Και αυτό καλή εκγύμναση είναι, σαν τα γιαουρτάκια.Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 10:04μπορει απλως να τρωει κακοψημενη προβατινα στα καρβουνα, η να μη γουλιζει το χταποδι και να το ψηνει ετσι.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 10:01
Σπικινγκ οφ γουιτς, ένας καλός τρόπος να καταλάβεις αν ο άλλος κάνει στοματικό είναι ο λαιμός. Αν είναι χαλαρός και πεσμένος δεν δουλεύονται οι μύες, αν είναι σφιχτός τότε πέφτει εκγύμναση.
Στοματικό σεξ
Re: Στοματικό σεξ
20 λεπτά στοματικό; χαζή είμαι; θα τελειώσει γρήγορα. Άσε που θα με πονέσουν τα τσαουλια μου.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:57Νομίζω τα μπουρδουκλώσαμε λίγο.Naida έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:46Φυσικά. Δεν υπάρχει σειρά, τώρα κάνουμε αυτό τώρα εκείνο, κάτσε να συμπληρώσω 20λεπτο κτλ.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:42
Όταν του κάνεις στοματικό, κάνετε εναλλαγές; Σταματάς για λίγο και συνεχίζεις μετά;
Μπορείς απλά να αφιερώσεις 20λεπτο (ή όσο πάρει) για να του κάνεις στοματικό και μόνο ή μπορείς να το κάνεις στις εναλλαγές.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το ανοιγουμε καλα να υπαρχει προσβαση, βαζουμε και κανα δαχτυλο, πιο βολικο ειναι συνηθως ο αντιχειρας.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 10:08Οκ νομίζω πρέπει να εξελίξουμε την συζήτηση.Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 10:04μπορει απλως να τρωει κακοψημενη προβατινα στα καρβουνα, η να μη γουλιζει το χταποδι και να το ψηνει ετσι.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 10:01
Σπικινγκ οφ γουιτς, ένας καλός τρόπος να καταλάβεις αν ο άλλος κάνει στοματικό είναι ο λαιμός. Αν είναι χαλαρός και πεσμένος δεν δουλεύονται οι μύες, αν είναι σφιχτός τότε πέφτει εκγύμναση.
Εφόσον συμφωνείτε όλοι στο πόσο σημαντικό είναι, ήρθε η ώρα να πείτε και πως το κάνετε. κλαίω
κανουμε εναλλαγες, για ποικιλια, και για να μη χρησιμοποιουμε συνεχεια την ιδια ομαδα μυων και κουραζεται. με το φαρδυ μερος της γλωσσας σαν να γλειφουμε παγωτο, με τη μυτη της γλωσσας περιστροφικα, και πιασιμο αναμεσα στα χειλη με τη γλωσσα να κανει αριστερα δεξια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Phorum.gr user: Gouerino
Σας διαβάζουμε και μικρά παιδιάNaida έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 10:1920 λεπτά στοματικό; χαζή είμαι; θα τελειώσει γρήγορα. Άσε που θα με πονέσουν τα τσαουλια μου.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:57Νομίζω τα μπουρδουκλώσαμε λίγο.
Μπορείς απλά να αφιερώσεις 20λεπτο (ή όσο πάρει) για να του κάνεις στοματικό και μόνο ή μπορείς να το κάνεις στις εναλλαγές.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πολύ καλή τακτική εγκρίνω.Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 10:23το ανοιγουμε καλα να υπαρχει προσβαση, βαζουμε και κανα δαχτυλο, πιο βολικο ειναι συνηθως ο αντιχειρας.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 10:08Οκ νομίζω πρέπει να εξελίξουμε την συζήτηση.
Εφόσον συμφωνείτε όλοι στο πόσο σημαντικό είναι, ήρθε η ώρα να πείτε και πως το κάνετε. κλαίω
κανουμε εναλλαγες, για ποικιλια, και για να μη χρησιμοποιουμε συνεχεια την ιδια ομαδα μυων και κουραζεται. με το φαρδυ μερος της γλωσσας σαν να γλειφουμε παγωτο, με τη μυτη της γλωσσας περιστροφικα, και πιασιμο αναμεσα στα χειλη με τη γλωσσα να κανει αριστερα δεξια.
Να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν θα έπρεπε να είστε σχολείο;Γκουερινο 4 έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 10:25Σας διαβάζουμε και μικρά παιδιάNaida έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 10:1920 λεπτά στοματικό; χαζή είμαι; θα τελειώσει γρήγορα. Άσε που θα με πονέσουν τα τσαουλια μου.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:57
Νομίζω τα μπουρδουκλώσαμε λίγο.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ασε, εδω μαθαινουν περισσοτερα.

Στην Ιαπωνια το χουν λυσει το θεμα, πλεον δεν αποτελει ταμπου για τις γυναικες να λενε οτι παιζουν μπαλα με τον ακουραστο και υπακουο σκυλο τους
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
- Phorum.gr user: Gouerino
Έπρεπε αλλά έπεσε το μάτι μου σε τσόντα στο πχορουμ και είπα στη μαμά ότι με πονάει η κοιλιά μου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ακόμη κι εσύ, μετά από 10-15 λεπτά ξαναμπαίνει στο ρίνγκ.Naida έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 10:1920 λεπτά στοματικό; χαζή είμαι; θα τελειώσει γρήγορα. Άσε που θα με πονέσουν τα τσαουλια μου.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:57Νομίζω τα μπουρδουκλώσαμε λίγο.
και μαλιστα με προοπτικη μαραθωνιου.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 10:29Ακόμη κι εσύ, μετά από 10-15 λεπτά ξαναμπαίνει στο ρίνγκ.Naida έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 10:1920 λεπτά στοματικό; χαζή είμαι; θα τελειώσει γρήγορα. Άσε που θα με πονέσουν τα τσαουλια μου.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:57
Νομίζω τα μπουρδουκλώσαμε λίγο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 10:31και μαλιστα με προοπτικη μαραθωνιου.

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Για το σεξ γενικότερα πιστεύω πως το φόρουμ δεν εκφράζει την πλειοψηφία. Από τους άντρες που ξέρω πολύ λίγοι κάνουν σεξ. Ούτε εγώ κάνω μα να σας πω την αλήθεια αυτό μ' έφερε σε επαφή με ένα σωρό ενδιαφέροντα πράματα από φιλοσοφία εως το σύστημα της γκιλοτίνας και ο ρόλος του στη γαλλική επανάσταση.
Όταν έχω διάθεση απλούστατα πείθω τον εαυτό μου ότι το έχω ήδη κάνει. Πολλές φορές γαμάω μουνάρες κορασίδες με βυζάρες και σταφύλια στα μαλλιά. Άλλες υποχθόνιες θεότητες. Ολα όμως συντελούν στο να πιστέψω ότι έχω εξαντλήσει τον σπόρο μου. Μετά όλα είναι καλά. Μπορώ να επιδοθώ στις μελέτες μου με ζήλο.
Προσέξτε φίλοι μου, όσοι κάνουν αχαλίνωτο σεξ εξαντλούνται και χάνουν μεγάλο μέρος ενέργειας που κάτω από άλλες συνθήκες θα χρησιμοποιούσαν για το κοινό καλό.
Όταν έχω διάθεση απλούστατα πείθω τον εαυτό μου ότι το έχω ήδη κάνει. Πολλές φορές γαμάω μουνάρες κορασίδες με βυζάρες και σταφύλια στα μαλλιά. Άλλες υποχθόνιες θεότητες. Ολα όμως συντελούν στο να πιστέψω ότι έχω εξαντλήσει τον σπόρο μου. Μετά όλα είναι καλά. Μπορώ να επιδοθώ στις μελέτες μου με ζήλο.
Προσέξτε φίλοι μου, όσοι κάνουν αχαλίνωτο σεξ εξαντλούνται και χάνουν μεγάλο μέρος ενέργειας που κάτω από άλλες συνθήκες θα χρησιμοποιούσαν για το κοινό καλό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-