Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 05 Οκτ 2023, 17:03

Το "δεν ξέρω, έτσι μου λένε" δεν είναι plot hole.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 05 Οκτ 2023, 17:04

Αυτο με το δανειο που το ξεχασε ομως και το ξαναθυμηθηκε πριν ενα μηνα ειναι.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 05 Οκτ 2023, 17:06

enaon έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:57
Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:32
Εδω δεν ηξερα τιποτα για το δανειο, πριν ενα μηνα μου το ειπε.
να τετοια κανεις και με στεναχωρέις. Τσαμπα λιώνουμε να διαβάζουμε εμεις δηλαδη; Μπορούσα να σου πώ οτι εχει πάρει δάνειο απο το 2022, το ήξερα. Να ρωτάς άλλη φορά,
:smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Οκτ 2023, 17:07

αυτο εμενα με πειραξε αληθεια, χειρότερο απο αυτο που της εκανε ο πρών γλυκούλης νυν δικός της με τον ταιλερ. Δεν με σεβάστηκε καθόλου σαν προσωπικότητα, τόσες μαλακιες εχουμε πει για αυτο το δανειο, τόσες ώρες βοντνινγκ, και το ξεχασε το ζώον το όρθιο.

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 05 Οκτ 2023, 17:17

Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 13:59
Εχω το "κοτσιανι". Δεν ξερω πως το λετε εσεις.
Το αγοραπωλητηριο εγγραφο του διαμερισματος με ολες τις αποδειξεις εξοφλησης του. Και ειναι στο ονομα μου. Γι αυτο λεω, επειδη δεν γνωριζω πώς πανε αυτα (και δεν ασχοληθηκα ποτε), αν υπαρχει καποιος δικηγορος στο φορουμ ας μου πει. Αλλιως δεν προκειται ουτως η αλλως να ασχοληθω.

Για να ξεκινησω απ το τελευταιο δεν εχεις ασχοληθει ακομα με κατι. Στα σοβαρα τουλαχιστον. Η σταση σου ειναι σταση αποφυγης. Χαρακτηριστικο ειναι το οτι αντι να πραξεις τα δεοντα (ο κανονας λεει οτι οταν ο αλλος εμφανιζει δικηγορο δεν ξαναμιλας μαζι του, βρισκεις και εσυ εναν και το λυνουν μεταξυ τους) καθεσαι και ρωτας σε ενα φορουμ μηπως υπαρχει κανενας.

Αν ημουν η γιαγια και σου ειχα αφησει κατι, θα στεναχωριομουνα πολυ αν το παραταγες στην μοιρα του. Ηθικα δεν νομιζω οτι εχεις δικαιωμα να το κανεις αυτο. Ειδικα αν ειχατε καλες σχεσεις με την μακαριτισα.

Κατα τ αλλα δεν χρειαζεται να ειμαστε δικηγοροι, σε ελληνικες οικογενειες μεγαλωσαμε, ολοι εχουμε μπλεξει με κληρονομικα :lol: Απο την στιγμη που ειναι στο ονομα σου δεν μπορει κανενας να σε διωξει απο κει.

Βρες μαζι με ψυχολογο και δικηγορο παραλληλα. Αμεσα. Μεγαλο μερος του κονσεπτ της ενηλικιωσης ειναι να παιρνουμε αποφασεις που μας συμφερουν και οχι για να ικανοποιησουμε τον εγωισμο μας.

Αν παλι δεν μπορεις, δεν αντεχεις, εισαι θυμα, κλαψ κλαψ, εισαι αξια της μοιρας σου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 05 Οκτ 2023, 17:42

Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 14:04
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Οκτ 2023, 14:02

Γουστάρω οικογενειακό πληθυντικό ευγενείας. :lol:
Το 90% το εδωσε η γιαγια μου. Εδω εδωσα αρκετα τα οποια ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑ.

Η μανα μου ο,τι δινει το δινει απο ενοικιο που παιρνει ετοιμο απο εστιατοριο που νοικιαζαν ο παππους και η γιαγια μου.

ΟΠΟΤΕ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΩΡΑ
Μισό να δω κάτι.
Dwarven Blacksmith, είναι αρκετά μεγάλη η γραμματοσειρά; διαβάζεται;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Οκτ 2023, 17:45

Παρα είναι ευφυέστατο τρολάρισμα, αν ειναι οντως τρολαρισμα το ολο σκηνικο.
Δεν νομιζω οτι ειναι. Τρου στόρι με σάλτσες και ολίγα φιδεμποριλίκια είναι στο μεγαλύτερο μερος του.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Οκτ 2023, 17:50

ε λιγο ακομα μωρε θελουμε, θα καταλαβουμε αν τρολλάρει, ειμαστε γατες εμεις.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 05 Οκτ 2023, 17:53

Νιάο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 05 Οκτ 2023, 18:03

Τέλος πάντων. Έχομε πάει από τη νεανική ορμή του Έρωτα στα δάνεια, τις δόσεις, τα κοτσιανια και τα κουτσακοτίρκα.

Λατρείας και Τζυπραιος Πατήρ θα λύσουν τις διαφορές των;
Θα μπει κάποιο νέο πρόσωπο; ο Ταηλερ κολλητός μας βγήκε μάπα το καρπούζι. Περιμέναμε ένοχα μυστικά και συνταρακτικές αποκαλύψεις και μείναμε με το πλεηστεησιο στο χέρι.
Αυτη η φιλη-φιδι που λέει πως ο λατρείας μαστιγώνει το δελφίνι θα κάνει καμία κίνηση να τον τεσταρει;
Επικρατεί νηνεμία στη Μεγαλόνησο....ο ντατα μαν που ειναι; θα γίνει επιτέλους γεώτρηση στο οικόπεδο 4;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 05 Οκτ 2023, 18:07

Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:52
Επισης ξερω πως οσο ηταν ακομα στη ζωη η γιαγια μου, και πριν μπω μεσα, ξοφληθηκε το διαμερισμα κυριως απο τα λεφτα του αδερφου της
Ωραία, αφού έχει εξοφληθεί και είναι στο όνομα σου μπορείς να το πουλήσεις, ναι ή ου;
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 05 Οκτ 2023, 18:47

Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:32
ksk έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:01
Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 13:59
Εχω το "κοτσιανι". Δεν ξερω πως το λετε εσεις.
Το αγοραπωλητηριο εγγραφο του διαμερισματος με ολες τις αποδειξεις εξοφλησης του. Και ειναι στο ονομα μου. Γι αυτο λεω, επειδη δεν γνωριζω πώς πανε αυτα (και δεν ασχοληθηκα ποτε), αν υπαρχει καποιος δικηγορος στο φορουμ ας μου πει. Αλλιως δεν προκειται ουτως η αλλως να ασχοληθω.

Το δανειο το εκανε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ η μανα μου. Επειδη οπως ειπα δωσαμε ολα τα λεφτα για να το ξοφλησουμε και να παρω τα κλειδια.

Ηδη της εδωσα 3000 για την δοση και σκοπευα να αφηνω στην ακρη (ηδη αφησα κι αλλα) για να δινω. Ε τωρα ας το παρουν, θα τα δινουμε σε ενοικια.

Προτεινε να δινει κι αυτος δοση για να μην το χτυπανε συνεχεια για τα λεφτα, αλλα ακομα κ γι αυτο ειχαν θεμα γιατι λενε θα ηταν σαν να εχει δικαιωματα στο διαμερισμα.
Σου έκανε δωρεά η μαμά σου το ποςο του δανείου της;
Τι εννοεις δωρεα;;

Για το δανειο δινουν τωρα καθε μηνα δοση. Και γι αυτη την δοση θα με απειλουν μια ζωη. Εδω δεν ηξερα τιποτα για το δανειο, πριν ενα μηνα μου το ειπε. Και μολις εληξε το γραμματειο της εδωσα 3000 και θα μαζευα κι αλλα λεφτα για να δινω κι' εγω, αν και ηξερα ουτως ή αλλως πως ποτε δεν θα σταματησουν να μου το χτυπανε. Εγω ο,τι δινω το δινω απο λεφτα που τα δουλευω κ τα βαζω στην ακρη. Η μανα μου ποτε στην ζωη της δεν δουλεψε. Τα βρηκε ολα ετοιμα. Και επειδη τωρα θα πειτε οτι τα βρηκα κι' εγω, εγω ποτε δεν ζητησα μεγαλεια, την ησυχια μου ζητουσα, γι αυτο και της ελεγα απο την αρχη να το κανει ο,τι θελει απο την στιγμη που δεν μου επιτρεπουν να ειμαι ευτυχισμενη.
Μπορεί να τα βρήκε έτοιμα η μάνα σου ,όπως κι εσύ βέβαια, αλλά είναι δικά της και θα έπρεπε να τα ξοδεύει για τον εαυτό της κι όχι για να πληρώνει δάνειο για το σπίτι σου που κάνεις την ανήξερη και το θύμα κι απο πάνω ..Γιατί δεν το πληρώνεις εσύ απο τη στιγμή που το έμαθες;; Για το σπίτι σου είναι.

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 05 Οκτ 2023, 19:00

Casp έγραψε:
Ναι σορρυ που δεν μπηκα στη διαδικασια να τα υπολογισω ακριβως ε; Ή που δεν φανταζομουν να κατσετε εσεις να τα υπολογισετε για να μαθετε ουσιαστικα την αξια του διαμερισματος.

Δεν ξερω ποσα εκανε δανειο η μανα μου. 70 χιλιαδες μου ειπε. Λεει πολλα ψεματα, επελεξα ομως να μην ασχοληθω και να τρεχω τραπεζες αλλα να δινω ο,τι μπορω. Ηδη με το που πηρα λεφτα απο το γραμματιο της εδωσα. Επισης ξερω πως οσο ηταν ακομα στη ζωη η γιαγια μου, και πριν μπω μεσα, ξοφληθηκε το διαμερισμα κυριως απο τα λεφτα του αδερφου της (αυτος την βοηθαει κυριως επειδη εχει επιχειρησεις στο εξωτερικο) και απο το εστιατοριο που νοικιαζουν και παιρνουν ολες οι κορες της (αρκετα) λεφτα απο αυτο καθε μηνα.
Ναι ,σορρυ που δεν μπήκες στη διαδικασία ,σε καμμιά διαδικασία δεν μπήκες όμως ποτέ για τίποτα ..Είσαι το αθώο θύμα όλων και κυρίως της μάνας σου..

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Οκτ 2023, 20:00

Casp έγραψε:
Ναι σορρυ που δεν μπηκα στη διαδικασια να τα υπολογισω ακριβως ε; Ή που δεν φανταζομουν να κατσετε εσεις να τα υπολογισετε για να μαθετε ουσιαστικα την αξια του διαμερισματος.

Τρικυμίαν εν κρανίων. Δεν είναι το θέμα να υπολογίζουμε την αξία του διαμερίσματος απλώς λες αρλούμπες. Να είναι όλη η αξία 200Κ και να λες ότι πήρε δάνειο 70Κ για να συνεισφέρει 10%. Ή μας δουλεύεις ομαδικώς ή δεν ξέρεις και εσύ τι λες από την σύγχιση. Δεν θα κάτσεις να ασχοληθείς με δικηγόρο αλλά ρωτάς άμα είναι κανείς εδώ. Με τον λατρεία θα το ζήσουμε και έχει αλλάξει και δέκα μερες πριν γαλή έχεις δίκιο και δύο μέρες πριν δεν θα αλλάξει ποτέ. Σε ρωτάω πόσα τελικά χρωστάς και γιατί δεν δίνεις αυτά αντί να φύγεις και τι σε διασφαλίζει άμα φύγεις ότι θα ησυχάσεις και δεν απαντάς τίποτα. Προσωπικά αποχωρώ από το νήμα γιατί δεν έχεις καμία διάθεση να βοηθηθείς μόνο να εκθέτεις το δράμα σου με σπαρταριστικες λεπτομέρειες .

Όπως λέμε και στην Ελλάδα: πίσω έχει το αχλάδι το κοτσάνιον. Καλή συνέχεια.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Οκτ 2023, 20:07

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
05 Οκτ 2023, 20:00
Προσωπικά αποχωρώ από το νήμα
Εικόνα

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών