Άσπρη τρίχα στην κεφαλή
Re: Άσπρη τρίχα στην κεφαλή
είναι αλήθεια ότι οι Εκλεκτοί δεν έχουν ούτε μια άσπρη τρίχα;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
χροοονια ειχα να τα αφησω - ειναι απολαυση πάντως να βλέπεις τους μικροπαντρεμενους γνωστους , καράφλες και μπυροκοιλιάδικα ψοφιμια - εχω φτασει σε σημειο να τους κερναω τις μπυρες να τους γλυκανω - οι γυναίκες τους τους βαζουν χερι καθε φορα στην παρέα πως κατάντησαν ετσι 

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
μακριά;Αγις έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 02:00χροοονια ειχα να τα αφησω - ειναι απολαυση πάντως να βλέπεις τους μικροπαντρεμενους γνωστους , καράφλες και μπυροκοιλιάδικα ψοφιμια - εχω φτασει σε σημειο να τους κερναω τις μπυρες να τους γλυκανω - οι γυναίκες τους τους βαζουν χερι καθε φορα στην παρέα πως κατάντησαν ετσι
έλα ρε,δεν είναι ωραίο.
(✿ ♥‿♥)
Εχουμε κ αφηνουμε...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 02:01μακριά;Αγις έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 02:00χροοονια ειχα να τα αφησω - ειναι απολαυση πάντως να βλέπεις τους μικροπαντρεμενους γνωστους , καράφλες και μπυροκοιλιάδικα ψοφιμια - εχω φτασει σε σημειο να τους κερναω τις μπυρες να τους γλυκανω - οι γυναίκες τους τους βαζουν χερι καθε φορα στην παρέα πως κατάντησαν ετσι
έλα ρε,δεν είναι ωραίο.

* Με αυτο γινονται τελεια οπως και τα μουστακογενια τα οποια επισης εχω αφησει μακρια
https://www.thebodyshop.gr/products/017 ... hair-shine
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
τα γένια καλά έκανες και τα άφησες.Αγις έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 02:15Εχουμε κ αφηνουμε...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 02:01μακριά;Αγις έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 02:00χροοονια ειχα να τα αφησω - ειναι απολαυση πάντως να βλέπεις τους μικροπαντρεμενους γνωστους , καράφλες και μπυροκοιλιάδικα ψοφιμια - εχω φτασει σε σημειο να τους κερναω τις μπυρες να τους γλυκανω - οι γυναίκες τους τους βαζουν χερι καθε φορα στην παρέα πως κατάντησαν ετσι
έλα ρε,δεν είναι ωραίο.
* Με αυτο γινονται τελεια οπως και τα μουστακογενια τα οποια επισης εχω αφησει μακρια
στανταρ γυναίκα στο πρότεινε (λόγω μάρκας)
έχει καλά πραμάτακια το μπόντι σοπ.
(✿ ♥‿♥)
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 02:23τα γένια καλά έκανες και τα άφησες.Αγις έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 02:15Εχουμε κ αφηνουμε...
στανταρ γυναίκα στο πρότεινε (λόγω μάρκας)
έχει καλά πραμάτακια το μπόντι σοπ.

Γυναικα εδω κ δεκαετιες την καρυδα οπως και το eubos κ τα αρωματα - τις εμπιστευομαι σε αυτα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 01:30στους άλλους ναι σε εμένα όχι!
μην μασάς έχω πιο πολλά λευκά από εσένα!
Εσύ τα βάφεις ομως
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- Otto Weininger
Έχω αρκετές. Καμιά 20αρια δηλαδή διάσπαρτες στα πλάγια. Αλλά δεν φαίνονται τόσο,αφενός λόγω καστανού χρώματος μαλλιών αφετέρου λόγω κουρέματος, όπου τα πλαινά είναι ξυρισμένα με το σβήσιμο σχετικά ψηλά.
Τα πάνω που είναι μακριά (σχετικά) δεν έχουν καμία άσπρη τρίχα.
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι μόλις άρχισα να τις εντοπίζω δεν έπαθα μίνι εγκεφαλικό.
Όπως είπε και ο Υπερκουλ, αισθάνομαι βρέφος ακόμα.
Τα πάνω που είναι μακριά (σχετικά) δεν έχουν καμία άσπρη τρίχα.
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι μόλις άρχισα να τις εντοπίζω δεν έπαθα μίνι εγκεφαλικό.
Όπως είπε και ο Υπερκουλ, αισθάνομαι βρέφος ακόμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Υπερκουλτουριάρης
Όντως ο γάμος τσακίζει και τα δυο φύλα. Οι πηγμένες μούρες που βλέπεις σε χρόνο dt είναι εντυπωσιακές.Αγις έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 02:00χροοονια ειχα να τα αφησω - ειναι απολαυση πάντως να βλέπεις τους μικροπαντρεμενους γνωστους , καράφλες και μπυροκοιλιάδικα ψοφιμια - εχω φτασει σε σημειο να τους κερναω τις μπυρες να τους γλυκανω - οι γυναίκες τους τους βαζουν χερι καθε φορα στην παρέα πως κατάντησαν ετσι
Κάτι μας λέει η φύση και δεν πρέπει να την αγνοούμε.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Για αυτό και συνεχίζω να τα βάφω.
Για αυτό και ξανα άρχισα να τα βάφω κόκκινα από τον Σεπτέμβρη κι όχι το καστανό που είχα για ένα εξάμηνο.(εκτός του ότι ξεθώριαζε γρήγορα ,τα λευκά φαινόντουσαν πολύ πιο έντονα.Μέσα σε μια μέρα η δεξιά πλευρά μου άσπρισε

(✿ ♥‿♥)
Όχι, αλλά τώρα ξέρεις που κολλάει η Ειρήνη, εμένα αρχίσανε να ασπρίζουν από τα 10-11.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ** ΆΣΠΡΗ ΜΠΟΛΟΝΈΖ **
από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 » 17 Δεκ 2024, 10:09 » σε Μαγειρική - 135 Απαντήσεις
- 2736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Ιαν 2025, 20:40
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Σεπ 2023, 01:10
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας με μένα στην πρώτη γραμμή»
από SeaHawk » 04 Απρ 2025, 13:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
04 Απρ 2025, 13:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η «πανδημία» των εγκεφαλικών στην Ελλάδα Στην επικίνδυνη ζώνη και νεότερες ηλικίες
από Ίακχος » 16 Νοέμ 2023, 08:47 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 1136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
28 Δεκ 2024, 20:46
-