όταν μουλουμουτάς σε άλλον, σουλουμουτάς, να ξες

πρέπει να κοιμηθω

Επίσης δεν το κάνουμε για να δείξουμε μπράτσο. Όταν θέλουμε να δείξουμε μπράτσο φοράμε αμάνικα. Το κοντομάνικο κρύβει την γράμμωση.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αγγλία αυτό παίζει και σε άντρες και σε γυναίκες.hellegennes έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 23:17Ναι κι εγώ έβλεπα άντρες με σαγιονάρες και σορτσάκι χειμωνιάτικα, αλλά αυτοί έχουν κάψει όλες τις νευρικές τους απολήξεις από το αλκοόλ, δεν μετράει.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 23:03Έλα ρε, έχεις κάνει Αγγλία. Εγώ Έντινμπρο και έβλεπα 25άριδες με κοντομάνικα.hellegennes έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 22:41Όλες αυτές οι πίπες για να μην αποδεχτείς ότι γδύνεστε από ματαιοδοξία και όρεξη για τραβήγματα; Έχεις δει πολλούς άντρες να βγαίνουν τον χειμώνα με κοντομάνικο και σορτσάκι με όλες αυτές τις πιποδικαιολογίες που αράδιασες;
έχεις πμ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Είναι 3 μικρόβια. Το μικρόβιο του δοντιού, του αφτιούΚαραμελίτσα έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 20:47Τα ομόλογα ωριμάζουν.
επειδη αυτο κανουμε στο πχορουμ.
το αρκουδοτομαρο και τα σανδαλια δεν ειναι οτι πιο πρακτικο. εγω φορω οτιδηποτε πρωτιστως ειναι βολικο για την οποια δραστηριοτητα σκοπευω να κανω, και δευτερευοντως μου αρεσει.Feindflug έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 17:40Εσύ ρε δικέ μου κυκλοφορείς με αρκουδοτόμαρο και σανδάλια Ιάσωνα ή είσαι τίποτα μοντέρνος με τζιν και φούτερ;Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 13:06δεν σωζεται με τιποτα.Naida έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 12:56
Όπως είπα και στον waldorf, όταν θα φορέσουμε τα πιο ελαφρά ρούχα θα φοράμε κάτι πιο ζεστό από πάνω. Κι εκτός αυτού βγαίνουμε από το σπίτι μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, βγαίνουμε από το αυτοκίνητο μπαίνουμε στο μαγαζί, σπίτι κτλ. Αντε να περπατήσουμε και 200;500; μέτρα μες στο κρύο. Που και πάλι κινούμαστε. Και με την κίνηση κρυωνουμε λιγότερο.
εχετε εξευτελισει την πρακτικη αξια του ρουχισμου, που ειναι να σε κανει να αντιμετωπιζεις τις οποιες καιρικες συνθηκες με ανεση. την εχετε γαμησει ασαλιωτα την ανεση, προκειμενου να δειξετε παραπανω δερμα. η εστω, στο βωμο του υποκειμενικα "ωραιου"
αληθεια τωρα, προσπαθεις να το δικαιολογησεις;
Δεν με καλύπτει αυτή η απάντηση.