Κάποια στιγμή θα το αλλάξει και αυτό!
↣ Εκτός Θέματος
Re: Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
Το ότι θα έλεγα μπράβο στη Juno που γλεντάει το ΓΑΛΗ πραγματικά με ξεπερνάει.
Πιστευω όσα λέω, αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ με τα προσωπικά της. Όμως έρχεται εδώ για να προσβάλει όποιον βρει μπροστά της, όχι για να κάνει συζήτηση
Δες το τελευταίο σχόλιό της. Πετάγεται σε συζήτηση άλλων για να πει πως αν η Naida κάνει παιδί, πρέπει να είναι απίκο οι κοινωνικές υπηρεσίες!!!
Χωρίς να της έχει απευθύνει κανείς το λόγο, χωρίς να της έκανε τίποτα η Naida! Έτσι! Έβρισα την Juno, ποιον να βρίσω τώρα; Ας βρίσω τη Naida!
Έλεος!
Και στηρίζει αυτήν τη γνώμη, επειδή διαφωνούν στα κομματικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 26 Μάιος 2023, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για ξανακοιταξε τοJuno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 23:18Πιστευω όσα λέω, αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ με τα προσωπικά της. Όμως έρχεται εδώ για να προσβάλει όποιον βρει μπροστά της, όχι για να κάνει συζήτηση
Δες το τελευταίο σχόλιό της. Πετάγεται σε συζήτηση άλλων για να πει πως αν η Naida κάνει παιδί, πρέπει να είναι απίκο οι κοινωνικές υπηρεσίες!!!
Χωρίς να της έχει απευθύνει κανείς το λόγο, χωρίς να της έκανε τίποτα η Naida! Έτσι! Έβρισα την Juno, ποιον να βρίσω τώρα; Ας βρίσω τη Naida!
Έλεος!

Naida @ Τι σκέφτεσαι τώρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 26 Μάιος 2023, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Βρε κουτό, έχω αρχίσει και νοιώθω τρυφερότητα γιατί ούτε τα βασικά δεν ξέρεις.Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 23:05Η μαντάμ ΓΑΛΗ νομίζει ότι με προσβάλει που δεν είμαι σαν τα μούτρα της.
Όταν ήμουν έφηβη έπαιζα μια χαρά στις επιλογές των εφήβων και ήμουν και κωλοπαιδάκι, λάθος μου. Αν γύριζα πίσω στον χρόνο και με συναντούσα, μπορεί να μου έριχνα καμία φάπα.
Μετά όμως, να τρέχω πίσω από μικρά, θα ήταν αρρώστια.
Ο γιος σου καλά έκανε αφού βρήκε διαθέσιμες τάνες γκουχ δασκάλες για να τα μάθει καλά και να είναι ακαταμάχητος σε μια κανονική σχέση και μπράβο του.
Μπράβο και σε όσους επέλεξαν εσένα για δασκάλα! Μαγκιά τους!
Είμαι σίγουρη πως έχεις ζήσει πιο δυνατές στιγμές από ό,τι εγώ. Αλλά δεν σε ζηλεύω καθόλου!
Μπορούμε να περνάμε όμορφα, αξιοπρεπώς, να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, χωρίς να ξεφτιλιζόμαστε.
Κι εγώ όταν ήμουν μικρή γούσταρα συνομήλικους. Απλώς έβλεπα τους άντρες όπως βλέπουν κι αυτοί τις γυναίκες. Τί δεν καταλαβαίνεις;
Και ο κανών σε κάποιες περιπτώσεις, είναι αυτός. Δεν κυνηγάνε οι θείτσες τα "μικρά". Τα χορτασμένα από συνομήλικες "μικρά" κυνηγάνε τις θείτσες.
Ειδικώς όταν έχουν κλείσει με τα βιολογικά ξυπνητήρια κλπ από τα μικράτα τους, κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορείς πλέον να ζήσεις.
Γι' αυτό σου λέω, φρόντισε να καλύψεις τα βιολογικά και μετά ζήσε όσο αξιοπρεπώς γουστάρεις. Για παραπάνω ομορφιές, δεν προλαβαίνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και σου απάντησα και ότι είμαι ευχαριστημένη με τη ζωή μου και ότι καλά κάνουν τα μικρά, οι κούγκαρ θείτσες πώς αντιδρούν!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 23:23Βρε κουτό, έχω αρχίσει και νοιώθω τρυφερότητα γιατί ούτε τα βασικά δεν ξέρεις.Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 23:05Η μαντάμ ΓΑΛΗ νομίζει ότι με προσβάλει που δεν είμαι σαν τα μούτρα της.
Όταν ήμουν έφηβη έπαιζα μια χαρά στις επιλογές των εφήβων και ήμουν και κωλοπαιδάκι, λάθος μου. Αν γύριζα πίσω στον χρόνο και με συναντούσα, μπορεί να μου έριχνα καμία φάπα.
Μετά όμως, να τρέχω πίσω από μικρά, θα ήταν αρρώστια.
Ο γιος σου καλά έκανε αφού βρήκε διαθέσιμες τάνες γκουχ δασκάλες για να τα μάθει καλά και να είναι ακαταμάχητος σε μια κανονική σχέση και μπράβο του.
Μπράβο και σε όσους επέλεξαν εσένα για δασκάλα! Μαγκιά τους!
Είμαι σίγουρη πως έχεις ζήσει πιο δυνατές στιγμές από ό,τι εγώ. Αλλά δεν σε ζηλεύω καθόλου!
Μπορούμε να περνάμε όμορφα, αξιοπρεπώς, να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, χωρίς να ξεφτιλιζόμαστε.
Κι εγώ όταν ήμουν μικρή γούσταρα συνομήλικους. Απλώς έβλεπα τους άντρες όπως βλέπουν κι αυτοί τις γυναίκες. Τί δεν καταλαβαίνεις;
Και ο κανών σε κάποιες περιπτώσεις, είναι αυτός. Δεν κυνηγάνε οι θείτσες τα "μικρά". Τα χορτασμένα από συνομήλικες "μικρά" κυνηγάνε τις θείτσες.
Ειδικώς όταν έχουν κλείσει με τα βιολογικά ξυπνητήρια κλπ από τα μικράτα τους, κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορείς πλέον να ζήσεις.
Γι' αυτό σου λέω, φρόντισε να καλύψεις τα βιολογικά και μετά ζήσε όσο αξιοπρεπώς γουστάρεις. Για παραπάνω ομορφιές, δεν προλαβαίνεις.
Άρα όποια έκανε παιδί μικρή, τώρα έχει κοινωνικό χρέος να διδάξει τους μελλοντικούς μπαμπάδες για να προχωρήσουν στη ζωή τους! Οk!
Το ότι πέρασες καλά, φαίνεται από τη χολή που βγάζεις προς όλους τώρα που συνταξιοδοτήθηκες και δεν το αντέχεις. Αποδέξου την κατάσταση, θα σε βοηθούσε να μιλήσεις και με ειδικό ή τουλάχιστον μην μας πρήζεις!!!!
Μια συζήτηση χωρίς βρισιές δεν μπορείς να κάνεις!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 26 Μάιος 2023, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προσπαθούσα να θυμηθώ πότε είπα κάτι τέτοιο στη Νάιδα, γιατί ούτε ως ιδέα δεν θα μου πέρναγε από το μυαλό κι ευτυχώς τώρα κατάλαβα τι συνέβη.Αγις έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 23:20για ξανακοιταξε τοJuno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 23:18Πιστευω όσα λέω, αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ με τα προσωπικά της. Όμως έρχεται εδώ για να προσβάλει όποιον βρει μπροστά της, όχι για να κάνει συζήτηση
Έλεος!
Το επόμενο βήμα είναι να την πέσει και στο σφιχτοχέρη επειδή γουστάρει νεώτερους και να τον αφήσει να ψάχνεται.

Και καλά να πάθει.
Στύγιε, τρέχα με λίγο ψήσιμο βρήκαμε και άλλη υποψήφια για το αλληλέγγυο κόμμα.
Ρωμαία θεά με αγιαστούρα.

Συλλεκτικό κομμάτι, την προτείνω για αντιπρόεδρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Κακό ήταν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ.
Και ακόμη χειρότερο θα είναι στης 25 Ιουνίου.
Αντε με το καλό και εκτός βουλής.

για αυτο ειμαι εδω για να ριχνω κηροζινη στη φωτια βοηθαω στην ομαλη εξελιξη της συζητησηςΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 23:31Προσπαθούσα να θυμηθώ πότε είπα κάτι τέτοιο στη Νάιδα, γιατί ούτε ως ιδέα δεν θα μου πέρναγε από το μυαλό κι ευτυχώς τώρα κατάλαβα τι συνέβη.Αγις έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 23:20για ξανακοιταξε τοJuno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 23:18
Πιστευω όσα λέω, αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ με τα προσωπικά της. Όμως έρχεται εδώ για να προσβάλει όποιον βρει μπροστά της, όχι για να κάνει συζήτηση
Έλεος!
Το επόμενο βήμα είναι να την πέσει και στο σφιχτοχέρη επειδή γουστάρει νεώτερους και να τον αφήσει να ψάχνεται.
Και καλά να πάθει.
Στύγιε, τρέχα με λίγο ψήσιμο βρήκαμε και άλλη υποψήφια για το αλληλέγγυο κόμμα.
Ρωμαία θεά με αγιαστούρα.
Συλλεκτικό κομμάτι, την προτείνω για αντιπρόεδρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 26 Μάιος 2023, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ρωμαια θεα με αγιαστουρα
φιφτιν ολ
φιφτιν ολ
Μπερδεύτηκα από το avatar και επιπλέον η απάντηση σου φέρνει, απλώς ο συμπχωρουμίτης τρολλάρει, ενώ εσύ όντως βρίζεις και προσβάλεις τους πάντες!
Το διόρθωσα.
Μπα! Θα λυνόταν η παρεξήγηση! Κάποιοι εδώ μέσα ξέρουμε να συζητάμε.
Ολντ ΓΑΛΗ!
(Ολντ κατ λένε τις τεκνατζούδες, εκεί στα ξένα)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
10 Μαρ 2024, 17:14