Σε έχουν φάει τα χωράφια κι εσένα, ε;
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Όχι μια πέτρα στην θάλασσα ήθελα να μετακινήσω για να πατήσω πάνω να βγάλω πιο καλή φώτο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε παραλία ήταν στην άκρη-άκρη. Μάλλον κάποιος την ειχε βγάλει εκτος γιατί δεν ταίριαζε εκει που ήταν. Τώρα πόσο βαριά ήταν δεν έχω ιδέα. Αλλα μιας και έχω δύναμη υποθέτω ήταν αρκετά βαριά και το θέμα είναι πως δεν πάταγα και στέρεα οπότε την σήκωσα άτσαλα. Εκεί μάλλον την πατήσα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οκ, δοκίμασε έτσι, στο χαλαρό να πιάνεις πάτωμα με ανοιχτή παλάμη στο γραφείο ή στο σπίτι χωρίς ζέσταμα σε άσχετο χρόνο και άσε τις υποθέσεις για τα τσιμπήματα στη μέση από τις μετακινήσες πετρών στην παραλία.Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 20:14Σε παραλία ήταν στην άκρη-άκρη. Μάλλον κάποιος την ειχε βγάλει εκτος γιατί δεν ταίριαζε εκει που ήταν. Τώρα πόσο βαριά ήταν δεν έχω ιδέα. Αλλα μιας και έχω δύναμη υποθέτω ήταν αρκετά βαριά και το θέμα είναι πως δεν πάταγα και στέρεα οπότε την σήκωσα άτσαλα. Εκεί μάλλον την πατήσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το φτάνω παιδί μου το πάτωμα άνετα. Δεν έχω και μεγάλη απόσταση από το πάτωμαΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 20:46Οκ, δοκίμασε έτσι, στο χαλαρό να πιάνεις πάτωμα με ανοιχτή παλάμη στο γραφείο ή στο σπίτι χωρίς ζέσταμα σε άσχετο χρόνο και άσε τις υποθέσεις για τα τσιμπήματα στη μέση από τις μετακινήσες πετρών στην παραλία.Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 20:14Σε παραλία ήταν στην άκρη-άκρη. Μάλλον κάποιος την ειχε βγάλει εκτος γιατί δεν ταίριαζε εκει που ήταν. Τώρα πόσο βαριά ήταν δεν έχω ιδέα. Αλλα μιας και έχω δύναμη υποθέτω ήταν αρκετά βαριά και το θέμα είναι πως δεν πάταγα και στέρεα οπότε την σήκωσα άτσαλα. Εκεί μάλλον την πατήσα.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε, τότε κανένα πρόβλημα.Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 20:50Το φτάνω παιδί μου το πάτωμα άνετα. Δεν έχω και μεγάλη απόσταση από το πάτωμαΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 20:46Οκ, δοκίμασε έτσι, στο χαλαρό να πιάνεις πάτωμα με ανοιχτή παλάμη στο γραφείο ή στο σπίτι χωρίς ζέσταμα σε άσχετο χρόνο και άσε τις υποθέσεις για τα τσιμπήματα στη μέση από τις μετακινήσεις πετρών στην παραλία.Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 20:14
Σε παραλία ήταν στην άκρη-άκρη. Μάλλον κάποιος την ειχε βγάλει εκτος γιατί δεν ταίριαζε εκει που ήταν. Τώρα πόσο βαριά ήταν δεν έχω ιδέα. Αλλα μιας και έχω δύναμη υποθέτω ήταν αρκετά βαριά και το θέμα είναι πως δεν πάταγα και στέρεα οπότε την σήκωσα άτσαλα. Εκεί μάλλον την πατήσα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν με πείραξε που έσκυψα παιδάκι μου. Χίλιες φορές την μέρα θα σκύψω, η ρημαδοπετρα που σήκωσα μου έκανε την διαφορά και τσίμπησε η μέση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 21:02Ε, τότε κανένα πρόβλημα. Στην τελική είναι ίδια η απόσταση μεταξύ πατώματος και άμμου. Το κατά πόσον μπορεί να ανταπεξέλθει ο καθένας στη μετακίνηση βαρέων βαρών, χωρίς τσιμπήματα, σε άμμο ή σε παρκέ, ακριβώς το ίδιο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΝΤΑ με λυγισμένα γόνατα και ίσια πλάτη σκύβουμε -είτε για να πιάσουμε τσιμπιδάκι είτε πέτρα 

Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Το ξέρω καλέ,έτσι έσκυψα. Νομίζω επειδή προσπαθούσα να πατήσω καλά για να την πετάξω μέσα καπου ζόρισα την μέση.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 21:07ΠΑΝΤΑ με λυγισμένα γόνατα και ίσια πλάτη σκύβουμε -είτε για να πιάσουμε τσιμπιδάκι είτε πέτρα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε, έκανες λάθος εκτίμηση για την αντοχή της μέσης σου, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 21:04Δεν με πείραξε που έσκυψα παιδάκι μου. Χίλιες φορές την μέρα θα σκύψω, η ρημαδοπετρα που σήκωσα μου έκανε την διαφορά και τσίμπησε η μέση.
Η ρημαδόπετρα τί σου φταίει; Εσύ επιχείρησες να την μετακινήσεις. Μπορείς; Έχει καλώς. Δεν μπορείς; Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, θα είσαι.
Ακριβώς γι' αυτό χρειάζεται θετική σκέψη και πίστη στην ανθρωπότης.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατά τα φαινόμενα, μια χαρά ταίριαζε εκεί που ήταν. Έβαλε τον κάθε διακοσμητή φυσικού περιβάλλοντος στην θέση που του αρμόζει.Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 20:14
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ή η αντοχή της μέσης ήταν το πρόβλημα ή η λάθος στάση. Προς την λάθος στάση κλίνω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 21:17Ε, έκανες λάθος εκτίμηση για την αντοχή της μέσης σου, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Η ρημαδόπετρα τί σου φταίει; Εσύ επιχείρησες να την μετακινήσεις. Μπορείς; Έχει καλώς. Δεν μπορείς; Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, θα είσαι.
Ακριβώς γι' αυτό χρειάζεται θετική σκέψη και πίστη στην ανθρωπότης.Αν δεν μπορείς εσύ, κάποιος άλλος θα μπορέσει.
Όχι ήταν εκτός θέσης. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αντιθέτως στη θάλασσα μέσα ήταν η θέση της. Έσωσα το περιβάλλον.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 21:24Κατά τα φαινόμενα, μια χαρά ταίριαζε εκεί που ήταν. Έβαλε τον κάθε διακοσμητή φυσικού περιβάλλοντος στην θέση που του αρμόζει.Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 20:14
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σύμφωνα με τις δικές σου εκτιμήσεις για το περιβάλλον, συμφωνώ απολύτως. Ακριβώς αυτό έκανες.Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 21:32Ή η αντοχή της μέσης ήταν το πρόβλημα ή η λάθος στάση. Προς την λάθος στάση κλίνω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 21:17Ε, έκανες λάθος εκτίμηση για την αντοχή της μέσης σου, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Ακριβώς γι' αυτό χρειάζεται θετική σκέψη και πίστη στην ανθρωπότης.Αν δεν μπορείς εσύ, κάποιος άλλος θα μπορέσει.
Όχι ήταν εκτός θέσης. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αντιθέτως στη θάλασσα μέσα ήταν η θέση της. Έσωσα το περιβάλλον.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 21:24Κατά τα φαινόμενα, μια χαρά ταίριαζε εκεί που ήταν. Έβαλε τον κάθε διακοσμητή φυσικού περιβάλλοντος στην θέση που του αρμόζει.Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 20:14

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 30 Μαρ 2023, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πρόπτωση δίσκου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢