Ψάχνω για δουλειά
- Fata_Morgana
Re: Ψάχνω για δουλειά
Κάπου είδα ότι παίρνουν στη ΔΕΗ.
οχι.
χρειαζεται εργασια που να μπορει να την κανει, και να του προσφερει οσο το δυνατον περισσοτερα λεφτα.
αμα σαν οδηγος κονομαει περισσοτερα απο οτι σαν μηχανικος, γιατι οχι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Έχω πρόβλημα υγείας, συγκεκριμένα μια αντιβιωση μου έκανε ζημιά στους Αχίλλειους και θέλει πολύ προσοχή γιατί είναι ευαίσθητοι για ρηξη. Για αυτό και πολλές δουλειές δε μπορώ να τις κάνω. Αλλιώς θα έβρισκα δουλειά σε εργοτάξιο που ζητάνε κόσμο.Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 09:31οχι.
χρειαζεται εργασια που να μπορει να την κανει, και να του προσφερει οσο το δυνατον περισσοτερα λεφτα.
αμα σαν οδηγος κονομαει περισσοτερα απο οτι σαν μηχανικος, γιατι οχι;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αυτά τα λένε για να γράψουν μιαν αιτιολογία, μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς. Φρόντισε να μην φαίνεται απουσία από το χώρο (κενό στο βιογραφικό) κι εννοείται τίποτε για αρρώστιες και τέτοια. Και κάπως να το φτιάξεις ώστε να μην δείχνει ότι ψάχνεις μισθωτή δουλειά επειδή δεν πέτυχε το ελεύθερος κι ωραίος.
-
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Σας ευχαριστώ!!
Έχεις δίκιο. Μια εταιρεία μου το κοπάνησε για κενό στο βιογραφικό. Από το 2011 ως το 2016 έκανα διαφορες δουλειές του ποδαριού (φωτοβολταϊκά, μεσιτικά) και από το 2016 που ξανάνοιξα το γραφείο λίγα στατικά έχω κάνει περισσότερο τακτοποιήσεις αυθαιρέτων και ενεργειακά πιστοποιητικάsharp έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:03Αυτά τα λένε για να γράψουν μιαν αιτιολογία, μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς. Φρόντισε να μην φαίνεται απουσία από το χώρο (κενό στο βιογραφικό) κι εννοείται τίποτε για αρρώστιες και τέτοια. Και κάπως να το φτιάξεις ώστε να μην δείχνει ότι ψάχνεις μισθωτή δουλειά επειδή δεν πέτυχε το ελεύθερος κι ωραίος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίακχος την 24 Ιαν 2025, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Fata_Morgana
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Οι περισσότερες δουλειές είναι λιγότερο ψυχοφθόρες από αυτή του call center agent.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 08:32ε;Garcia έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:12Ελάτε ρε σεις τώρα,τι call center του λέτε του ανθρώπου,ψάχνει δουλειά της προκοπής όχι οποιαδήποτε δουλεια,πολύ ψυχοφθόρο να κάθεσαι να μιλάς στα τηλέφωνα,να στο κλείνουν στη μάπα,να σε βρίζουν,να,σε ρωτάνε 150 λεπτομεριες,να πρέπει να πιάσεις πελάτες,στόχους κλπ.
γιατι, οι υπολοιπες δουλειες πως νομιζεις οτι ειναι;
Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 08:32ε;Garcia έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:12Ελάτε ρε σεις τώρα,τι call center του λέτε του ανθρώπου,ψάχνει δουλειά της προκοπής όχι οποιαδήποτε δουλεια,πολύ ψυχοφθόρο να κάθεσαι να μιλάς στα τηλέφωνα,να στο κλείνουν στη μάπα,να σε βρίζουν,να,σε ρωτάνε 150 λεπτομεριες,να πρέπει να πιάσεις πελάτες,στόχους κλπ.
γιατι, οι υπολοιπες δουλειες πως νομιζεις οτι ειναι;
Το quote πάει προς τον Garcia
Αδερφέ τρώω ψωμί από αυτή τη δουλειά κοντά 15-16 χρόνια..
Το τι έχω ακούσει απο τσαντισμένους μαλακοπελάτες, απλά δεν το'χεις...
Και έχω εσένα εδώ να γράφεις πως επειδή είμαι αριστερός είμαι τεμπέλης άχρηστος και δεν ξέρω εγώ τι...
Όχι εσύ σε εμένα προσωπικά, αυτά που έχεις γράψει κατά καιρούς...
Δηλαδή κάπου ώπα...
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν είμαι του κλάδου σου, αλλά δεν μου ακούγονται άσχημα, μπορεί να δείχνουν εύρος γνώσεων και κάποιος να το εκτιμήσει. Μόνο βάλτα να μην δείχνουν "του ποδαριού", δεν ξέρω πώς ακριβώς, παρουσίασε τα ως ενδιαφέρον σε μελλοντικές τεχνολογίες, πες και κανά ψεμματάκι κι αυτοί το ίδιο κάνουν, δεν είναι ανάγκη να τους τα λες όλα.Ίακχος έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:39Έχεις δίκιο. Μια εταιρεία μου το κοπάνησε για κενό στο βιογραφικό. Από το 2011 ως το 2016 έκανα διαφορες δουλειές του ποδαριού (φωτοβολταϊκά, μεσιτικά) και από το 2016 που ξανάνοιξα το γραφείο λίγα στατικά έχω κάνει περισσότερο τακτοποιήσεις αυθαιρέτων και ενεργειακά πιστοποιητικάsharp έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:03Αυτά τα λένε για να γράψουν μιαν αιτιολογία, μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς. Φρόντισε να μην φαίνεται απουσία από το χώρο (κενό στο βιογραφικό) κι εννοείται τίποτε για αρρώστιες και τέτοια. Και κάπως να το φτιάξεις ώστε να μην δείχνει ότι ψάχνεις μισθωτή δουλειά επειδή δεν πέτυχε το ελεύθερος κι ωραίος.
Το σημαντικότερο είναι να τους πείσεις ότι εσένα θέλουν. Γιατί είσαι εσύ αυτός που έψαχναν τόσον καιρό κι όχι ο επόμενος ή ο προηγούμενος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
18 Φεβ 2024, 18:00
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΆΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΊΑ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Ιαν 2024, 00:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
14 Ιαν 2024, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψάχνω ονόματα για τους χαρακτήρες του μυθιστορήματός μου.
από Εκτωρ » 28 Οκτ 2023, 00:34 » σε Λογοτεχνία - 0 Απαντήσεις
- 439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
28 Οκτ 2023, 00:34
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
02 Οκτ 2023, 15:41