Sos
- Dwarven Blacksmith
-
Re: Sos
γιατί ρωτάς δικέ μου;Feindflug έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 17:48Έχεις σκεφτεί να μεταναστεύσεις στην Κύπρο, τύπε;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑01 Οκτ 2023, 22:12Δεν θες αυτόν απλώς βαριέσαι να ψάξεις εκεί έξω και μέχρι να έρθει ουρανοκατέβατος ο επόμενος, θα εθελοτυφλείς
-
Γιατί άραγε;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 22:33γιατί ρωτάς δικέ μου;Feindflug έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 17:48Έχεις σκεφτεί να μεταναστεύσεις στην Κύπρο, τύπε;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑01 Οκτ 2023, 22:12
Δεν θες αυτόν απλώς βαριέσαι να ψάξεις εκεί έξω και μέχρι να έρθει ουρανοκατέβατος ο επόμενος, θα εθελοτυφλείς

-
-
Δεν ξέρω, εγώ Dimmu Borgir ακούω40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 23:09Γιατί τα φτερά σου μυρίζουν λιβάνι;

-
-
Σου κάνει προξενιό με την Κάσπ40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 23:41
Γιατί ο τύπος λέει να πάω Κύπρο;

-
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 00:12
Είναι λογοφτεροδοσμενος με άλλη

Ποιος είναι;;
-
Είμαι ήθελα να πω αλλά χικ μπερδευ τηκα
-
Ε μ αφού

Καμια σχεση!Γυφτάκι έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 17:37Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Σεπ 2023, 17:40Δεν έχει νόημα να το κάνει από υποχρέωση.Γυφτάκι έγραψε: ↑30 Σεπ 2023, 17:16Δε χρειάζονται αυτά τα ατελείωτα μπλα -μπλα και να τον πρήζεις συνέχεια .. Απλό είναι, κάνε ένα κατάλογο με τα βασικά μηνιαία έξοδα του σπιτιού και όρισε εσύ τι πρέπει να πληρώνει απο αυτά.. Το λογαριααμό ρεύματος πχ και 2 φορές το μήνα σουπερ μάρκετ η όπως νομίζεις . Κι άσε τα κρασιά κ τα μπρίκια . Αν δεν θέλει να πληρώνει δική σου η απόφαση .Αλλα αυτή η συζήτηση για υποχρεώσεις και λεφτά πρέπει να κοπεί . Θα σιχαθήτε στο τέλος ο ένας τον άλλο..
Το θέμα είναι να το κάνει γιατί ειναι λεβέντης και καραμπουζουκλης ο κοντός.Δε βλέπω και ενημέρωση για τις εξέλίξεις .Πέρασαν μέρες κι ανησυχώ .. Λέτε να τον έχει δέσει στο ρουφ γκάρντεν και να του τα χώνει;
Τα εχουμε βρει κ ειμαστε αγαπημενοι.
Και σας γραφω τωρα 10 λεπτα πριν σχολασω επειδη θα παω σπιτι και θα ερθει. Γενικα απο το Σαββατο που εχω να γραψω, ειμαστε μαζι κ δεν βρηκα χρονο να κανω λογκ ιν.
Εχω κ αλλες εξελιξεις να σας πω αλλα ΔΕΝ προλαβαινω

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
ετοιμος - γραψε - σε εχει αφησει πολυ πισω ο Καστρατολακης σε αναγνωσιμοτηταCasp έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 16:50Καμια σχεση!Γυφτάκι έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 17:37Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Σεπ 2023, 17:40
Δεν έχει νόημα να το κάνει από υποχρέωση.
Το θέμα είναι να το κάνει γιατί ειναι λεβέντης και καραμπουζουκλης ο κοντός.Δε βλέπω και ενημέρωση για τις εξέλίξεις .Πέρασαν μέρες κι ανησυχώ .. Λέτε να τον έχει δέσει στο ρουφ γκάρντεν και να του τα χώνει;
Και σας γραφω τωρα 10 λεπτα πριν σχολασω επειδη θα παω σπιτι και θα ερθει. Γενικα απο το Σαββατο που εχω να γραψω, ειμαστε μαζι κ δεν βρηκα χρονο να κανω λογκ ιν.
Εχω κ αλλες εξελιξεις να σας πω αλλα ΔΕΝ προλαβαινωκαποια αλλη στιγμη !

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Προκαλείς το σασπένς μην ξηγιέσαι έτσι τώρα Κάσπ! Πρέπει να μας ενημερώσεις! Μόνο στις λύπες δηλαδή;;;Casp έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 16:50Καμια σχεση!Γυφτάκι έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 17:37Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Σεπ 2023, 17:40
Δεν έχει νόημα να το κάνει από υποχρέωση.
Εχω κ αλλες εξελιξεις να σας πω αλλα ΔΕΝ προλαβαινωκαποια αλλη στιγμη !
Τα υπολοιπα που θα σας εγραφα ειναι πως εχει στρωσει γενικα. Για να μην του πεταω μπηχτες λεει, επειδη του εκανα παρατηρηση που μου εστειλε λεφτα για τον καφε ή που ηθελε να πληρωσει εστω κ 10 ευρω στο σουπερμαρκετ που πεταχτηκαμε να παρουμε κατι, και επειδη δεν ειναι σωστο να δινω εγω 500 κ να ερθω τελος του μηνα να του πω να δωσει 100. 
Του ειπα πως το συζητησαμε κ ο,τι θελω θα του το λεω κ να κλεισει εκει η συζητηση. Οντως δεν θα το κανουμε συνεχεια θεμα. Ας μου δινει τα μισα οταν ψωνιζουμε πολλα πραγματα για το φαγητο κ θα ειμαι οκ.
Σας ειπα που ενας πρωην συναδελφος ειναι μαθηματικος κ ηθελε πληροφοριες για την εταιρια που ειμαι κ βγηκαμε με την "φιλη" μου (αυτη που πιστευει οτι ειναι γκευ). Ε αυτος ηθελε να ξαναβγουμε κ εκει που δεν ηθελε επαφη μαζι μ η φιλη μου επειδη τα ξαναβρηκαμε, τελικα δεχτηκε να ξαναβγουμε ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΑΛΙ..Κ βγηκαμε χθες κ εγω καταλαβα οτι θελει να μας φερει κοντα κ οτι του αρεσω κ η ιδια μ ειπε πως δεν εβγαινε εξω που τον παρακαλουσε κ τωρα μας παρακαλαει αυτος επειδη ερχομαι κι εγω. Ρωτησα εγω με τροπο τον δικο μ γιατι θελει αυτη να βγαινουμε πια οι 3 μας κ μονο τοτε μου ειπε πως τον ψιλοενοχλει κ σκεφτεται διαφορα. Του ειπα πως θα της στειλω σημερα να της πω οτι δεν γουσταρω αυτο που γινεται, επειδη τον καλεσα απο μονη της να ερθει μαζι μου οταν βγω με την ξαδερφη μου την Παρασκευη (μου εστειλε μηνυμα να βγουμε κ το ανεφερα επειδη εχω να την δω απο την κηδεια της γιαγιας μου) κ οχι μονο αυτο αλλα θα βγει αυτος με την αδερφη του για κινεζικο κ επειδη η φιλη μου θα δουλευει μου ειπε να παω εγω μαζι του κ να βγουμε μετα ολοι για ποτο !
Τεσπα τσακωθηκαμε γιατι της ειπα οτι δεν γουσταρω ενω εχω σχεση να βγαινω με ατομο που ξερω πως θελει να γινει κατι μαζι μου, και ουτε ειναι σωστο για την σχεση μου. Με στολισε κανονικοτατα κ εμενα κ αυτον κ γνκ τελος. Ο δικος μ απο την αλλη αναρωτιεται γιατι δεν τον θελει καμια φιλη μου κ οτι με αυτο που γινεται εγω τις ανεχομαι κ σκοτωνω κ τους 2 μας κ δεν ξερω τι σκατα να κανω.
Τα εγραψα πολυ περιληπτικα, παω να σχολασω

Του ειπα πως το συζητησαμε κ ο,τι θελω θα του το λεω κ να κλεισει εκει η συζητηση. Οντως δεν θα το κανουμε συνεχεια θεμα. Ας μου δινει τα μισα οταν ψωνιζουμε πολλα πραγματα για το φαγητο κ θα ειμαι οκ.
Σας ειπα που ενας πρωην συναδελφος ειναι μαθηματικος κ ηθελε πληροφοριες για την εταιρια που ειμαι κ βγηκαμε με την "φιλη" μου (αυτη που πιστευει οτι ειναι γκευ). Ε αυτος ηθελε να ξαναβγουμε κ εκει που δεν ηθελε επαφη μαζι μ η φιλη μου επειδη τα ξαναβρηκαμε, τελικα δεχτηκε να ξαναβγουμε ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΑΛΙ..Κ βγηκαμε χθες κ εγω καταλαβα οτι θελει να μας φερει κοντα κ οτι του αρεσω κ η ιδια μ ειπε πως δεν εβγαινε εξω που τον παρακαλουσε κ τωρα μας παρακαλαει αυτος επειδη ερχομαι κι εγω. Ρωτησα εγω με τροπο τον δικο μ γιατι θελει αυτη να βγαινουμε πια οι 3 μας κ μονο τοτε μου ειπε πως τον ψιλοενοχλει κ σκεφτεται διαφορα. Του ειπα πως θα της στειλω σημερα να της πω οτι δεν γουσταρω αυτο που γινεται, επειδη τον καλεσα απο μονη της να ερθει μαζι μου οταν βγω με την ξαδερφη μου την Παρασκευη (μου εστειλε μηνυμα να βγουμε κ το ανεφερα επειδη εχω να την δω απο την κηδεια της γιαγιας μου) κ οχι μονο αυτο αλλα θα βγει αυτος με την αδερφη του για κινεζικο κ επειδη η φιλη μου θα δουλευει μου ειπε να παω εγω μαζι του κ να βγουμε μετα ολοι για ποτο !
Τεσπα τσακωθηκαμε γιατι της ειπα οτι δεν γουσταρω ενω εχω σχεση να βγαινω με ατομο που ξερω πως θελει να γινει κατι μαζι μου, και ουτε ειναι σωστο για την σχεση μου. Με στολισε κανονικοτατα κ εμενα κ αυτον κ γνκ τελος. Ο δικος μ απο την αλλη αναρωτιεται γιατι δεν τον θελει καμια φιλη μου κ οτι με αυτο που γινεται εγω τις ανεχομαι κ σκοτωνω κ τους 2 μας κ δεν ξερω τι σκατα να κανω.
Τα εγραψα πολυ περιληπτικα, παω να σχολασω

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.