Δλδ αυτός κλείνεται στο μπάνιο και γυμνάζει το χέρι του και όλη η υπόλοιπη οικογένεια είναι στους άλλους χώρους του σπιτιού και δεν παίρνουν χαμπάρι;Καρολίνα έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 21:58Είναι παντρεμένος, τι να τον κάνω; Δεν θα πάρω, ευχαριστώ.plouf έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 20:04Αμα παντως το εργαλειο του ειναι σαν ανακοντα δεν θα ηταν κι ασχημα να του χτυπησεις την πορτα ταχα μου δηθεν οτι δεν εχεις ζαχαρη
για τον καφε και ξεχασες να ψωνισεις.
Οχι τιποτις αλλο δηλαδη αλλα δεν ειναι και καλο να αφησεις το κελεπουρι να παει χαμενο ειναι και ψηλος 1.95 οπως λες αρα θα εχει
και τα αναλογα προσοντα που να ψαχνεσαι τωρα με σοκολατενιους.
Κοράκι του Όντιν και γύπινγκ (στενό μαρκάρισμα vol II?)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Κοράκι του Όντιν και γύπινγκ (στενό μαρκάρισμα vol II?)
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν έχω καταλάβει αν δουλεύει ή όχι, πάντως το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας είναι μόνος, με το ένα χέρι έξω στο μπαλκόνι και καπνίζει. Τη γυναίκα του τη βλέπω σπάνια και συνήθως μαλώνουν (ακούγονται, είναι κοντά οι πολυκατοικίες). Έρχεται και η πεθερά που και που για να κρατάει το παιδάκι, αλλά συνήθως είναι αυτός μόνος στην κουζίνα και στο μπάνιο.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 22:03Δλδ αυτός κλείνεται στο μπάνιο και γυμνάζει το χέρι του και όλη η υπόλοιπη οικογένεια είναι στους άλλους χώρους του σπιτιού και δεν παίρνουν χαμπάρι;Καρολίνα έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 21:58Είναι παντρεμένος, τι να τον κάνω; Δεν θα πάρω, ευχαριστώ.plouf έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 20:04
Αμα παντως το εργαλειο του ειναι σαν ανακοντα δεν θα ηταν κι ασχημα να του χτυπησεις την πορτα ταχα μου δηθεν οτι δεν εχεις ζαχαρη
για τον καφε και ξεχασες να ψωνισεις.
Οχι τιποτις αλλο δηλαδη αλλα δεν ειναι και καλο να αφησεις το κελεπουρι να παει χαμενο ειναι και ψηλος 1.95 οπως λες αρα θα εχει
και τα αναλογα προσοντα που να ψαχνεσαι τωρα με σοκολατενιους.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
και μην ξεχνάμε...πώς κράζει το κοράκι..
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Βγες και εσύ έξω πάρε θέση ακριβώς απέναντι του και σήκωσε το κινητό σου στην ευθεία ακριβώς. Να νομίζει ότι τον βγάζεις βίντεο ή φώτο. Να δεις για πότε θα μαζευτεί.Καρολίνα έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 22:05Δεν έχω καταλάβει αν δουλεύει ή όχι, πάντως το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας είναι μόνος, με το ένα χέρι έξω στο μπαλκόνι και καπνίζει. Τη γυναίκα του τη βλέπω σπάνια και συνήθως μαλώνουν (ακούγονται, είναι κοντά οι πολυκατοικίες). Έρχεται και η πεθερά που και που για να κρατάει το παιδάκι, αλλά συνήθως είναι αυτός μόνος στην κουζίνα και στο μπάνιο.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 22:03Δλδ αυτός κλείνεται στο μπάνιο και γυμνάζει το χέρι του και όλη η υπόλοιπη οικογένεια είναι στους άλλους χώρους του σπιτιού και δεν παίρνουν χαμπάρι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
εχεις ένα θέμα με τα βίντεαNaida έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 22:11Βγες και εσύ έξω πάρε θέση ακριβώς απέναντι του και σήκωσε το κινητό σου στην ευθεία ακριβώς. Να νομίζει ότι τον βγάζεις βίντεο ή φώτο. Να δεις για πότε θα μαζευτεί.Καρολίνα έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 22:05Δεν έχω καταλάβει αν δουλεύει ή όχι, πάντως το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας είναι μόνος, με το ένα χέρι έξω στο μπαλκόνι και καπνίζει. Τη γυναίκα του τη βλέπω σπάνια και συνήθως μαλώνουν (ακούγονται, είναι κοντά οι πολυκατοικίες). Έρχεται και η πεθερά που και που για να κρατάει το παιδάκι, αλλά συνήθως είναι αυτός μόνος στην κουζίνα και στο μπάνιο.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 22:03
Δλδ αυτός κλείνεται στο μπάνιο και γυμνάζει το χέρι του και όλη η υπόλοιπη οικογένεια είναι στους άλλους χώρους του σπιτιού και δεν παίρνουν χαμπάρι;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αφού του αρέσει να το δείχνει γιατί να μην του δώσεις την αίσθηση ότι θα τον κάνεις διάσημο;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 22:14εχεις ένα θέμα με τα βίντεαNaida έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 22:11Βγες και εσύ έξω πάρε θέση ακριβώς απέναντι του και σήκωσε το κινητό σου στην ευθεία ακριβώς. Να νομίζει ότι τον βγάζεις βίντεο ή φώτο. Να δεις για πότε θα μαζευτεί.Καρολίνα έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 22:05
Δεν έχω καταλάβει αν δουλεύει ή όχι, πάντως το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας είναι μόνος, με το ένα χέρι έξω στο μπαλκόνι και καπνίζει. Τη γυναίκα του τη βλέπω σπάνια και συνήθως μαλώνουν (ακούγονται, είναι κοντά οι πολυκατοικίες). Έρχεται και η πεθερά που και που για να κρατάει το παιδάκι, αλλά συνήθως είναι αυτός μόνος στην κουζίνα και στο μπάνιο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό δεν είναι κοράκι βρε.

Να κάνεις κι εσύ δώρο στην οντινιασμένη άσχετη μπουμπού, που μπλέκει τα κοράκια με τα κοκοράκια, αυτό:

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τί έγινε vantono, μάνα μου; Δεύτερη λούμπα; 

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
το "δε θα γαμήσει ο βαντόνος" δίνει 1.05 στον ΟΠΑΠ.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Gamay poly gamay.
Εγω απορω γιατι δεν συστηνεται στις γυναικες καπως ετσι "γεια ειμαι ο βαντονο και ειμαι ομοφυλοφιλος" για να μη χανεται τσαμπα χρονος δηλαδη.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
εχει δωσει την λυση ο δασκαλος στην πρωτη σελιδα

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
vantono έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 11:14Δεν την ξέρω καλά την τύπισσα, αλλά εμφανισιακά όπως βλέπω πρέπει να είναι ολίγον γκοθού (ή να ήταν παλιά). Όσες φορές την εχω δει είναι πάντα με σκουρόχρωμο βερνίκι νυχιών, υπερβολικά πολλά δαχτυλίδια στα χέρια, κατάμαυρο και θεόμακρο μαλλί, σκουρόχρωμο κραγιόν, σκουρόχρωμο eyeliner κτλ και καταπράσινο μάτι, σαν γεράκι
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Α εδώ είσαι, απασχολημένος να πουλάς ειρωνείαBazoomba έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 12:33Την ιστορία θα την έγραφες απλώς για να γίνεις πιστευτή;Καρολίνα έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 12:11Εν τω μεταξύ θέλω να γράψω και εγώ μια ιστορία με έναν γείτονα που μου δημιουργεί πρόβλημα επειδή τον βλέπω γυμνό στο μπάνιο του να τον παίζει και να με κοιτάει, αλλά ποιος θα με πιστέψει μετά από τις παπάντζες που έχουν γραφτεί εδώ μέσα;
(Η ιστορία μου είναι πραγματική)

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στενό μαρκάρισμα: Thrift version
από vantono » 21 Ιαν 2025, 13:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 54 Απαντήσεις
- 1043 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
22 Ιαν 2025, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στενό Μαρκάρισμα/political edition: End of a leftist Era
από vantono » 20 Ιουν 2023, 12:31 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 29 Απαντήσεις
- 1592 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
26 Ιουν 2023, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στενό μαρκάρισμα new season: Η γειτόνισσα με τη χιτζάμπ
από vantono » 04 Οκτ 2024, 13:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 75 Απαντήσεις
- 2078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
16 Οκτ 2024, 10:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έντονα vibes Έθνι με αύρα Vantono (στενό μαρκάρισμα vol V?)
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 07 Ιούλ 2023, 05:46 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 19 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
08 Ιούλ 2023, 17:39
-