Μας αρέσει,δε μας αρέσει αυτή είναι η κυβέρνηση και θέλω να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα για το καλό όλων μας ,αλλιώς μας πήρε ο διάολος κι ακόμα παραπέρα.
Δεν είμαι υποχείριο αδελφέ και δεν το κάνω, έχω δηλώσει τις προθέσεις μου.
Kαλή χρονιά να έχουμε, με διαρκή lockdowns, μάσκες και εντατικό πλύσιμο χεριών!
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Μας αρέσει,δε μας αρέσει αυτή είναι η κυβέρνηση και θέλω να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα για το καλό όλων μας ,αλλιώς μας πήρε ο διάολος κι ακόμα παραπέρα.
Η αυτοκτονία είναι αμαρτία. Κάν το να σώσεις την ψυχούλα σου.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Kαλή χρονιά να έχουμε, με διαρκή lockdowns, μάσκες και εντατικό πλύσιμο χεριών!
Και με εκλογές φιλε...να φύγει η χολέρα που λέγεται ΝΔ η έστω να μπουν πανω απο 2 κομματα στην εξουσία
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
Η αυτοκτονία είναι αμαρτία. Κάν το να σώσεις την ψυχούλα σου.
Η αιώνια αυτοκτονία είναι η αναπόδραστη αμαρτία και η υποταγή στα κελεύσματα του Αντιχρίστου.
Βρε κάνε την εμβολιάρα γιατί θα σε στείλει στα κυπαρίσσια κανένα παιδί ψέκα... Μετά θα λένε τον πήρε ο Θεός, όχι ο ψέκας.
μου το έφερες στο μυαλό, έψαχνα τόση ώρα να βρώ ποιο ήταν, το είχα ακούσει στην αγγλία απο ένα φίλο αναρχικό.
Ρε τι συνειρμός. Αυτοί οι μαλάκες κράταγαν κατάληψη στο Αιγάλεω. Με φιλοξένησαν που ένα καιρό την είχα δει άστεγος και με το σπίτι μου είχα χεστεί και την είχα κάνει. ένα μαλάκας απ' αυτούς την είχε δει να με ρωτάει τις απόψεις μου για τις σχέσεις των ανθρώπων τις γκόμενες ξι αυτά. Του τα έλεγα επίτηδες μπρουτάλ και βγάζανε καντήλες. Σε ένα φίλο μου είπανε μετά από μέρες ότι παραλίγο να μου την πέφτανε γιατί ήμουν σεξιστής.
Είχαν και μία καριόλα, η οποία αυτή με έφερε εκεί πέρα αφού με ψάρεψε από τη βίλα Αμαλίας για να με ρωτάει για ψυχολογία και ασθένειες (βασικά ακόμα σπούδαζα). Μου έλεγε ότι της θύμιζα έναν που της την έπεσε και γενικά μου έβγαλε έναν εσωτερισμό με όλα τα ενοχικά της. Ήθελε να την πηδήξω φαντάζομαι και μου έριχνε φταίξιμο γι αυτό.
Σκοτεινές εποχές. Το κάθε αρχιδάκι με εξουσιαστικό κομπλεξισμό την έβλεπε μαχητής της απελευθέρωσης.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.