Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Ιουν 2023, 11:23

Πασιφάη έγραψε:
16 Ιουν 2023, 11:19
Isildur έγραψε:
16 Ιουν 2023, 11:14
Πασιφάη έγραψε:
16 Ιουν 2023, 11:12

Τι είπες τώρα ρε συ. Πωωω. :cry
Ασ' τα, φιλενάδα. Ακόμα ακούω τον γδούπο... :-?

https://www.thestival.gr/eidiseis/astyn ... -keno-apo/
Έχω ζήσει μια παρόμοια κατάσταση που όμως ήταν αυτοκτονία. Είδα ένα παλληκάρι να πέφτει από τον έβδομο όροφο, στον ακάλυπτο της διπλανής πολυκατοικίας. Άστο. Το θυμάμαι ακόμη. :-?
Γάμησέ τα, ανατριχιαστικό πράμα. Κι αν το είδες κιόλας, φαντάζομαι δεν θα το ξεχάσεις ποτέ.

Εγώ άκουσα τον γδούπο, γύρισα και στην αρχή νόμισα ότι απλά σκόνταψε κι έπεσε στο δρόμο η γιαγιά και πήγα να τη βοηθήσω να σηκωθεί. Ευτυχώς δηλαδή που ένας φίλος που μιλούσαμε μαζί είχε δει την πτώση και με σταμάτησε, να μην την μετακινήσουμε. Στην αρχή την περάσαμε για νεκρή, είχαν γυρίσει τα μάτια κι έτρεχε αίμα από το αυτί της (ένα πράμα σαν ζελέ έμεινε μετά στον δρόμο), γι' αυτό και είπα στο ΕΚΑΒ ότι πιθανότατα να είναι νεκρή, μετά όμως είδαμε ότι ανέπνεε και μετά από λίγο προσπαθούσε να μιλήσει κιόλας. Από εδώ την πήραν ζωντανή, δεν ξέρω ποια είναι η έκβαση αυτήν τη στιγμή πάντως...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 16 Ιουν 2023, 11:24

Με "τσίμπησε" πολυεθνική. Παγκοσμίου εμβέλειας, ασχολείται με ΑΙ, το meta, βιοτεχνολογίες, ρομποτική, drones, κλπ. Είναι απρόσωπη, δηλαδή δεν ανήκει σε κανέναν.

Επομένως, έχω κάθε λόγο να αισθάνομαι δικαιωμένος, που έχω αλλάξει είκοσι δουλειές στον ιδιωτικό τομέα, κατώτερες των προσόντων μου, που πλήρωναν τα βασικά και πολλές φορές, ούτε καν αυτά.

Και θέλω με την ευκαιρία να ρωτήσω τον Unique ως τον πλέον αρμόδιο της περίστασης, τώρα που θα βγάζω υπερδιπλάσιες αποδοχές, αν έχω λόγο να στηρίζω τη δεξιά, γιατί την τελευταία φορά με παρέπεμπε... στον Κουτσούμπα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 16 Ιουν 2023, 11:25

Isildur έγραψε:
16 Ιουν 2023, 11:23
Πασιφάη έγραψε:
16 Ιουν 2023, 11:19
Isildur έγραψε:
16 Ιουν 2023, 11:14

Ασ' τα, φιλενάδα. Ακόμα ακούω τον γδούπο... :-?

https://www.thestival.gr/eidiseis/astyn ... -keno-apo/
Έχω ζήσει μια παρόμοια κατάσταση που όμως ήταν αυτοκτονία. Είδα ένα παλληκάρι να πέφτει από τον έβδομο όροφο, στον ακάλυπτο της διπλανής πολυκατοικίας. Άστο. Το θυμάμαι ακόμη. :-?
Γάμησέ τα, ανατριχιαστικό πράμα. Κι αν το είδες κιόλας, φαντάζομαι δεν θα το ξεχάσεις ποτέ.

Εγώ άκουσα τον γδούπο, γύρισα και στην αρχή νόμισα ότι απλά σκόνταψε κι έπεσε στο δρόμο η γιαγιά και πήγα να τη βοηθήσω να σηκωθεί. Ευτυχώς δηλαδή που ένας φίλος που μιλούσαμε μαζί είχε δει την πτώση και με σταμάτησε, να μην την μετακινήσουμε. Στην αρχή την περάσαμε για νεκρή, είχαν γυρίσει τα μάτια κι έτρεχε αίμα από το αυτί της (ένα πράμα σαν ζελέ έμεινε μετά στον δρόμο), γι' αυτό και είπα στο ΕΚΑΒ ότι πιθανότατα να είναι νεκρή, μετά όμως είδαμε ότι ανέπνεε και μετά από λίγο προσπαθούσε να μιλήσει κιόλας. Από εδώ την πήραν ζωντανή, δεν ξέρω ποια είναι η έκβαση αυτήν τη στιγμή πάντως...
Άστο, γάμα το. Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια...
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 16 Ιουν 2023, 12:04

AlienWay έγραψε:
16 Ιουν 2023, 11:24
Με "τσίμπησε" πολυεθνική. Παγκοσμίου εμβέλειας, ασχολείται με ΑΙ, το meta, βιοτεχνολογίες, ρομποτική, drones, κλπ. Είναι απρόσωπη, δηλαδή δεν ανήκει σε κανέναν.

Επομένως, έχω κάθε λόγο να αισθάνομαι δικαιωμένος, που έχω αλλάξει είκοσι δουλειές στον ιδιωτικό τομέα, κατώτερες των προσόντων μου, που πλήρωναν τα βασικά και πολλές φορές, ούτε καν αυτά.

Και θέλω με την ευκαιρία να ρωτήσω τον Unique ως τον πλέον αρμόδιο της περίστασης, τώρα που θα βγάζω υπερδιπλάσιες αποδοχές, αν έχω λόγο να στηρίζω τη δεξιά, γιατί την τελευταία φορά με παρέπεμπε... στον Κουτσούμπα.
Είσαι όμως πραγματικά ευτυχισμένος? Δε νοιώθεις πραγματικά ένα κενό αν κοιτάξεις βαθιά μέσα στη ψυχή σου? Δεν αφουγκραζεσαι πια τη φωνούλα μέσα σου να λέει:

Αραμπάδες και μαρούλια, ραπανάκια και μαρούλια,
μια παντόφλα στο κρεβάτι, βάσανα που 'χει η αγάπη,
ωραία που ΄ναι η Λιβαδειά, χωρίς καμιά αιτία
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 16 Ιουν 2023, 12:35

Unique έγραψε:
16 Ιουν 2023, 12:04
AlienWay έγραψε:
16 Ιουν 2023, 11:24

Είσαι όμως πραγματικά ευτυχισμένος? Δε νοιώθεις πραγματικά ένα κενό αν κοιτάξεις βαθιά μέσα στη ψυχή σου? Δεν αφουγκραζεσαι πια τη φωνούλα μέσα σου να λέει:

Αραμπάδες και μαρούλια, ραπανάκια και μαρούλια,
μια παντόφλα στο κρεβάτι, βάσανα που 'χει η αγάπη,
ωραία που ΄ναι η Λιβαδειά, χωρίς καμιά αιτία
Οχι, γιατί σκαρώνω και ο ίδιος καμιά φορά, αστεία ποιηματάκια :003:
Ζούμε σε ένα σύστημα.

user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 16 Ιουν 2023, 20:21

Isildur έγραψε:
16 Ιουν 2023, 09:36
Σκατά και ακόμα τρέμω. Μόλις πριν λίγο έφυγαν περιπολικό και ασθενοφόρα, μια γιαγιά έπεσε από τον πρώτο όροφο, κυριολεκτικά πίσω απ' την πλάτη μου...
😧 Τι να πούμε!
Έμαθες γιατί;

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Ιουν 2023, 20:31

user έγραψε:
16 Ιουν 2023, 20:21
Isildur έγραψε:
Σκατά και ακόμα τρέμω. Μόλις πριν λίγο έφυγαν περιπολικό και ασθενοφόρα, μια γιαγιά έπεσε από τον πρώτο όροφο, κυριολεκτικά πίσω απ' την πλάτη μου...
😧 Τι να πούμε!
Έμαθες γιατί;
Ακούστηκαν διάφορα, από γλύστριμα/ζάλη έως και απόπειρα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο οπότε προσωπικά δεν παίρνω θέση.

Λογικά αύριο-μεθαύριο κάτι θα μάθουμε, τον γιο της τον ξέρω. Πάντως ζει η γιαγιά, με πολλαπλά κατάγματα βέβαια.

user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 16 Ιουν 2023, 21:16

Isildur έγραψε:
16 Ιουν 2023, 20:31
user έγραψε:
Isildur έγραψε:
😧 Τι να πούμε!
Έμαθες γιατί;
Ακούστηκαν διάφορα, από γλύστριμα/ζάλη έως και απόπειρα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο οπότε προσωπικά δεν παίρνω θέση.

Λογικά αύριο-μεθαύριο κάτι θα μάθουμε, τον γιο της τον ξέρω. Πάντως ζει η γιαγιά, με πολλαπλά κατάγματα βέβαια.
Θέλω να πιστεύω γλιστρισε.
Όταν ήμασταν μικρά μας είχαν οι γονείς μας πάρει κι ειμασταν μαζί και με άλλες 2-3 οικογένειες σε ένα σπίτι για ψησίδι. Όλοι οι τρανοί ήταν κάτω στην τραπεζαρία και συνέχιζαν το κρασί τους ενώ εμείς τα παιδιά όλα παίζαμε στον επάνω όροφο. Βγαίνουμε έξω σε μια πλάκα χωρίς κάγκελα (το σπίτι ήταν καινούργιο) και η μικρή τους έσπρωξε τον αδερφό μου από πάνω κάτω επειδή της άρπαξε την κούκλα...😥 ευτυχώς κάτω ήταν χώμα..είχε πάθει σοκ ο καημένος.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Ιουν 2023, 21:21

user έγραψε:
16 Ιουν 2023, 21:16
Isildur έγραψε:
user έγραψε:

😧 Τι να πούμε!
Έμαθες γιατί;

Όταν ήμασταν μικρά μας είχαν οι γονείς μας πάρει κι ειμασταν μαζί και με άλλες 2-3 οικογένειες σε ένα σπίτι για ψησίδι. Όλοι οι τρανοί ήταν κάτω στην τραπεζαρία και συνέχιζαν το κρασί τους ενώ εμείς τα παιδιά όλα παίζαμε στον επάνω όροφο. Βγαίνουμε έξω σε μια πλάκα χωρίς κάγκελα (το σπίτι ήταν καινούργιο) και η μικρή τους έσπρωξε τον αδερφό μου από πάνω κάτω επειδή της άρπαξε την κούκλα...😥 ευτυχώς κάτω ήταν χώμα..είχε πάθει σοκ ο καημένος.
Ο Αρίστος πάντως θα έλεγε "καλά του έκανε του παλιο-γκέυ που ήθελε και κούκλα". :lol:

https://www.makthes.gr/thessaloniki-gin ... fot-650676

Σε μια απ' τις φωτό, φαίνομαι λίγο κι εγώ.

user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 16 Ιουν 2023, 21:29

Isildur έγραψε:
16 Ιουν 2023, 21:21
user έγραψε:
16 Ιουν 2023, 21:16
Isildur έγραψε:

Ο Αρίστος πάντως θα έλεγε "καλά του έκανε του παλιο-γκέυ που ήθελε και κούκλα". :lol:

https://www.makthes.gr/thessaloniki-gin ... fot-650676

Σε μια απ' τις φωτό, φαίνομαι λίγο κι εγώ.
😂
Και να φανταστείς την ενοχλούσε γιατί μάλλον τη γούσταρε.

Σ' έχω; Ε;

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Ιουν 2023, 21:35

Isildur έγραψε:
Ακούστηκαν διάφορα
οταν βρεις ευκαιρία μαθε με τρόπο γιατί αστόχησε.

user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 16 Ιουν 2023, 21:38

enaon έγραψε:
16 Ιουν 2023, 21:35
Isildur έγραψε:
Ακούστηκαν διάφορα
Γιατί ήταν μόνο πρώτος όροφος, τι εννοείς;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Ιουν 2023, 21:41

Isildur έγραψε:
user έγραψε:
Isildur έγραψε:
😧 Τι να πούμε!
Έμαθες γιατί;

Απόπειρα από τον πρώτο, λίγο δύσκολο. Τί να πω; Κρίμα για τη γιαγιά, θα υποφέρει με τόσα κατάγματα. Ελπίζω να έχει βοήθεια και φροντίδα για να το ξεπεράσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Ιουν 2023, 23:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Ιουν 2023, 21:41
Isildur έγραψε:
user έγραψε:

😧 Τι να πούμε!
Έμαθες γιατί;

Απόπειρα από τον πρώτο, λίγο δύσκολο. Τί να πω; Κρίμα για τη γιαγιά, θα υποφέρει με τόσα κατάγματα. Ελπίζω να έχει βοήθεια και φροντίδα για να το ξεπεράσει.
Η γιαγιά το είχε ελαφρώς χαμένο εδώ και καιρό, οπότε μην περιμένεις και πολλά όσον αφορά λογική σκέψη.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Ιουν 2023, 23:01

enaon έγραψε:
16 Ιουν 2023, 21:35
Isildur έγραψε:
Ακούστηκαν διάφορα
Κακό σημάδι μωρέ. Για ούτε μισό μέτρο δεν με πέτυχε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών