Ναι, αυτό ακριβώς συμβαίνει.Ερμής έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:37Μλκ μου τα έχω πει ότι βεγκαν και αντιεμβολιαστες πρέπει να τους χώνουν στο Δαφνί.
Και φυσικά δε πρόκειται για αγράμματους. Ο αγράμματος δε ξέρει και ακολούθα πιστά το γιατρό. Ο αμόρφωτος εγγραμματος είναι το πρόβλημα που επειδή έχει κάνει ένα μεταπτυχιακό στην ιστορία της τέχνης, νομίζει ότι είναι ο Χαϊζεμπεργκ
Φαση σε σουπερ μαρκετ
Re: Φαση σε σουπερ μαρκετ
Ιστορία της τέχνης είναι το πτυχίο;- Casper - έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:38Ναι, αυτό ακριβώς συμβαίνει.Ερμής έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:37Μλκ μου τα έχω πει ότι βεγκαν και αντιεμβολιαστες πρέπει να τους χώνουν στο Δαφνί.
Και φυσικά δε πρόκειται για αγράμματους. Ο αγράμματος δε ξέρει και ακολούθα πιστά το γιατρό. Ο αμόρφωτος εγγραμματος είναι το πρόβλημα που επειδή έχει κάνει ένα μεταπτυχιακό στην ιστορία της τέχνης, νομίζει ότι είναι ο Χαϊζεμπεργκ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν έχω όρεξη για πλάκα βρε vag.vagabondo έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:39Ιστορία της τέχνης είναι το πτυχίο;- Casper - έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:38Ναι, αυτό ακριβώς συμβαίνει.Ερμής έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:37Μλκ μου τα έχω πει ότι βεγκαν και αντιεμβολιαστες πρέπει να τους χώνουν στο Δαφνί.
Έχω να ακούσω πολλά αύριο.
- Cecily Anne
Όχι ρε μλκ, θέλω να είναι διδάκτορας στο μαθηματικό του Κέιμπριτζ, να δω τι θα καταλάβεις.vagabondo έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:39Ιστορία της τέχνης είναι το πτυχίο;- Casper - έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:38Ναι, αυτό ακριβώς συμβαίνει.Ερμής έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:37Μλκ μου τα έχω πει ότι βεγκαν και αντιεμβολιαστες πρέπει να τους χώνουν στο Δαφνί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ελπίζω να βρεθεί τρόπος να βοηθήσουν το μωρό. Δεν θα περάσει καλά με τη συγκεκριμένη γυναίκα για μάνα του. Το φροντίζει;- Casper - έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:37Ο πατέρας δεν ενδιαφέρεται καν. Δεν ήρθε καν να δει το παιδί του. Είναι σε άλλη χώρα. Και αν θες την γνώμη μου, καλύτερα που δεν ήρθε. Θα σκοτώνονταν μπροστά του...Gherschaagk έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:32Όχι ρε πστμου!!!- Casper - έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:31.SpoilerShowΈχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Δεν έπρεπε να κάνει παιδί.
Όταν λέω πως είναι κλινική περίπτωση, το εννοώ κυριολεκτικά
Πατέρας δεν υπάρχει;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Υπάρχει. Λέγεται πρόνοια.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:41Ελπίζω να βρεθεί τρόπος να βοηθήσουν το μωρό. Δεν θα περάσει καλά με τη συγκεκριμένη γυναίκα για μάνα του. Το φροντίζει;- Casper - έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:37Ο πατέρας δεν ενδιαφέρεται καν. Δεν ήρθε καν να δει το παιδί του. Είναι σε άλλη χώρα. Και αν θες την γνώμη μου, καλύτερα που δεν ήρθε. Θα σκοτώνονταν μπροστά του...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το γοργόν και χάριν έχει.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:42Υπάρχει. Λέγεται πρόνοια.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:41Ελπίζω να βρεθεί τρόπος να βοηθήσουν το μωρό. Δεν θα περάσει καλά με τη συγκεκριμένη γυναίκα για μάνα του. Το φροντίζει;- Casper - έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:37
Ο πατέρας δεν ενδιαφέρεται καν. Δεν ήρθε καν να δει το παιδί του. Είναι σε άλλη χώρα. Και αν θες την γνώμη μου, καλύτερα που δεν ήρθε. Θα σκοτώνονταν μπροστά του...
Δεν θέλω να πω άλλες λεπτομέρειες, αλλά προς το παρόν είναι καλά. Το φροντίζει, σε εμμονικό βαθμό βέβαια, αλλά το φροντίζει. Το μέλλον φοβόμαστε. Θα δείξει.
Δεν σου ζητάνε βιβλιάριο υγείας κτλ για εγγραφή σε σχολείο ε;
- Cecily Anne
Κοίτα, το όλο πρόβλημα στα όσα έχεις πει ως τώρα δεν είναι τα εμβόλια ούτε κι ο βιγκανισμός. Εμένα καμπανάκι μου χτυπάει ο εγκλεισμός σε κλινική. Αυτό το λέω, γιατί συνήθως (όχι πάντα) ο λόγος εγκλεισμού είναι είτε το γεγονός ότι είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου είτε για τους γύρω σου. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, συνήθως, οι αγωγή μπορεί να γίνει από το σπίτι με σωστή παρακολούθηση.- Casper - έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:44Δεν θέλω να πω άλλες λεπτομέρειες, αλλά προς το παρόν είναι καλά. Το φροντίζει, σε εμμονικό βαθμό βέβαια, αλλά το φροντίζει. Το μέλλον φοβόμαστε. Θα δείξει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στα ελληνικά σχολεία ζητάνε. Αλλά και εδώ γίνεται κομπίνα. Πας σε γιατρό που είναι ενάντιος στους εμβολιασμούς και του λες πως έχασες το βιβλιάριο και του ζητάς βεβαίωση πως το παιδί είναι εμβολιασμένο για να κάνεις την εγγραφή στο δημοτικό.- Casper - έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:46Δεν σου ζητάνε βιβλιάριο υγείας κτλ για εγγραφή σε σχολείο ε;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλό είναι να παρέμβει κάποιος πριν γίνουν τα πράγματα χειρότερα και επικίνδυνα για το μωρό.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:48Κοίτα, το όλο πρόβλημα στα όσα έχεις πει ως τώρα δεν είναι τα εμβόλια ούτε κι ο βιγκανισμός. Εμένα καμπανάκι μου χτυπάει ο εγκλεισμός σε κλινική. Αυτό το λέω, γιατί συνήθως (όχι πάντα) ο λόγος εγκλεισμού είναι είτε το γεγονός ότι είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου είτε για τους γύρω σου. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, συνήθως, οι αγωγή μπορεί να γίνει από το σπίτι με σωστή παρακολούθηση.- Casper - έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:44Δεν θέλω να πω άλλες λεπτομέρειες, αλλά προς το παρόν είναι καλά. Το φροντίζει, σε εμμονικό βαθμό βέβαια, αλλά το φροντίζει. Το μέλλον φοβόμαστε. Θα δείξει.
Το ξέρω. Μόλις γέννησε έτρεμα γιατί είναι εντελώς μόνη (για την οικογένεια καλύτερα να μην σχολιάσω κάτι) σε ένα σπίτι με ένα μωρό. Μέχρι που φοβόμουν ότι θα το πετάξει απ' το μπαλκόνι. Εδώ με τον άντρα και οικογένεια για βοήθεια και πάλι από την αυπνία, τα νεύρα και την φροντίδα του μωρού παθαίνουν υπερκόπωση ή κατάθλιψη. Αυτή έχει σοβαρά θέματα αλλά τουλάχιστον είδα πως το μωρό είναι οκ σε αυτό το στάδιο, αν εξαιρέσεις τα εμβόλια. Εγώ τι μπορώ να κάνω; Να καλέσω την πρόνοια να της το στερήσει και να πάει να αυτοκτονήσει;Cecily Anne έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:48Κοίτα, το όλο πρόβλημα στα όσα έχεις πει ως τώρα δεν είναι τα εμβόλια ούτε κι ο βιγκανισμός. Εμένα καμπανάκι μου χτυπάει ο εγκλεισμός σε κλινική. Αυτό το λέω, γιατί συνήθως (όχι πάντα) ο λόγος εγκλεισμού είναι είτε το γεγονός ότι είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου είτε για τους γύρω σου. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, συνήθως, οι αγωγή μπορεί να γίνει από το σπίτι με σωστή παρακολούθηση.- Casper - έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:44Δεν θέλω να πω άλλες λεπτομέρειες, αλλά προς το παρόν είναι καλά. Το φροντίζει, σε εμμονικό βαθμό βέβαια, αλλά το φροντίζει. Το μέλλον φοβόμαστε. Θα δείξει.

(Η διαταραχή της δεν λύνεται ούτε με φάρμακα. Είναι από τις χειρότερες που αντιμετωπίζουν οι ψυχίατροι).
Έχω ακούσει και το άλλο, ότι μπορεί να πληρώσεις κιόλας για ψευδή στοιχεία, αλλά δύσκολα μπορεί να βρεις κάποιον που θα το ρισκάρει.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:49Στα ελληνικά σχολεία ζητάνε. Αλλά και εδώ γίνεται κομπίνα. Πας σε γιατρό που είναι ενάντιος στους εμβολιασμούς και του λες πως έχασες το βιβλιάριο και του ζητάς βεβαίωση πως το παιδί είναι εμβολιασμένο για να κάνεις την εγγραφή στο δημοτικό.- Casper - έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:46Δεν σου ζητάνε βιβλιάριο υγείας κτλ για εγγραφή σε σχολείο ε;
Τεσπα δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Έχω ξανασυζητήσει το θέμα σε φόρουμ ψυχολογίας και έγινα χειρότερα. Δεν θέλω να επέμβω περισσότερο.
- Cecily Anne
Δεν είναι έτσι απλό. Εμείς συζητάμε θεωρητικά και κάνουμε υποθέσεις. Αυτή από πίσω μπορεί να έχει ομάδα επιστημόνων να βεβαιώνει ότι είναι σούπερ σωστή, στέκει 500% κλπ. και να πλακώσει στα δικαστήρια μετά όποιον την καταγγείλει. Ή αν υπάρχει όντως από πίσω το υπόβαθρο ψυχικής αστάθειας μπορεί να αντιδράσει σαν Kinder έκπληξη. Εγώ που έγραψα παραπάνω για την τύπισσα που έχω τις φωτό με τις μαλακίες της, σε περίπτωση που τις δώσω στον πρώην της, στην καλύτερη θα περιμένω να μου κάψει το αμάξι σαν αντίποινο.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 22:51
Καλό είναι να παρέμβει κάποιος πριν γίνουν τα πράγματα χειρότερα και επικίνδυνα για το μωρό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
05 Μαρ 2024, 14:58
-
-
Νέα δημοσίευση καλαθάκι στο Σούπερ Μάρκετ προτείνει ο Πορτοσάλτε
από vag_el » 15 Ιαν 2024, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
16 Ιαν 2024, 12:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με τα σούπερ μάρκετ που ζητούν αύξηση στις υπερωρίες..
από Parrot » 27 Φεβ 2024, 19:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
28 Φεβ 2024, 11:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κίνημα μπουκοταζ στα σούπερ μάρκετ κατα της ακρίβειας σαρώνει τα βαλκανια
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 06 Φεβ 2025, 18:45 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
06 Φεβ 2025, 20:02
-