με είπε, με κόκα δεν ένιωσε καμία δυσφορία, μια χαρά έλεγχο του εαυτού και ούτε καν πέσιμο μετά, όχι κάτι συγκλονιστικό απλά σα να ηπιε μαζι πολλους καφέδες κάτι. Ισως να είναι και διαφορετικα για κάθε ανθρωπο, δεν ξερω από αυτά

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Otto Weininger
Οκ το κατά περίπτωση, αλλά η κοκαΐνη είναι πολύ πιο τοξική, πιο εθιστική και φυσικά πιο επικίνδυνη.Sid Vicious έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 01:49Oχι ρε συ δεν υπερβάλω, δεν ξέρω κιόλας από αυτά αλλά δες πχ έχω έναν φίλο που όλα αυτά τα χασισοειδη δεν τα μπορεί καθόλου, από ότι με έχει πει όσες φορές δοκίμασε μόνο ζάλη, ναυτία, δυσφορία και τάση προς εμετό του φέραν, τα σιχαίνεται, ακόμη και η μυρωδιά τους και μόνο του προκαλεί δυσφορία.
Αντίθετα, από ότι με είπε, με κόκα δεν ένιωσε καμία δυσφορία, μια χαρά έλεγχο του εαυτού και ούτε καν πέσιμο μετά, όχι κάτι συγκλονιστικό απλά σα να ηπιε μαζι πολλους καφέδες κάτι. Ισως να είναι και διαφορετικα για κάθε ανθρωπο, δεν ξερω από αυτάαλλά ουσιαστικα όλα αυτά οι ουσιες μια μαλακια είναι - καμία δεν είναι πιο αθώα από την άλλη. Το πιο ανεβαστικο που έχω πιει είναι αυτά τα μικρά μπουκαλάκια ταμπασκο, σουπερ ενεργεια
Το ότι σου δίνει μια σούπερ αίσθηση, διαύγεια, ενέργεια, εφορία κλπ δεν αναιρεί τα παραπάνω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η παθολογος μου εγραψε piracetam νοοτροπικο. Δεν ξερω αν πρεπει να το παρω, το αναφερω ομως για να βαλω τα νοοτροπικα στην κουβεντα. Πολλοι τα παιρνουν για αυξηση της αποδοσης σε πνευματικες εργασιες
Απ' ό,τι θυμάμαι κάποιος εξ αυτών είχε μπεί με το καρότο ανάποδα στο μονόδρομο, να το θέσω κομψα.
Έλα ρε σοβαρέψου, όλοι έχουμε μια σοβαρή πλευρά.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 01:00μαζί με τον εναον τύπε ή είναι ομαδική;sys3x έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:38Ναι ναι, κι εγώ, για μια έρευνα που κάνω.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 00:27
εχομε καποιο λινκ, το θελω για εκπαιδευτικους λογους;
σατανικος μοουντ οφφ
.
.
Μπορώ να το αποδείξω.
.
.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Δεν έχω άκρες ψηλέ.
.
.
- καβουροδεινοσαυράκι
μηπως κατα τυχη αυτος ο φιλος σου ειναι συνονοματος με τον τραγουδιστη των sex pistols ;Sid Vicious έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 01:49Oχι ρε συ δεν υπερβάλω, δεν ξέρω κιόλας από αυτά αλλά δες πχ έχω έναν φίλο που όλα αυτά τα χασισοειδη δεν τα μπορεί καθόλου, από ότι με έχει πει όσες φορές δοκίμασε μόνο ζάλη, ναυτία, δυσφορία και τάση προς εμετό του φέραν, τα σιχαίνεται, ακόμη και η μυρωδιά τους και μόνο του προκαλεί δυσφορία.
Αντίθετα, από ότι με είπε, με κόκα δεν ένιωσε καμία δυσφορία, μια χαρά έλεγχο του εαυτού και ούτε καν πέσιμο μετά, όχι κάτι συγκλονιστικό απλά σα να ηπιε μαζι πολλους καφέδες κάτι. Ισως να είναι και διαφορετικα για κάθε ανθρωπο, δεν ξερω από αυτάαλλά ουσιαστικα όλα αυτά οι ουσιες μια μαλακια είναι - καμία δεν είναι πιο αθώα από την άλλη. Το πιο ανεβαστικο που έχω πιει είναι αυτά τα μικρά μπουκαλάκια ταμπασκο, σουπερ ενεργεια
Έχετε γινει και ειδικοί στην κοκα, γμ τον DPG μου...Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 01:54Οκ το κατά περίπτωση, αλλά η κοκαΐνη είναι πολύ πιο τοξική, πιο εθιστική και φυσικά πιο επικίνδυνη.
Το ότι σου δίνει μια σούπερ αίσθηση, διαύγεια, ενέργεια, ευφορία κλπ δεν αναιρεί τα παραπάνω.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 3191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
10 Ιουν 2024, 02:16