Παλιά αποθήκη
Re: Παλιά αποθήκη
Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, τον χρόνο και την βενζίνη να πάω να βρω κάποιο τέτοιο σημείο ανακύκλωσης. Σκέφτηκα και την ιδέα να τα διαχωρίσω κάπως και να τα αφήσω σε ξεχωριστές κούτες να τα πάρουν αυτοί με τα τρίκυκλα να βγάλουν ένα μεροκάματο αλλά δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνουν με τα τοξικά υλικά.
7. Βρέθηκαν 2 μικρά μπουκάλια με φυτοφάρμακο (ίσως για τις τριανταφυλλιές της μητέρας μου). Τι γίνεται με αυτά;
-

το ραδιόφωνο του παππού μου

το μποτάκι που είχε μικρός ο πατέρας μου. δεν ξέρω γιατί το λέει μποτάκι

Τουλάχιστον θα ξέρετε γιατί εξαφανίστηκα από το φόρουμstergiosbik έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 12:27Δοκιμασε τα.
Αν δεν παθεις τιποτα ειναι ληγμενα.Αν παθεις,χαιρετα μας τον πλατανο!

-
ST48410 έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 12:35Τουλάχιστον θα ξέρετε γιατί εξαφανίστηκα από το φόρουμstergiosbik έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 12:27Δοκιμασε τα.
Αν δεν παθεις τιποτα ειναι ληγμενα.Αν παθεις,χαιρετα μας τον πλατανο!

Kάνω παράθεση και τα υπόλοιπα εδώ να είναι όλα συγκεντρωμένα στην σελίδα:
Στο άδειασμα της αποθήκης βρέθηκαν κάποια υλικά που δεν ξέρω τι να τα κάνω. Δεν θέλω να τα πετάξω στα σκουπίδια έτσι όπως είναι. Θα ρωτήσω αν έχει κάτι σχετικό ο δήμος αλλά αν ξέρετε κάτι εσείς που ασχολείστε με κατασκευές πείτε.
1. Κουτιά με μπογιές και βερνίκια ξύλου για τα παλιά ξύλινα ρολά. Τα κουτιά έχουν διαβρωθεί από την υγρασία και μάλλον θα διαλύσουν αν ανακατευτούν με άλλα απορρίμματα
2. Κουτιά με στόκο και Σιδηρόκαστρο. Το τελευταίο είναι σφραγισμένο. Το κρατάω μήπως χρειαστεί; Πρέπει να είναι άνω της δεκαετίας.
3. Παλιά απορρυπαντικά, λευκαντικά και κάτι σκόνες που τονίζουν το χρώμα των χρωματιστών ρούχων. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή χάνουν τις ιδιότητές τους μετά από κάποια χρόνια; Αν ναι που τα πετάμε;
4. Κάποια καλώδια από αυτά που βάζαμε στις παλιές ψηστιέρες και τα σίδερα σιδερώματος, αυτά με το υφασμάτινο περίβλημα. Είχα ακούσει ότι αυτά είχαν αμίαντο προκειμένου να αντέχουν σε θερμοκρασίες. Ισχύει; Τι τα κάνουμε; Μπορώ ας πούμε να τα πάω στο σούπερ μάρκετ εκεί που παίρνει παλιές συσκευές;
5. Μικροποσότητες γύψου, τσιμέντου κλπ για μερεμέτια. Αυτά ήταν σε στεγνό μέρος και δεν έχουν πάρει υγρασία. Κάποια είναι άνω της δεκαετίας. Χαλάνε;
6. Κάτι μπαταρίες μολύβδου. Η μία είναι 7Ah ή άλλη σχεδόν διπλάσια. Αυτές τις παίρνουν στα σουπερ μάρκετς εκεί που ρίχνουμε τις μικρές των συσκευών;
7. Βρέθηκαν 2 μικρά μπουκάλια με φυτοφάρμακο (ίσως για τις τριανταφυλλιές της μητέρας μου). Τι γίνεται με αυτά;
Στο άδειασμα της αποθήκης βρέθηκαν κάποια υλικά που δεν ξέρω τι να τα κάνω. Δεν θέλω να τα πετάξω στα σκουπίδια έτσι όπως είναι. Θα ρωτήσω αν έχει κάτι σχετικό ο δήμος αλλά αν ξέρετε κάτι εσείς που ασχολείστε με κατασκευές πείτε.
1. Κουτιά με μπογιές και βερνίκια ξύλου για τα παλιά ξύλινα ρολά. Τα κουτιά έχουν διαβρωθεί από την υγρασία και μάλλον θα διαλύσουν αν ανακατευτούν με άλλα απορρίμματα
2. Κουτιά με στόκο και Σιδηρόκαστρο. Το τελευταίο είναι σφραγισμένο. Το κρατάω μήπως χρειαστεί; Πρέπει να είναι άνω της δεκαετίας.
3. Παλιά απορρυπαντικά, λευκαντικά και κάτι σκόνες που τονίζουν το χρώμα των χρωματιστών ρούχων. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή χάνουν τις ιδιότητές τους μετά από κάποια χρόνια; Αν ναι που τα πετάμε;
4. Κάποια καλώδια από αυτά που βάζαμε στις παλιές ψηστιέρες και τα σίδερα σιδερώματος, αυτά με το υφασμάτινο περίβλημα. Είχα ακούσει ότι αυτά είχαν αμίαντο προκειμένου να αντέχουν σε θερμοκρασίες. Ισχύει; Τι τα κάνουμε; Μπορώ ας πούμε να τα πάω στο σούπερ μάρκετ εκεί που παίρνει παλιές συσκευές;
5. Μικροποσότητες γύψου, τσιμέντου κλπ για μερεμέτια. Αυτά ήταν σε στεγνό μέρος και δεν έχουν πάρει υγρασία. Κάποια είναι άνω της δεκαετίας. Χαλάνε;
6. Κάτι μπαταρίες μολύβδου. Η μία είναι 7Ah ή άλλη σχεδόν διπλάσια. Αυτές τις παίρνουν στα σουπερ μάρκετς εκεί που ρίχνουμε τις μικρές των συσκευών;
Με λυχνιές; Λειτουργεί;
Πάρε τηλέφωνο τον Μαγκάιβερ.ST48410 έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 13:32Kάνω παράθεση και τα υπόλοιπα εδώ να είναι όλα συγκεντρωμένα στην σελίδα:
Με όλα αυτά ο τύπος, μπορεί να ανατινάξει το Σινικό Τείχος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Ειναι το ιδιο οξυδερκες και ευλυγιστο με αντερ, μπουμπυ και μπεριαthe comet the course the tail έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 12:27
ωραία πύτισσα η ζωή
Αν λειτουργούν οι λυχνίες μπορεί να έχουν κάποια αξία πέρα από το ραδιόφωνο.the comet the course the tail έγραψε: ↑13 Οκτ 2019, 12:37με λυχνίες είναι, αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί.
Sid Vicious έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 16:31Ωραίο νήμα. Έχω το παρακάτω μπαουλακι που είχε φτιάξει ο προπαππους μου όταν διέμενε στον λευκό πύργο κάπου μεταξύ 1922 και 1925.![]()

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Είναι απο επτάνησα ο πατερας σου;the comet the course the tail έγραψε: ↑12 Οκτ 2019, 12:27
το ραδιόφωνο του παππού μου
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νηπιαγωγός κλείδωνε 3χρονα σε αποθήκη-αθώα στο πειθαρχικό
από Σενέκας » 03 Ιούλ 2024, 15:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 82 Απαντήσεις
- 1877 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Cecily Anne
04 Ιούλ 2024, 20:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κολωνάκι: Εντοπίστηκαν σε αποθήκη υποπολυβόλα, τουφέκια και χειροβομβίδες
από Philip Mortimer » 26 Σεπ 2023, 19:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
26 Σεπ 2023, 19:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστευετε οτι, ότι κανουμε στην ζωη μας καταγραφετε σε αποθηκη δεδομενων?
από Στρακαστρουκας » 23 Σεπ 2023, 21:16 » σε Θρησκειολογία - 4 Απαντήσεις
- 545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
23 Σεπ 2023, 21:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βρεφονηπιοκόμοι κατηγορούνται ότι κλείδωναν σε σκοτεινή αποθήκη και έδεναν σε καρέκλες τα νήπια
από Niki » 06 Απρ 2024, 21:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
06 Απρ 2024, 21:00
-