Καράτε ή κουνγκ φου;
Re: Καράτε ή κουνγκ φου;
Και κάτι άλλο
Τεχνικές στον δρόμο που είναι άχρηστες δεν υπάρχουν, απλά μετράει το ποιος εφαρμόζει αυτές τις τεχνικές σε ποιον αντίπαλο και με τι συνθήκες (χρόνος χώρος συνθήκες μάχης)
Τεχνικές στον δρόμο που είναι άχρηστες δεν υπάρχουν, απλά μετράει το ποιος εφαρμόζει αυτές τις τεχνικές σε ποιον αντίπαλο και με τι συνθήκες (χρόνος χώρος συνθήκες μάχης)
- Otto Weininger
Φυσικά και υπάρχουν άχρηστες τεχνικές. Άπειρες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
AlienWay έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 14:51Η κόρη του Χαοτικού σε μερικά χρόνια
https://www.youtube.com/shorts/rlqk2RoOExY

-
Θα ψάξω για αυτόν αν υπάρχει υλικό στο ίντερνετ.Isildur έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:08Ήξερα τον Δάσκαλο (με Δ κεφαλαίο) Ευγένη Δημητριάδη, μακαρίτη πλέον. Όπως και κάποιους από τους μαθητές του, ο Γλαρός (αυτός το γύρισε σε τζούντο), ο άτυχος ο Εξηνταβελόνης, ο Παναγιώτης (δεν θυμάμαι επώνυμο) και μερικούς ακόμα.
Στο παλιό πχόρουμ υπήρχε χρήστης με το νικ Koza Nostra που τους ήξερε επίσης και που ασχολείται ακόμα, ή έστω ασχολούνταν τότε που μιλούσαμε. Είχε έρθει και με είχε βρει και στο μαγαζί κάποια στιγμή και τα είπαμε.
Εξηνταβελόνης???...τι έπαθε;;
Εσύ πόσα χρόνια έκανες? Παρακολουθούσα για καιρό κάποιον δικό μου που έκανε κι είχα ψηθεί...
Δεν ξέρω αν ποτέ προλάβω να το κάνω.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ότι πρέπει για γυναίκα.Maspoli έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 07:16Δεν ξέρω πόσο χρονών ειναι η δική σου. Την δικιά μου οταν ηταν γύρω στα 6-7 την είχα παει δυο-δυόμιση χρόνια τζούντο. Έμεινα ευχαριστημένος και απο την προπόνηση και απο το πνεύμα αυτοπεποίθησης που καλλιεργήθηκε. Ξεκάθαρίζω πως δεν μιλάμε για πτοπόνηση που σε μετατρέπει σε φονική μηχανή ή τέτοιες ιστορίες. Νομιζω ομως οτι σε φασαρίες στο σχολείο και παρόμοια (δηλαδή τιποτα σπρωξίδια, τσαμπουκάδες σε περιορισμένο χώρο και τέτοια) βοηθάει. Για όταν θα έφτανε έκτη δημοτικού, γυμνάσιο-λύκειο σκεφτόμουνα να την πήγαινα κικ μποξινγκ που είναι και πιο "αθλητικό" και κοντα στη φιλοσοφία (νομίζω) χτυπα δυνατά και φύγε γρήγορα αν κάποιος σου επιτεθεί. Η σκέψη αυτή βέβαια δεν πραγματοποιήθηκε (εκεί γύρω στον κορονοιο βαρέθηκετο τζούντο-πράγμα φυσιολογικό νομιζω για πολλά παιδια μετά απο ένα διάστημα στις κλασσικές τουλάχιστον πολεμικές τέχνες) και μετά απο ένα σύντομο πέρασμα απο τον στίβο εχουμε τώρα (και παρά την απο μέρους μου σχετική αποθάρρυνση) δυο χρόνια στο ποδόσφαιρο (παρα του οτι στο τελος βαρέθηκε το τζούντο ειχε χτίσει μια αυτοπεποίθηση ως χαρακτήρας).
Παρατηρητής...
- ksk
Ενταξει, υπάρχουν τα προστατευτικά αλλά ναι θέλει σκληρή προπόνηση για να ενδυναμωσεις χέρια πόδια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 12:26Μερικές παρατηρήσεις
ΓΙΑ ΝΑ ΜΆΘΕΙΣ ΝΑ ΔΈΡΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΠΡΏΤΑ ΝΑ ΜΆΘΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΞΎΛΟ !!!
Εάν δεν φεύγεις από την προπόνηση και απο
αγώνες στην σχολή μελανιασμενος δαρμενος πολύ κουρασμένος και καταιδρωμενος ... πολεμικές τέχνες ΔΕΝ γνωρίζεις
Και αυτό ΆΣΧΕΤΑ με το τι σύστημα πολεμικών τεχνών ακόλουθεις (κανένα σύστημα δεν είναι πανάκεια και από όλα τα συστήματα πολεμικών τεχνών μπορείς να πάρεις στοιχεία..εξάλλου όλα τα συστήματα πολεμικών τεχνών γροθιές κλωτσιες λαβές αποκρούσεις κα ανατροπές έχουν ..συν την γυμναστική ενδυνάμωσης)
Παρατηρητής...
Έκανα 2-3 χρόνια στην εφηβεία μου, τα παράτησα και μετά ξαναπήγα στα 22-23 μου περίπου. Την δεύτερη φορά, έμαθα πιο "ουσιαστικά" πράγματα...user έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 15:40Θα ψάξω για αυτόν αν υπάρχει υλικό στο ίντερνετ.Isildur έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:08Ήξερα τον Δάσκαλο (με Δ κεφαλαίο) Ευγένη Δημητριάδη, μακαρίτη πλέον. Όπως και κάποιους από τους μαθητές του, ο Γλαρός (αυτός το γύρισε σε τζούντο), ο άτυχος ο Εξηνταβελόνης, ο Παναγιώτης (δεν θυμάμαι επώνυμο) και μερικούς ακόμα.
Στο παλιό πχόρουμ υπήρχε χρήστης με το νικ Koza Nostra που τους ήξερε επίσης και που ασχολείται ακόμα, ή έστω ασχολούνταν τότε που μιλούσαμε. Είχε έρθει και με είχε βρει και στο μαγαζί κάποια στιγμή και τα είπαμε.
Εξηνταβελόνης???...τι έπαθε;;
Εσύ πόσα χρόνια έκανες? Παρακολουθούσα για καιρό κάποιον δικό μου που έκανε κι είχα ψηθεί...
Δεν ξέρω αν ποτέ προλάβω να το κάνω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Μαλακία είναι το κικ μπόξ. Σκέτη.ksk έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 16:01Ότι πρέπει για γυναίκα.Maspoli έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 07:16Δεν ξέρω πόσο χρονών ειναι η δική σου. Την δικιά μου οταν ηταν γύρω στα 6-7 την είχα παει δυο-δυόμιση χρόνια τζούντο. Έμεινα ευχαριστημένος και απο την προπόνηση και απο το πνεύμα αυτοπεποίθησης που καλλιεργήθηκε. Ξεκάθαρίζω πως δεν μιλάμε για πτοπόνηση που σε μετατρέπει σε φονική μηχανή ή τέτοιες ιστορίες. Νομιζω ομως οτι σε φασαρίες στο σχολείο και παρόμοια (δηλαδή τιποτα σπρωξίδια, τσαμπουκάδες σε περιορισμένο χώρο και τέτοια) βοηθάει. Για όταν θα έφτανε έκτη δημοτικού, γυμνάσιο-λύκειο σκεφτόμουνα να την πήγαινα κικ μποξινγκ που είναι και πιο "αθλητικό" και κοντα στη φιλοσοφία (νομίζω) χτυπα δυνατά και φύγε γρήγορα αν κάποιος σου επιτεθεί. Η σκέψη αυτή βέβαια δεν πραγματοποιήθηκε (εκεί γύρω στον κορονοιο βαρέθηκετο τζούντο-πράγμα φυσιολογικό νομιζω για πολλά παιδια μετά απο ένα διάστημα στις κλασσικές τουλάχιστον πολεμικές τέχνες) και μετά απο ένα σύντομο πέρασμα απο τον στίβο εχουμε τώρα (και παρά την απο μέρους μου σχετική αποθάρρυνση) δυο χρόνια στο ποδόσφαιρο (παρα του οτι στο τελος βαρέθηκε το τζούντο ειχε χτίσει μια αυτοπεποίθηση ως χαρακτήρας).
Ζίου Ζίτσου, ή τζούντο. Κανένας άνδρας δε θα πέσει μ' ένα χτύπημα, και η πάλη θα πάει ΠΑΝΤΑ σε επαφή (αγκάλιασμα), αφού ο πιο μεγαλόσωμος υπαγορεύει το πώς θα πάει το πράγμα. Επιπλέον, σε κλειστούς χώρους το ηλίθιο κικ μπόξ είναι εντελώς άχρηστο.
Κικ μπόξ ήξερε και η Καρολάιν, και είδαμε πώς κατέληξε. Αν ήξερε JJ, τώρα θα ζούσε.
- ksk
Στο αγκάλιασμα οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας.Kauldron έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 20:15Μαλακία είναι το κικ μπόξ. Σκέτη.ksk έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 16:01Ότι πρέπει για γυναίκα.Maspoli έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 07:16
Δεν ξέρω πόσο χρονών ειναι η δική σου. Την δικιά μου οταν ηταν γύρω στα 6-7 την είχα παει δυο-δυόμιση χρόνια τζούντο. Έμεινα ευχαριστημένος και απο την προπόνηση και απο το πνεύμα αυτοπεποίθησης που καλλιεργήθηκε. Ξεκάθαρίζω πως δεν μιλάμε για πτοπόνηση που σε μετατρέπει σε φονική μηχανή ή τέτοιες ιστορίες. Νομιζω ομως οτι σε φασαρίες στο σχολείο και παρόμοια (δηλαδή τιποτα σπρωξίδια, τσαμπουκάδες σε περιορισμένο χώρο και τέτοια) βοηθάει. Για όταν θα έφτανε έκτη δημοτικού, γυμνάσιο-λύκειο σκεφτόμουνα να την πήγαινα κικ μποξινγκ που είναι και πιο "αθλητικό" και κοντα στη φιλοσοφία (νομίζω) χτυπα δυνατά και φύγε γρήγορα αν κάποιος σου επιτεθεί. Η σκέψη αυτή βέβαια δεν πραγματοποιήθηκε (εκεί γύρω στον κορονοιο βαρέθηκετο τζούντο-πράγμα φυσιολογικό νομιζω για πολλά παιδια μετά απο ένα διάστημα στις κλασσικές τουλάχιστον πολεμικές τέχνες) και μετά απο ένα σύντομο πέρασμα απο τον στίβο εχουμε τώρα (και παρά την απο μέρους μου σχετική αποθάρρυνση) δυο χρόνια στο ποδόσφαιρο (παρα του οτι στο τελος βαρέθηκε το τζούντο ειχε χτίσει μια αυτοπεποίθηση ως χαρακτήρας).
Ζίου Ζίτσου, ή τζούντο. Κανένας άνδρας δε θα πέσει μ' ένα χτύπημα, και η πάλη θα πάει ΠΑΝΤΑ σε επαφή (αγκάλιασμα), αφού ο πιο μεγαλόσωμος υπαγορεύει το πώς θα πάει το πράγμα. Επιπλέον, σε κλειστούς χώρους το ηλίθιο κικ μπόξ είναι εντελώς άχρηστο.
Κικ μπόξ ήξερε και η Καρολάιν, και είδαμε πώς κατέληξε. Αν ήξερε JJ, τώρα θα ζούσε.
Παρατηρητής...
-
αυτο, βαλε μια κοπελιτσα να ξερει οσο τζουντο θελει, αμα παει σε αγκαλιασμα με γομαρι ειναι τερμα.ksk έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 21:32Στο αγκάλιασμα οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας.Μαλακία είναι το κικ μπόξ. Σκέτη.
Block and counter σε λαιμο, ματια, ή κατω απο τη μυτη και τρεχαλα
μια χαρα ειναι το καρατε για τετοια.
Ακριβώς γι' αυτό το λόγο πρέπει να ξέρετε πώς να παλέψετε, και ειδικά πώς να ξέρετε να παλέψετε στο έδαφος.ksk έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 21:32Στο αγκάλιασμα οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας.Kauldron έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 20:15Μαλακία είναι το κικ μπόξ. Σκέτη.
talaipwros έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 21:40αυτο, βαλε μια κοπελιτσα να ξερει οσο τζουντο θελει, αμα παει σε αγκαλιασμα με γομαρι ειναι τερμα.ksk έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 21:32Στο αγκάλιασμα οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας.
Μαλακία είναι το κικ μπόξ. Σκέτη.
Block and counter σε λαιμο, ματια, ή κατω απο τη μυτη και τρεχαλα
μια χαρα ειναι το καρατε για τετοια.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μεταξύ Ζίου ζίτσου και Κραβ μανγκά;
Ενω στα κλωτσομπουνιδια - οι πιθανοτητες ειναι παρα πολλεςKauldron έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 21:42Ακριβώς γι' αυτό το λόγο πρέπει να ξέρετε πώς να παλέψετε, και ειδικά πώς να ξέρετε να παλέψετε στο έδαφος.ksk έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 21:32Στο αγκάλιασμα οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας.Kauldron έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 20:15
Μαλακία είναι το κικ μπόξ. Σκέτη.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εβριμπόντι γουώς κούνγκ φου φάιτινγκ στην Οδησσό
από Kauldron » 12 Φεβ 2024, 15:38 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
12 Φεβ 2024, 15:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξύλο και καράτε στον Άρη Πορτοσάλτε!
από Μαδουραίος » 20 Σεπ 2024, 19:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
27 Σεπ 2024, 22:03
-