Φαση σε σουπερ μαρκετ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
- Casper -

Re: Φαση σε σουπερ μαρκετ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Σεπ 2020, 22:38

Ερμής έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:37
Μλκ μου τα έχω πει ότι βεγκαν και αντιεμβολιαστες πρέπει να τους χώνουν στο Δαφνί.
Και φυσικά δε πρόκειται για αγράμματους. Ο αγράμματος δε ξέρει και ακολούθα πιστά το γιατρό. Ο αμόρφωτος εγγραμματος είναι το πρόβλημα που επειδή έχει κάνει ένα μεταπτυχιακό στην ιστορία της τέχνης, νομίζει ότι είναι ο Χαϊζεμπεργκ
Ναι, αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 20 Σεπ 2020, 22:39

- Casper - έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:38
Ερμής έγραψε:
Μλκ μου τα έχω πει ότι βεγκαν και αντιεμβολιαστες πρέπει να τους χώνουν στο Δαφνί.
Και φυσικά δε πρόκειται για αγράμματους. Ο αγράμματος δε ξέρει και ακολούθα πιστά το γιατρό. Ο αμόρφωτος εγγραμματος είναι το πρόβλημα που επειδή έχει κάνει ένα μεταπτυχιακό στην ιστορία της τέχνης, νομίζει ότι είναι ο Χαϊζεμπεργκ
Ιστορία της τέχνης είναι το πτυχίο;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Σεπ 2020, 22:41

vagabondo έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:39
- Casper - έγραψε:
Ερμής έγραψε:
Δεν έχω όρεξη για πλάκα βρε vag.

Έχω να ακούσω πολλά αύριο.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 20 Σεπ 2020, 22:41

vagabondo έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:39
- Casper - έγραψε:
Ερμής έγραψε:
Όχι ρε μλκ, θέλω να είναι διδάκτορας στο μαθηματικό του Κέιμπριτζ, να δω τι θα καταλάβεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Σεπ 2020, 22:41

- Casper - έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:32
- Casper - έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:31

SpoilerShow
Έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Δεν έπρεπε να κάνει παιδί.
.

Όταν λέω πως είναι κλινική περίπτωση, το εννοώ κυριολεκτικά :(
Όχι ρε πστμου!!!

Πατέρας δεν υπάρχει;
Ο πατέρας δεν ενδιαφέρεται καν. Δεν ήρθε καν να δει το παιδί του. Είναι σε άλλη χώρα. Και αν θες την γνώμη μου, καλύτερα που δεν ήρθε. Θα σκοτώνονταν μπροστά του...
Ελπίζω να βρεθεί τρόπος να βοηθήσουν το μωρό. Δεν θα περάσει καλά με τη συγκεκριμένη γυναίκα για μάνα του. Το φροντίζει;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 20 Σεπ 2020, 22:42

Gherschaagk έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:41
- Casper - έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:32

Όχι ρε πστμου!!!

Πατέρας δεν υπάρχει;
Ο πατέρας δεν ενδιαφέρεται καν. Δεν ήρθε καν να δει το παιδί του. Είναι σε άλλη χώρα. Και αν θες την γνώμη μου, καλύτερα που δεν ήρθε. Θα σκοτώνονταν μπροστά του...
Ελπίζω να βρεθεί τρόπος να βοηθήσουν το μωρό. Δεν θα περάσει καλά με τη συγκεκριμένη γυναίκα για μάνα του. Το φροντίζει;
Υπάρχει. Λέγεται πρόνοια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Σεπ 2020, 22:43

Cecily Anne έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:42
Gherschaagk έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:41
- Casper - έγραψε:

Υπάρχει. Λέγεται πρόνοια.
Το γοργόν και χάριν έχει.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Σεπ 2020, 22:44

Δεν θέλω να πω άλλες λεπτομέρειες, αλλά προς το παρόν είναι καλά. Το φροντίζει, σε εμμονικό βαθμό βέβαια, αλλά το φροντίζει. Το μέλλον φοβόμαστε. Θα δείξει.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Σεπ 2020, 22:46

Gherschaagk έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:43
Δεν σου ζητάνε βιβλιάριο υγείας κτλ για εγγραφή σε σχολείο ε;

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 20 Σεπ 2020, 22:48

- Casper - έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:44
Δεν θέλω να πω άλλες λεπτομέρειες, αλλά προς το παρόν είναι καλά. Το φροντίζει, σε εμμονικό βαθμό βέβαια, αλλά το φροντίζει. Το μέλλον φοβόμαστε. Θα δείξει.
Κοίτα, το όλο πρόβλημα στα όσα έχεις πει ως τώρα δεν είναι τα εμβόλια ούτε κι ο βιγκανισμός. Εμένα καμπανάκι μου χτυπάει ο εγκλεισμός σε κλινική. Αυτό το λέω, γιατί συνήθως (όχι πάντα) ο λόγος εγκλεισμού είναι είτε το γεγονός ότι είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου είτε για τους γύρω σου. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, συνήθως, οι αγωγή μπορεί να γίνει από το σπίτι με σωστή παρακολούθηση.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Σεπ 2020, 22:49

- Casper - έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:46
Gherschaagk έγραψε:
Στα ελληνικά σχολεία ζητάνε. Αλλά και εδώ γίνεται κομπίνα. Πας σε γιατρό που είναι ενάντιος στους εμβολιασμούς και του λες πως έχασες το βιβλιάριο και του ζητάς βεβαίωση πως το παιδί είναι εμβολιασμένο για να κάνεις την εγγραφή στο δημοτικό.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Σεπ 2020, 22:51

Cecily Anne έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:48
- Casper - έγραψε:
Κοίτα, το όλο πρόβλημα στα όσα έχεις πει ως τώρα δεν είναι τα εμβόλια ούτε κι ο βιγκανισμός. Εμένα καμπανάκι μου χτυπάει ο εγκλεισμός σε κλινική. Αυτό το λέω, γιατί συνήθως (όχι πάντα) ο λόγος εγκλεισμού είναι είτε το γεγονός ότι είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου είτε για τους γύρω σου. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, συνήθως, οι αγωγή μπορεί να γίνει από το σπίτι με σωστή παρακολούθηση.
Καλό είναι να παρέμβει κάποιος πριν γίνουν τα πράγματα χειρότερα και επικίνδυνα για το μωρό.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Σεπ 2020, 22:55

Cecily Anne έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:48
- Casper - έγραψε:
Το ξέρω. Μόλις γέννησε έτρεμα γιατί είναι εντελώς μόνη (για την οικογένεια καλύτερα να μην σχολιάσω κάτι) σε ένα σπίτι με ένα μωρό. Μέχρι που φοβόμουν ότι θα το πετάξει απ' το μπαλκόνι. Εδώ με τον άντρα και οικογένεια για βοήθεια και πάλι από την αυπνία, τα νεύρα και την φροντίδα του μωρού παθαίνουν υπερκόπωση ή κατάθλιψη. Αυτή έχει σοβαρά θέματα αλλά τουλάχιστον είδα πως το μωρό είναι οκ σε αυτό το στάδιο, αν εξαιρέσεις τα εμβόλια. Εγώ τι μπορώ να κάνω; Να καλέσω την πρόνοια να της το στερήσει και να πάει να αυτοκτονήσει; :lol: τέτοια ευθύνη δεν παίρνω, απλά βοηθάω όσο μπορώ την κατάσταση και δυστυχώς είμαι η μόνη.

(Η διαταραχή της δεν λύνεται ούτε με φάρμακα. Είναι από τις χειρότερες που αντιμετωπίζουν οι ψυχίατροι).
Gherschaagk έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:49
- Casper - έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:46
Gherschaagk έγραψε:
Στα ελληνικά σχολεία ζητάνε. Αλλά και εδώ γίνεται κομπίνα. Πας σε γιατρό που είναι ενάντιος στους εμβολιασμούς και του λες πως έχασες το βιβλιάριο και του ζητάς βεβαίωση πως το παιδί είναι εμβολιασμένο για να κάνεις την εγγραφή στο δημοτικό.
Έχω ακούσει και το άλλο, ότι μπορεί να πληρώσεις κιόλας για ψευδή στοιχεία, αλλά δύσκολα μπορεί να βρεις κάποιον που θα το ρισκάρει.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Σεπ 2020, 22:56

Τεσπα δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Έχω ξανασυζητήσει το θέμα σε φόρουμ ψυχολογίας και έγινα χειρότερα. Δεν θέλω να επέμβω περισσότερο.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 20 Σεπ 2020, 22:57

Gherschaagk έγραψε:
20 Σεπ 2020, 22:51

Καλό είναι να παρέμβει κάποιος πριν γίνουν τα πράγματα χειρότερα και επικίνδυνα για το μωρό.
Δεν είναι έτσι απλό. Εμείς συζητάμε θεωρητικά και κάνουμε υποθέσεις. Αυτή από πίσω μπορεί να έχει ομάδα επιστημόνων να βεβαιώνει ότι είναι σούπερ σωστή, στέκει 500% κλπ. και να πλακώσει στα δικαστήρια μετά όποιον την καταγγείλει. Ή αν υπάρχει όντως από πίσω το υπόβαθρο ψυχικής αστάθειας μπορεί να αντιδράσει σαν Kinder έκπληξη. Εγώ που έγραψα παραπάνω για την τύπισσα που έχω τις φωτό με τις μαλακίες της, σε περίπτωση που τις δώσω στον πρώην της, στην καλύτερη θα περιμένω να μου κάψει το αμάξι σαν αντίποινο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών