Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Athina__P
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Athina__P » 01 Οκτ 2018, 20:01
Ίφιδα έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 19:22
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 19:05
Ίφιδα έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 11:32

γω πάλι το αντιθετο, πηγα GNTM και με ειπαν οτι δε μπορουν να δουλέψουν μαζι μου γιατι δεν εχω φωτογένεια

Εσύ ρε φίλη,όντως αδικείσαι. Όταν πάρεις νεο κινητό, cubot μόνο.
Εγώ όταν με τράβηξα selfi με Samsung τρόμαξα, κατευθείαν το έβαλα αγγελία για πώληση όσο-όσο.
Δε πειράζει μωρέ, ούτως ή άλλως δεν είμαι πολύ της σέλφι και προτιμώ να είμαι η φωτογράφος παρά το μοντέλο
Θα διαφωνήσω αγαπητή. Η ηλικία μας
γκουχ και η φάση που περνάει η εξέλιξη των κινητών (μπες στο νήμα του φόρουμ) δεν επιτρέπει ολιγωρίες. Υπάρχουν ορισμένα κινητά στα 200 και κάτι ευρώ που βγάζουν αξιοπρεπείς φωτογραφίες. Τι θα έχουμε να θυμόμαστε; Για να σου δώσω να καταλάβεις σε μια άβαφη ώριμη γυναίκα της δίνουν την όψη ότι είναι βαμμένη με φυσικό τρόπο. Δηλαδή δεν εμφανίζουν πόρους και μαύρους κύκλους, αλλά πάλι με τον εαυτό σου μοιάζεις. Έχουν κάνει άλματα τα κινητά σε σχέση με 2 χρόνια πριν πχ.
Και έχω και κάτι να συζητάω με τους προεφήβους που έχω σπίτι που δεν έχουν πλέον πολλά θέματα συζήτησης με τη μαμά. Στις φίλες μου οι γιοι τους πρότειναν τα νέα τους τηλέφωνα, στις πιο πολλές!
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 01 Οκτ 2018, 20:04
Cecily Anne έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 13:44
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 13:39
Όχι, ας πούμε ότι είναι χώρα με παράδοση στα covert operations οπότε δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.
Από φέισμπουκ;
Athos έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 13:44
χαχα εδώ σε έχω, την είδες φωτό από Βενεζουέλα και τρισδιάστατη από Αθήνα ..
Μπα, θα είδε καμιά φωτό με κομμένο κεφάλι, λαιμό και πάνω, κάνα χειλάκι τσουπωτό, γλυκιά φατσούλα και δεν ψυλλιάστηκε τη φάση.
Όχι στο πρώτο.
Για το δεύτερο ήταν παραπάνω από λαιμό αλλά παραπλανητική γωνία. Βασικά πάντα ψυλλιάζομαι τη φάση αλλά λέω μπας και.

Vladimir, STOP!

-
Custom_F
από Custom_F » 01 Οκτ 2018, 20:07
Ενταξει, με λιγη προσοχη τα κιλα χανονται. Αν ο αλλος ομως ειναι ασχημομουρης... πως να φτιαξει...
HaTeRs GoNnA hAtE... 
νύχτα έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 01 Οκτ 2018, 23:48
Ουτε εγω εχω φωτογραφιες να θυμαμαι απ τον εαυτο μου. Αν και θα προτιμουσα να μη γερασω.
-
Ίφιδα
από Ίφιδα » 02 Οκτ 2018, 18:03
Athina__P έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 20:01
γκουχ και η φάση που περνάει η εξέλιξη των κινητών (μπες στο νήμα του φόρουμ) δεν επιτρέπει ολιγωρίες. Υπάρχουν ορισμένα κινητά στα 200 και κάτι ευρώ που βγάζουν αξιοπρεπείς φωτογραφίες. Τι θα έχουμε να θυμόμαστε; Για να σου δώσω να καταλάβεις σε μια άβαφη ώριμη γυναίκα της δίνουν την όψη ότι είναι βαμμένη με φυσικό τρόπο. Δηλαδή δεν εμφανίζουν πόρους και μαύρους κύκλους, αλλά πάλι με τον εαυτό σου μοιάζεις. Έχουν κάνει άλματα τα κινητά σε σχέση με 2 χρόνια πριν πχ.
Και έχω και κάτι να συζητάω με τους προεφήβους που έχω σπίτι που δεν έχουν πλέον πολλά θέματα συζήτησης με τη μαμά. Στις φίλες μου οι γιοι τους πρότειναν τα νέα τους τηλέφωνα, στις πιο πολλές!
Δε με νοιάζει για να είμαι ειλικρινής. Μιλάς σε άτομο που ενώ ασπριζουν τα μαλλιά μου απ τα 15 μου και είχα μια τούφα λευκη΄σα τη Παναγιωταρέα, απ τα 20 ως τα 35 αρνιόμουν πεισματικά να βάψω τα μαλλιά μου. Όταν βάφομαι, βάζω ελάχιστα. Αυτόν τον μπετόστοκο με 8 χιλιάδες βάσεις ας πούμε το βλέπω και νομίζω ότι θα πάθω ασφυξία. Γι αυτό το "τι νά χουμε να θυμόμαστε;" το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχω πολλές φωτογραφίες με το παιδί κι όσες έχω είναι τύπου σέλφι, τις βγάζω εγώ, σε περίπτωση που πεθάνω να ξέρει το παιδί πως ήταν η μανούλα γιατί αν περιμένω απ τον σύζυγο το παιδί θα νομίζει ότι είναι εξωγήινο ή το φτιάξανε σε κανα γενετικό εργαστήριο.

-
Athina__P
από Athina__P » 02 Οκτ 2018, 18:07
Ίφιδα έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 18:03
Athina__P έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 20:01
Δε με νοιάζει για να είμαι ειλικρινής. Μιλάς σε άτομο που ενώ ασπριζουν τα μαλλιά μου απ τα 15 μου και είχα μια τούφα λευκη΄σα τη Παναγιωταρέα, απ τα 20 ως τα 35 αρνιόμουν πεισματικά να βάψω τα μαλλιά μου. Όταν βάφομαι, βάζω ελάχιστα. Αυτόν τον μπετόστοκο με 8 χιλιάδες βάσεις ας πούμε το βλέπω και νομίζω ότι θα πάθω ασφυξία. Γι αυτό το "τι νά χουμε να θυμόμαστε;" το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχω πολλές φωτογραφίες με το παιδί κι όσες έχω είναι τύπου σέλφι, τις βγάζω εγώ, σε περίπτωση που πεθάνω να ξέρει το παιδί πως ήταν η μανούλα γιατί αν περιμένω απ τον σύζυγο το παιδί θα νομίζει ότι είναι εξωγήινο ή το φτιάξανε σε κανα γενετικό εργαστήριο.

Ε, αυτό σου λέω. Πέρνα από κανέναν Γερμανό και δοκίμασε σε 10 λεπτά τι σέλφι βγάζουν τα σημερινά κινητά. Με 2 κάμερες όμως

Για να κάνουν bokeh!

-
Ερμής
από Ερμής » 03 Οκτ 2018, 10:54
σελφι δικάμερο ποιο τηλ έχει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nøel
03 Αύγ 2023, 14:04
-
-
- 58 Απαντήσεις
- 1750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
19 Φεβ 2024, 11:40
-
-
- 94 Απαντήσεις
- 2664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
30 Μάιος 2024, 11:47
-
-
- 47 Απαντήσεις
- 812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Ιουν 2024, 15:53
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.