Πότε χρονολογείται αυτό;;;; Μερακλίδικο πάντως, έχει και ζωγραφισμένο τριανταφυλλάκι, γιατί αυτό προσέχεις εκείνη την ώρα!
Πόσο παλιός είσαι;
Re: Πόσο παλιός είσαι;
Να σας ξενερώσω!

Στο σπίτι μου για 9 άτομα (5 παιδιά, γονείς, παππούδες) η μάνα ζύμωνε κάθε βδομάδα 7-8 καρβέλια και περίπου ένα καρβέλι ζυμάρι το έκανε τηγανόψωμο που γινόταν ανάρπαστο, ζεστό με φέτα ήταν θάνατος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Να μας παίρνει μαζί της, κι εμείς με γυναίκες πάμε.Juno έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 00:41Να σας ξενερώσω!Τώρα πάει με γυναίκες! Σας βαρέθηκε!

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Πήγαινες πέμπτη δημοτικού το 1952;
Καλά, κέρδισες!

Σουρ, ξεΝέρα μεγάλη, ειδικά αν το κάνεις και εικόνα.Juno έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 00:41Να σας ξενερώσω!Τώρα πάει με γυναίκες! Σας βαρέθηκε!
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
@ Χαίνης: Έχω φάει κι εγώ τέτοιο πράγμα, πραγματικά είναι θάνατος αλλά το προτιμώ και με ντομάτα μέσα (μια δική μου επινόηση, όχι ακριβώς τηγανόψωμο αλλά ζυμωτό ψωμί με φέτα και ντομάτα ψημένο στην τοστιέρα, φάε κι έλα πες μου 
Επίσης, έχω ακούσει για τις τηγανίτες που τρώγαν τότε τα παιδάκια, δεν είχαν και πολλά πολλά, τρέχανε τα σάλια στα κακόμοιρα

Επίσης, έχω ακούσει για τις τηγανίτες που τρώγαν τότε τα παιδάκια, δεν είχαν και πολλά πολλά, τρέχανε τα σάλια στα κακόμοιρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 30 Ιουν 2018, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εντάξει, εμάς θα μας ξενέρωνε το αντίστοιχο.
Είχες δεν είχες μας γ*¬λωσες βραδιάτικα όμως.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καλό ακούγεται.Σουβλίτσα έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 00:53@ Χαίνης: Έχω φάει κι εγώ τέτοιο πράγμα, πραγματικά είναι θάνατος αλλά το προτιμώ και με ντομάτα μέσα (μια δική μου επινόηση, όχι ακριβώς τηγανόψωμο αλλά ζυμωτό ψωμί με φέτα και ντομάτα ψημένο στην τοστιέρα, φάε κι έλα πες μου
Τηγανίτες κατά παράδοση έφτιαχνε η μάνα όταν βγάζαμε το καινούργιο λάδι και σπανίως ξανά μέσα στην χρονιά, μάλλον γιατί τράβαγαν πολύ λάδι που τότε δεν ήταν τόσο άφθονο, ενώ το τηγανόψωμο ήταν κάθε εβδομάδα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Μάλιστα!
Δε μου λες βρε Χαίνη κι όλας, με το συμπάθειο, τί σειρά είσαι?
Δε μου λες βρε Χαίνη κι όλας, με το συμπάθειο, τί σειρά είσαι?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
78Δ
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ωχ! Συμπάθα με! Εγώ ήθελα να σας ξενερώσω!

Τι είναι αυτό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι ο Κυριάκος ο νέος Βενιζέλος;(ο παλιός)
από antaras » 27 Ιουν 2023, 20:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
27 Ιουν 2023, 20:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 09 Αύγ 2023, 10:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 822 Απαντήσεις
- 29882 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Απρ 2025, 17:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-