Λοιπον παιδια, οπως σας ειπα χθες το βραδυ βγηκα για ποτο με την κολλητη μου και της ειπα να μεινει εδω μαζι μου. Εδω κ ποσους μηνες ζω εδω και δεν ηρθε να μεινει ενα βραδυ, και τωρα που εχουμε ρεπο και οι 2 μας ΣΚ, μας βολεψε ανετα. Του ειπα λοιπον να μεινει στην γιαγια του και κανονισε να βγει με τα αδερφια του. Καθως μιλουσαμε, εκανε ωρα να μου απαντησει (σημερα δουλευει 10ωρο, απο το πρωι) και ηξερα οτι πηγε σπιτι και οτι παιζει να αποκοιμηθηκε χωρις να προλαβει να μου πει καληνυχτα (γενικα αποκοιμαται ευκολα ειδικα αν ειναι κουρασμενος απο την δουλεια). Πριν βγω μου ειχε πει επισης να φαω, για να μην με ζαλισει το ποτο και γενικα εχει την εγνοια μου. Εφαγα μια σοκολατα επειδη γενικα τρωω μια φορα την μερα και πηρα το φαγητο που εμεινε απο προχθες το βραδυ μαζι μου και εφαγα κατα τις 2 στη δουλεια. Anyway, για να μην πολυλογω, οπως παντα, γυρισαμε πισω κατα τις 1:15 και εγω ξεχαστηκα, βασικα θα του εστελνα απλα καληνυχτα επειδη νομιζα πως ηδη κοιμοταν. Παω τουλαετα να ξεβαφτω κτλ και σε μια φαση κατι ακουγα. Ειχα αθορυβο το κινητο μου (καταλαθος). Τελειωνω, βγαινω εξω στο δωματιο και παιρνω το κινητο. 3 αναπαντητες, ενα κανονικο μηνυμα που με ρωτουσε αν ηρθα σπιτι και ακομα ενα στο messenger να μου γραφει πως εχει ωρα που δεν απαντησα (δεν μου ειχε ερθει καν ειδοποιηση και ξερει πως το messenger μου το συνηθιζει αυτο και εχω θεμα) και αγχωθηκε. Του στελνω αμεσως μηνυμα, το βλεπει και μου στελνει φωτο που οδηγησουσε ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ και κατευθυνοταν προς το σπιτι μου για να εβλεπε αν ειναι εδω το αμαξι μου, αν γυρισα σπιτι δηλαδη και ειμαι καλα.
Του λεω εγω τι εννοεις; Τι θα παθαινα με ενα ποτο; Θα σου εστελνα απλα καληνυχτα γιατι νομιζα οτι κοιμοσουν! Και μου απανταει «τι εννοεις ΕΣΥ;! Αγχωθηκα! Τεσπα παω πισω σπιτι, ξεκουρασου εσυ και θα το συζητησουμε αυριο». Και του λεω τι να συζητησουμε; Τι εκανα; Και εκατσα και του εξηγησα την κατασταση. Ελπιζω να μην ερθει αποψε κουρδισμενος και δεν εχω καμια ορεξη.
Σημερα λοιπον συζητουσαμε με την κολλητη μου για ενα τελειο ροζε κρασι, αυτο εδω:
https://palivos.gr/product/bee/
που μου το εκανε δωρο μαζι με καποια αλλα, ο ιδιοκτητης της πολυκατοικιας μολις μπηκα μεσα και το ηπιαμε με την λατρεια και ενθουσιαστηκαμε και ειχαμε ψαξει σε ολα τα σουπερμαρκετ και δεν το βρισκαμε. Εκανα search την ιδια στιγμη και βρηκα online supermarket στην Κυπρο που στο στελνουν! Παραγγειλα 3, πηγα να πληρωσω και μου εβγαλε για ελαχιστη παραγγελια ακομα 15 ευρω οποτε προσθεσα ενα μπρικι (για να βραζω αυγα) και κατι ακομα για να συμπληρωθει το ποσο. Του στελνω screenshot τι παρηγγειλα και οτι επιτελους βρηκα το κρασι, εβγαινε η παραγγελια 41,κατι και μου στελνει 20.5 στην ρεβολουτ (του τα εστειλα πισω μετα αλλα τα αλλα λεφτα που μου εστειλε πριν μερες επιτηδες δεν του τα εστειλα) και μου λεει αγαπη μου σου εστειλα τα μισα λεφτα για την παραγγελια, συνοδευμενο το μηνυμα με καρδουλλες. Του στελνω και του λεω «εισαι σοβαρος; Τι κανεις τωρα; Θες να τσακωθουμε παλι; Ποτε δεν θα το εκανες αυτο anyway, ο μονος λογος που το κανεις ειναι γι αυτα που συζητησαμε.» Και απανταει «δεν το εκανα για να τσακωθουμε αλλα ο,τι θελεις και οπως νιωθεις αγαπη μου».
Γυρναω μετα σπιτι και του στελνω
«Δεν σου εστειλα την παραγγελια για να μου στειλεις λεφτα αλλα για να δεις τι αγορασα. Επισης ποτε δεν το εκανες αυτο και ουτε θα το εκανες αν δεν μιλουσαμε. Δεν ηθελα να σου μιλησω για να αλλαξεις, ποσο μαλλον για να μην παρεξηγω εγω. Ηθελα να μιλησουμε για να καταλαβω πως σκεφτεσαι και για να δεις και εσυ τι βλεπω και τι θεωρω δικαιο και αδικο. Απεφευγες την συζητηση για το διαμερισμα επειδη ηξερες οτι εχω δικαιο. Μολις ανοιξα θεμα για ισοτητα μου μιλησες για…τα πιατα! Anyway, πλεον μου ειπες οτι αν θελω κατι, για ν μην μυριζεις τα νυχια σου, να σου το λεω. Και ναι αυτο θα κανω για να μην εχουμε παλι τα ιδια, επειδη ουτε εγω θελω να πληρωνομαι και να τα πεταω ολα στα supermarkets και στα φαγητα. Τωρα δεν ηθελα λεφτα και γι αυτο δεν σου ζητησα, οπως ουτε θελω να κανεις πραγματα αποκλειστικα και μονο επειδη το ζητησα εγω.» και στο καπακι του εγραψα σε αλλο μηνυμα οτι γυρισα σπιτι, δεν σχολιασε ΤΙΠΟΤΑ για το προηγουμενο μηνυμα και τελειωσε εκει η συζητηση.