Στο Ριο ειπαμε.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑06 Οκτ 2018, 22:53Ε άμα έφαγες σε μια βραζιλιάνικη ταβέρνα σίγουρα έχεις άποψη για το τι κάνουν οι βραζιλιανοι
Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
Re: Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πώς βρέθηκες σε κείνα τα μέρη;panos291 έγραψε: ↑06 Οκτ 2018, 22:39Α μπραβο! Ειχα παει σε ψησταρια/εστιατόριο στο Ριο, και ειχαν αυτο το ισπανικο βρωμολαδο. Ηταν πραγματι σε κονσέρβα και το εφτυσα και εγω. Τι διαολο ελαιόλαδο ηταν,Nandros έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 20:43Στην Βραζιλία έχουν λάδι σόγιας.
Στα Σ/Μ και στις ψησταριές/εστιατόρια βρίσκεις εισαγόμενο Σπανιόλικο λάδι, σε μικρές κονσέρβες μεγέθους κόρνεντ μπιφ ή ζβάν και είναι πανάκριβο. Τους ανοίγουν 2 τρυπούλες για να στάζει.
Όταν το είδα και το δοκίμασα, το έφτυσα! Ένα ελαφρά υποκίτρινο νερουλό αηδίασμα!
.
δεν μπορω να καταλαβω.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Για πες μας ρε εξυπνάκια παντογνώστη: Εγώ έζησα 5 χρόνια εκεί. Δικαιούμαι να έχω άποψη ή εσύ ξέρεις καλύτερα;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑06 Οκτ 2018, 22:53Ε άμα έφαγες σε μια βραζιλιάνικη ταβέρνα σίγουρα έχεις άποψη για το τι κάνουν οι βραζιλιανοι

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Μπερδεύτηκε με το Ρίο της Πάτρας!panos291 έγραψε: ↑07 Οκτ 2018, 13:54Στο Ριο ειπαμε.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑06 Οκτ 2018, 22:53Ε άμα έφαγες σε μια βραζιλιάνικη ταβέρνα σίγουρα έχεις άποψη για το τι κάνουν οι βραζιλιανοι

-
Ειναι δυνατον να ξερεις εσυ καλυτερα απο τον Γιαννοπουλο;Nandros έγραψε: ↑07 Οκτ 2018, 14:15Για πες μας ρε εξυπνάκια παντογνώστη: Εγώ έζησα 5 χρόνια εκεί. Δικαιούμαι να έχω άποψη ή εσύ ξέρεις καλύτερα;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑06 Οκτ 2018, 22:53Ε άμα έφαγες σε μια βραζιλιάνικη ταβέρνα σίγουρα έχεις άποψη για το τι κάνουν οι βραζιλιανοι
.
Α πα πα πα!!!
2 φορες διακοπες (30 + 40 μερες) πριν λιγα χρονια, αλλα θα ξαναπαω. Ξενοδοχειο Copacabana Oceanο, διπλα απο το βιζιταδικο το Μοντεκαρλο.Nandros έγραψε: ↑07 Οκτ 2018, 14:13Πώς βρέθηκες σε κείνα τα μέρη;panos291 έγραψε: ↑06 Οκτ 2018, 22:39Α μπραβο! Ειχα παει σε ψησταρια/εστιατόριο στο Ριο, και ειχαν αυτο το ισπανικο βρωμολαδο. Ηταν πραγματι σε κονσέρβα και το εφτυσα και εγω. Τι διαολο ελαιόλαδο ηταν,Nandros έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 20:43Στην Βραζιλία έχουν λάδι σόγιας.
Στα Σ/Μ και στις ψησταριές/εστιατόρια βρίσκεις εισαγόμενο Σπανιόλικο λάδι, σε μικρές κονσέρβες μεγέθους κόρνεντ μπιφ ή ζβάν και είναι πανάκριβο. Τους ανοίγουν 2 τρυπούλες για να στάζει.
Όταν το είδα και το δοκίμασα, το έφτυσα! Ένα ελαφρά υποκίτρινο νερουλό αηδίασμα!
.
δεν μπορω να καταλαβω.
.
Ντισκο Help (καταλαβες), Μπαρονετσι, και κατι αλλες σε Barra da Tijuca. Αρκετα βραδια σε Νilopolis εκει που ειναι η σχολη σαμπας η Beija Flor.
Επειδη μιλαω λιγο πορτογαλεζικα εκανα παρεες και ειχα μεινει και 2 μερες στη φαβελα τη Χοσινια (ετσι την προφερανε), και αρκετες σε μοτελς παρτ ταιμ.
Το εχω στην καρδια μου αυτο το μερος, ειχα κανει εκτροπα

- Nandros
Πρωτοπήγα Στην Βραζιλία με καράβι το '74, Σάντος και Ρίο, και έκανα τα έκτροπα και τις λαδιές μου.panos291 έγραψε: ↑07 Οκτ 2018, 14:442 φορες διακοπες (30 + 40 μερες) πριν λιγα χρονια, αλλα θα ξαναπαω. Ξενοδοχειο Copacabana Oceanο, διπλα απο το βιζιταδικο το Μοντεκαρλο.
Ντισκο Help (καταλαβες), Μπαρονετσι, και κατι αλλες σε Barra da Tijuca. Αρκετα βραδια σε Νilopolis εκει που ειναι η σχολη σαμπας η Beija Flor.
Επειδη μιλαω λιγο πορτογαλεζικα εκανα παρεες και ειχα μεινει και 2 μερες στη φαβελα τη Χοσινια (ετσι την προφερανε), και αρκετες σε μοτελς παρτ ταιμ.
Το εχω στην καρδια μου αυτο το μερος, ειχα κανει εκτροπα
Έμεινα σαν "ερωτικός" μετανάστης σε μιαν επαρχιακή πόλη, βαθειά στο Σάο Πάολο ΄85-΄90 και φυσικά δεν υπήρχε λόγος για λαδιές.
Στο Ρίο πήγαμε καλεσμένοι σε φιλικό σπίτι κάποιο καρναβάλι και μπήκαμε στο Monte Libano. Ευτυχώς φορούσα γυαλιά, αλλιώς θα μου έπεφταν τα μάτια!

Αυτό το περίεργο R ή rr δεν κατάφερα ποτέ μου να το μάθω. Από αυτά με πιάνανε πως είμαι gringo και όχι ντόπιος!

Δεν θα είχα πρόβλημα να ξαναζήσω εκεί. Το σόι της πρώην μου με υπεραγαπάει και το ίδιο νιώθω γι αυτούς.
Τελικά αυτά που μένουν είναι οι εμπειρίες! Να ζούμε την ζωή μας καλά, χωρίς να κάνουμε κακό στους άλλους.
.

Για το βάτραχο που βρέθηκε στην έτοιμη σαλάτα του σούπερ μάρκετ ΑΒ,
η AB Βασιλόπουλος με ανάρτηση της στην σελίδα της στο facebook ανέφερε:
«Το θέμα που αφορά τη σαλάτα ΑΒ μέσα στην οποία βρέθηκε ζωντανό βατραχάκι, είναι ένα γεγονός που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, κυρίως λόγω της πιστοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων που ακολουθούνται.»
Γι αυτό ο Γιαννόπουλος δεν αγοράζει από παραγωγούς αλλά παίρνει τυποποιημένα προϊόντα που έχουν περάσει αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.

-
Ναι καλα.
Λες και δε θα βρει ελιγμο να κανει ο Γιαννοπουλος.
Λες και δε θα βρει ελιγμο να κανει ο Γιαννοπουλος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στις κλουβες των παραγωγων βρισκεις απο ποντικια μεχρι φιδια
Και το βατραχι απο τον παραγωγο αρχισε το ταξιδι του μεχρι το ψυγειο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Και επέζησε στο ψυγείο;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 22:32Στις κλουβες των παραγωγων βρισκεις απο ποντικια μεχρι φιδια
Και το βατραχι απο τον παραγωγο αρχισε το ταξιδι του μεχρι το ψυγειο
Από την στιγμή που υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν φίδια στο προϊόν -και υπάρχει, όντως-, θα πρέπει να έχει επισημανθεί από την ομάδα HACCP, να έχουν περιγραφεί αποτρεπτικές ενέργειες και να ακολουθούνται σαν ευαγγέλιο.
Κάτι απ' όλα αυτά δεν ισχύει για να κατέληξε ζωντανός βάτραχος στο σακουλάκι. Εντοπίζω το πρόβλημα στην ελαχιστοποίηση του κόστους, που γίνεται στο 99,99999999999999999% των περιπτώσεων με περιορισμό των διαδικασιών ασφαλείας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
Επομένως ποιοτικός έλεγχος = 0 , αλλά εσύ συνεχίζεις να αθωώνεις τα διάφορα Λιντλ και σου φταίνε οι ελαιοπαραγωγοί και οι τενεκέδες!ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 22:32Στις κλουβες των παραγωγων βρισκεις απο ποντικια μεχρι φιδια

.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
O μηδεν πιοτικος ελεγχος ειναι η ευρεση ενος βατραχου σε μια τυποποιημενη συσκεασια αναμεσα σε εκατονταδες χιλίαδες που πωλουνται καθημερινα;
Μιλαμε για πληρη διαστρεβλώση της πραγματικοτητος
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Ναι, κόψε κάτι. Αν η συσκευασία είναι των 200 γραμμαρίων, τότε ισχυρίζεσαι ότι μόνο η φίρμα ΑΒ πουλάει 10-40 χιλιάδες τόνους τυποποιημένης σαλάτας τον χρόνο. Αντιλαμβάνεσαι, ελπίζω, το νούμερο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 19:08O μηδεν πιοτικος ελεγχος ειναι η ευρεση ενος βατραχου σε μια τυποποιημενη συσκεασια αναμεσα σε εκατονταδες χιλίαδες που πωλουνται καθημερινα;
Η πιθανότητα να βρεθεί ένας βάτραχος σε συνθήκες μηδενικού ποιοτικού ελέγχου είναι ελάχιστη έτσι κι αλλιώς. Σε συνθήκες πραγματικού ποιοτικού ελέγχου θα έπρεπε η πιθανότητα να είναι μία στα δέκα εκατομμύρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Aναφερθηκε γενικα στον ποιοτικο ελεγχο
Ημουν ευγενικος που δεν το μετρησα και παγκοσμιως
Ημουν ευγενικος που δεν το μετρησα και παγκοσμιως
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ν' αγοράζετε μια φέτα καρπούζι ρε τζίψιζ, που μου θέλετε και ολόκληρο.
από Kauldron » 23 Ιούλ 2024, 20:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 463 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
23 Ιούλ 2024, 21:19
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
17 Μαρ 2025, 23:30
-
-
Νέα δημοσίευση Προετοιμασίες πολέμου (αλά ελληνικά....)
από Frappezitis » 27 Οκτ 2023, 06:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
12 Δεκ 2024, 23:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αντωνυμίες - Προνάουνς στα Ελληνικά
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 28 Δεκ 2023, 08:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
28 Δεκ 2023, 20:58
-