Εμένα πάντως με εκνευρίζει όταν μου λέν φραπέ/νες χωρίς γάλα. Λες κι ο φραπές φτιάχνεται με γάλα γμτ. Μη με μπερδεύεις ρε τύπε, δεν χρειάζεται αυτή η διευκρίνισηkongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 12:02να λέω εσπρέσσο σκέτο με αφρόγαλα δλδ; δεν ξέρω, μπλοκάρω εκείνη την ώρα. φοβάμαι μήπως παρερμηνευτεί το "σκέτος" και δεν μου βάλει αφρόγαλα.user έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 11:53Όμως καπουτσίνο είναι εσπρέσσο με αφρόγαλα.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 11:12όταν παραγγέλνω στην κοπέλα διπλό καπουτσίνο, δεν λέω διπλό καπουτσίνο σκέτο, γιατί δεν είναι σκέτος, έχει αφρόγαλα. λέω χωρίς ζάχαρη.
Τι καφέ πίνετε?
-
Re: Τι καφέ πίνετε?
-
-
Ο Airman68 δεν μου μιλάει 

Υπάρχει πρόβλημα με τον φραπέ, τύπε;Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 21:58Δηλαδή πίνεις φραπέ και σε πείραξε το αν έχεις καλαμάκι. Μάλιστα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Γιατί εκνευρίζεσαι;user έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 13:20Εμένα πάντως με εκνευρίζει όταν μου λέν φραπέ/νες χωρίς γάλα. Λες κι ο φραπές φτιάχνεται με γάλα γμτ. Μη με μπερδεύεις ρε τύπε, δεν χρειάζεται αυτή η διευκρίνισηkongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 12:02να λέω εσπρέσσο σκέτο με αφρόγαλα δλδ; δεν ξέρω, μπλοκάρω εκείνη την ώρα. φοβάμαι μήπως παρερμηνευτεί το "σκέτος" και δεν μου βάλει αφρόγαλα.
Εμένα πολλές φορές με ρωτάνε αν θέλω γάλα, οπότε με αυτήν την πληροφορία που σου δίνουν σε γλυτώνουν από πιθανή περιττή διευκρίνηση...
Yippie Kay Yay
-
Ναι, τύπε, πέρασε ο γιατρός που ελέγχει το στομάχι και τον ψάχνει για να λύσουν τις διαφορές τους είπε, φαινόταν τσαμπουκαλεμένοςFeindflug έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 13:22Υπάρχει πρόβλημα με τον φραπέ, τύπε;Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 21:58Δηλαδή πίνεις φραπέ και σε πείραξε το αν έχεις καλαμάκι. Μάλιστα.
Εχει κάποιο ορισμό η έννοια του πρωτότυπου; Νομιζα οτι ηταν καθαρα υποκειμενικό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όποιος δεν μπορεί, να μην τα πίνει, τύπε.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 13:24Ναι, τύπε, πέρασε ο γιατρός που ελέγχει το στομάχι και τον ψάχνει για να λύσουν τις διαφορές τους είπε, φαινόταν τσαμπουκαλεμένοςFeindflug έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 13:22Υπάρχει πρόβλημα με τον φραπέ, τύπε;Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 21:58Δηλαδή πίνεις φραπέ και σε πείραξε το αν έχεις καλαμάκι. Μάλιστα.
Ξεβλαχέψατε με τα αμερικάνο, τα λάτε και τις κάψουλες εσπρέσσο... Και το Σάββατο ψωνίζετε εσώρουχα από την λαϊκή.
Dein Herz, meine Gier
-
παρασκευή είναι η λαϊκή στην γειτονιά μου και τα βόδια που κάνουν κόντρες βραδιάτικα και μας σπάνε τα νεύρα με τα σπινιαρίσματα. το ίδιο λένε, όποιος δεν μπορεί, πέφτει και κοιμάται, προβληματίσου για το κοινό μέλλον της υγείας σαςFeindflug έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 13:30Όποιος δεν μπορεί, να μην τα πίνει, τύπε.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 13:24Ναι, τύπε, πέρασε ο γιατρός που ελέγχει το στομάχι και τον ψάχνει για να λύσουν τις διαφορές τους είπε, φαινόταν τσαμπουκαλεμένος
Ξεβλαχέψατε με τα αμερικάνο, τα λάτε και τις κάψουλες εσπρέσσο... Και το Σάββατο ψωνίζετε εσώρουχα από την λαϊκή.
υγ
το ότι είμαστε φρεντοεσπρεσσοχώρα επιχειρηματικά και ότι έχει γίνει μόδα ο καφές στο χέρι δεν αλλάζει ότι ένα σωστό καφεδάκι με σωστή πρώτη ύλη (που σπανίζει) είναι

η διαφορά με τους μπραντζόπληκτους σκατόβλαχους είναι ότι τοστ με αυγά φτιάχνεις και σπίτι σου, ο εσπρέσσο θέλει αρκετά λεφτά σε εξοπλισμό και πολλές δοκιμές
foscilis
Feindflug έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 13:30Όποιος δεν μπορεί, να μην τα πίνει, τύπε.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 13:24Ναι, τύπε, πέρασε ο γιατρός που ελέγχει το στομάχι και τον ψάχνει για να λύσουν τις διαφορές τους είπε, φαινόταν τσαμπουκαλεμένος

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ή εξαιρετική ευλυγισία.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 09:07Δημοσκοπήσεις.Καρολίνα έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 21:18Bic έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:00
Ένα όμορφο σερβίτσιο με καφέδες δυο
να μου φέρετε τα μάτια σαν ανοίξω
να 'χω έναν το πρωί πριν απ' το σπίτι βγω
και τον άλλον στη δουλειά, να μην τους πνίξω
Ο ένας ο καφές, μαύρος σαν αίμα
πικρός φραπέ, πρωί να πίνω στην αυλή
ο απογευματινός, γλυκός με κρέμα
όπως του Χέλη το φανταστικό... σουβλί.
Εγώ πάντως δεν μπορώ παρά να απορήσω πως ξέρεις εσύ πόσο γλυκό είναι το ΧΧΧ του Χέλη και αντίστοιχα πως ξέρει ο Otto Weininger πόσο γλυκό είναι το δικό του (αυτό ακόμα πιο περίεργο).

Μια χαρά είναι τα εσώρουχα της λαικής πάντως, ιδιαίτερα τα Γκλάην Κλάην που παίρνω. Για την πρώτη ύλη του φραπέ από την άλλη δεν παίρνω κι όρκο. Τετραπλό τον έπινα όταν δούλευα σεζόν και μου έφερνε υπνηλία.
Ή προίκισμα της φύσης...Καρολίνα έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 13:40Ή εξαιρετική ευλυγισία.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 09:07Δημοσκοπήσεις.Καρολίνα έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 21:18
Εγώ πάντως δεν μπορώ παρά να απορήσω πως ξέρεις εσύ πόσο γλυκό είναι το ΧΧΧ του Χέλη και αντίστοιχα πως ξέρει ο Otto Weininger πόσο γλυκό είναι το δικό του (αυτό ακόμα πιο περίεργο).
Yippie Kay Yay
- kongrosian
είναι αυτοί που κάποτε τον πίνανε με γάλα και τους έπιανε φούσκωμα ή κόψιμο και το κόψανε, οπότε τονίζουν το ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν γάλα! υπάρχει μια μικρή ιστορία πίσω από τον τρόπο που παραγγέλνει κάποιος.user έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 13:20Εμένα πάντως με εκνευρίζει όταν μου λέν φραπέ/νες χωρίς γάλα. Λες κι ο φραπές φτιάχνεται με γάλα γμτ. Μη με μπερδεύεις ρε τύπε, δεν χρειάζεται αυτή η διευκρίνισηkongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 12:02να λέω εσπρέσσο σκέτο με αφρόγαλα δλδ; δεν ξέρω, μπλοκάρω εκείνη την ώρα. φοβάμαι μήπως παρερμηνευτεί το "σκέτος" και δεν μου βάλει αφρόγαλα.

Είσαι πολύ φίλος μου. Μια γούρνα φραπέ να πιω, δεν χαμπαριάζω τίποτα. Μόλις ακουμπήσω μαξιλάρι, σε 10'' το πολύ έχω δει το πρώτο όνειρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3079 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
24 Νοέμ 2024, 11:32
-