Ζημιά ζημιά όχι, δεν έχω κάνει με αυτή την έννοια σε μαγαζί, γιατί πολύ σπάνια θα πιω και δεν με εκφράζει να ξοδεύω ή να ξοδεύουν...
Αλλά, σε αντιστοιχη φάση:
Να είμαι σε μαγαζί και επειδή είναι γουαου ή αισθάνομαι γουάου να πάρω κάτι σε σαμπανιζέ κρασί γλυκό, επειδή μου αρέσει απλά.
Σε beach bar επειδή δεν κάθομαι με έναν καφέ και επειδή με βλέπουν ότι ξοδεύω κάπως και διαλέγω συνήθως ένα για όλη την εβδομάδα που θα κάτσω, αυτό που μου αρέσει πιο πολύ, έχω πρώτη ξαπλώστρα στο κύμα

Συνήθως βγαίνει λιγότερο από να κάθεσαι με τον καφέ για να τα ξοδέψεις το βράδυ στην ταβέρνα.
Όχι σπάνια δίνω παράλογα τιπς όταν μου αρέσει το σέρβις ως σέρβις ή ο άνθρωπος. Επίσης αυτό έχει αντίκρυσμα στο ότι θα με προσέξουν σε σχέση με έναν περαστικό, αν και δεν το κάνω για αυτό. Θα με εξυπηρετήσουν μια χαρά ακόμα και όταν έχει χαμό, θα βρω τραπέζι πάντα πχ και εγώ θα δείξω κατανόηση αν δεν έρθουν αμέσως, γιατί δεν με νοιάζει, μου αρέσει όπως με εξυπηρετούν όταν... δείχνω ότι τους εκτιμώ και εγώ.
Κάποιες φορές έχει τύχει σε ξενοδοχείο να κάνω upgrade σε κάτι σπέσιαλ πολύ στο δωμάτιο. Αλλά δεν το κυνηγάω επί τούτου, δεν με ενδιαφέρει να κάθομαι στο δωμάτιο ή να έχει πολυτέλειες. Έτυχε όμως απλά να πάρω χαμπάρι ότι υπήρχε συγκεκριμένα κάτι πολύ ξεχωριστό και όχι πάρα πολύ ακριβότερο και το τσάκωσα

Άξιζε και μόνο τα βίντεο και τις αναμνήσεις