Να ρθεις μαχι μου εγω τα πινιγω τα φιδια δυο δυο.Naida έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 08:24Ε τι να κάνω τα φοβάμαιthe comet the course the tail έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 08:13όλα αυτά για να μας πει ο Uppercut ότι έχει πλούσιο μπαμπά με εξοχικά σε νησιά και φράγκα για ξενοδοχεία.
στην κοσμάρα του! νομίζει ότι όλοι μπορούν να διαθέσουν λεφτά για διανυκτερεύσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. έλεος!
όχι φίλε και γι' αυτό θα δεις κόσμο σε ελεύθερα κάμπινγκ. όταν ήμασταν νεότεροι, με όρεξη, αλλά άφραγκοι, που νομίζεις ότι την βγάζαμε;
Εκτος κι αν είναι κανένας που δεν τα φοβάται μαζί μου να φυλάει σκοπιά.
Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Δυο-δυο έρχονται;perseus έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 08:51Να ρθεις μαχι μου εγω τα πινιγω τα φιδια δυο δυο.Naida έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 08:24Ε τι να κάνω τα φοβάμαιthe comet the course the tail έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 08:13όλα αυτά για να μας πει ο Uppercut ότι έχει πλούσιο μπαμπά με εξοχικά σε νησιά και φράγκα για ξενοδοχεία.
στην κοσμάρα του! νομίζει ότι όλοι μπορούν να διαθέσουν λεφτά για διανυκτερεύσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. έλεος!
όχι φίλε και γι' αυτό θα δεις κόσμο σε ελεύθερα κάμπινγκ. όταν ήμασταν νεότεροι, με όρεξη, αλλά άφραγκοι, που νομίζεις ότι την βγάζαμε;
Εκτος κι αν είναι κανένας που δεν τα φοβάται μαζί μου να φυλάει σκοπιά.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ναι το θεμα ειναι να ειναι αρσενικο θηλυκο ,μην ειναι δυο αρσενικά και ειναι τσατισμενα
Εμ βέβαια αρσενικά θα είναι μέσα στα νεύρα θα είναι

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Υπερ φυσικα. Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα αν φυσικα υπαρχει αλληλοσεβασμός και δεν εχεις τον καθε μαλακα διπλα σου να παιζει σφακιανακη.
Επισης ειναι τρομερη εμπειρια για τα παιδια. Η κορη μου πρωτη φορα που κοιμηθηκε σε sleeping bag κατω απ'τα αστερια ηταν 5 μηνων.
Μια μονο νυχτα γιατι δεν θελαμε να το παρατραβηξουμε αλλα εκανε τον καλυτερο υπνο που ειχε κανει μεχρι τοτε. Το πρωτο της βραδυ που δεν ξυπνησε ουτε μια φορα.
Δε νομιζω οτι θα σταματησω ποτε αν και πλεον σκανε πολλοι αξεστοι καρεκλαδες.
Επισης ειναι τρομερη εμπειρια για τα παιδια. Η κορη μου πρωτη φορα που κοιμηθηκε σε sleeping bag κατω απ'τα αστερια ηταν 5 μηνων.
Μια μονο νυχτα γιατι δεν θελαμε να το παρατραβηξουμε αλλα εκανε τον καλυτερο υπνο που ειχε κανει μεχρι τοτε. Το πρωτο της βραδυ που δεν ξυπνησε ουτε μια φορα.
Εδώ στην Ελλάδα πρέπει να φοβάσαι τα γαϊδούρια και όχι τα φίδια
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Γιατί ρε τύπε; Τι σε πειράζουν οι καρεκλάδες;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 10:14Υπερ φυσικα. Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα αν φυσικα υπαρχει αλληλοσεβασμός και δεν εχεις τον καθε μαλακα διπλα σου να παιζει σφακιανακη.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
τα φιδια μας εχουν γραμμενους ή μας φοβουνται.
δεν πρεπει να εχει υπαρξει επιθεση φιδιου σε ανθρωπο σ αυτη τη ζωη.
μονο στο χολυγουντ ή μονο αν το πατησες τρομαξες κλπ
ετσι θα πρεπε να ειναι η ζωη, οχι μονο οι διακοπες..
υπνος στο οξυγονο εξω. να σε ξυπναει το φως και να σε νανουριζει το σκοταδι. αρμονια με τη φυση...
ατιμη κενωνια..
υπνος στο οξυγονο εξω. να σε ξυπναει το φως και να σε νανουριζει το σκοταδι. αρμονια με τη φυση...
ατιμη κενωνια..
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Την ημέρα τρως σκόρδο. Διώχνει τη ζηλοφθονία, το φίδι και τον διάβολο.Naida έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 08:26Σιγά που κοιμούνται. Και δεν είναι μόνο το βράδυ. Την μέρα;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 08:18Όπως όλα τα άλλα ζωάκια, κοιμούνται τη νύχτα και τα φίδια. Εκτός από ένα είδος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Έτσι

Και εδώ μπαίνει το ερώτημα τι είναι καλύτερο;
Φίδι να σε τσίμπησει ή γαϊδούρι να σε γαμήσει;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση