....το παδι μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: ....το παδι μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 19 Ιουν 2019, 20:06

Ασέβαστος έγραψε:
19 Ιουν 2019, 09:03
.....
στο πρωην νημα, η νηματοθετρια ειχε αδικο. καλο ειναι τα παιδια να μαθαινουν.- ολα τα παιδια του κοσμου, και ολες τις πιθανες γνωσεις. δεν θα παθουν κατι κακο μαθαινοντας και ελληνικα, αντιθετως μπορει καποτε να τους φανουν χρησιμα, ουτε εμεις θα παθουμε κατι διδασκοντας τα.
Καταλαβαίνετε πως γίνεται στοχευμένα για να παραμείνουν εδώ όταν απορριφθούν οι αιτήσεις ασύλου και να τραβήξουν μαζί τους όλη την οικογένεια;

Γιατί λυσσάνε όλοι οι χαλληλέγγυοι στην πρόταση να γίνονται μαθήματα στη μητρική τους γλώσσα; Αφού οι περισσότερες αιτήσεις ασύλου θα απορριφθούν αν τηρηθούν οι κανόνες, γιατί να μην έχουν μορφωθεί πριν επιστρέψουν στις χώρες τους και γιατί να τους ανοίξουμε πόρτα να μείνουν εδώ;
Ακόμα και (για όσους μισούν την πατρίδα τους) αν το πάμε με άλλα κριτήρια: τους χρειαζόμαστε εδώ με τέτοια κρίση και τόση ανεργία;

Ασέβαστος έγραψε:
19 Ιουν 2019, 09:03
αδικο ειχαν οσοι διαφωνησαν και επιτεθηκαν στη νηματοθετρια με εντελως ακομψο, πεζοδρομιακο τροπο.
Αν νομίζουν πως δεν θα έχουν συνέπειες, γιατί να μην δείξουν το επίπεδό τους και να "εκφραστούν ούλοι όπως ενιώθανε" όπως είπε ένας από αυτούς;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 19 Ιουν 2019, 20:22

Juno έγραψε:
19 Ιουν 2019, 18:48
this_man έγραψε:
19 Ιουν 2019, 01:24
Juno έγραψε:
18 Ιουν 2019, 17:46
Αν και, αν μου είχε τύχει τέτοιο κακό, κάτι φοσίλιδες, νερούληδες, ελτσάβηδες, καβαλιέρηδες και νέιμελς γκουλ θα το γλεντούσαν.
Με την καμμία. Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.
Κρίνω από το βεβαρημένο ιστορικό. (Τι κατάρες έριξε ο Νέιμλες Γκούλης με το νικ Άγιος στο νήμα των μεταμοσχεύσεων).
Θα σου'λεγα τώρα από τι κρίνεις, αλλά σε λυπάμαι.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 19 Ιουν 2019, 20:55

Δεν καταλαβαίνω τι το τόσο αποτρόπαιο είχε γράψει σε εκείνο το νήμα η Juno και της επιτέθηκε τόσος κόσμος. Το μόνο αποτρόπαιο σε εκείνο το νήμα ήταν η δασκάλα με το γελοίο δακρυβρεχτο κειμενάκι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 20 Ιουν 2019, 00:28

Sid Vicious έγραψε:
19 Ιουν 2019, 20:55
Δεν καταλαβαίνω τι το τόσο αποτρόπαιο είχε γράψει σε εκείνο το νήμα η Juno και της επιτέθηκε τόσος κόσμος. Το μόνο αποτρόπαιο σε εκείνο το νήμα ήταν η δασκάλα με το γελοίο δακρυβρεχτο κειμενάκι.
Είπα να κάνουν μαθήματα στη γλώσσα τους αφού οι αιτήσεις ασύλου θα απορριφθούν, αν γίνουν σωστά οι διαδικασίες, άρα δεν υπάρχει λόγος να ανοίγουμε πληγές και να ακούσουμε "ναι, η αίτηση ασύλου απορρίφθηκε, αλλά έχει πάει Χ χρόνια σε ελληνικό σχολείο, άρα δικαιούται υπηκοότητα και τραβάει μαζί του όλη την οικογένεια".
Αυτό ο Καβαλιέρε το αντιλαμβάνεται ως στοχοποίηση παιδιών. Κανονικά οι γείτονες και οι συνάδελφοι φοβούνται να του πουν καλημέρα γιατί με τη ίδια λογική θα το θεωρήσει σεξουαλική παρενόχληση. :smt005:

Ο κόσμος που επιτέθηκε είναι κόσμος που είχε φάει μπαν για εξύβριση και το κρατάει βεντέτα.
Κάθε φορά πέφτουν όλοι μαζί και βρίζουν. Έχει πλάκα να τους βλέπεις πως εμφανίζονται στην κεντρική σελίδα, στα μέλη σε σύνδεση, με τη μία μόλις κάνει επίθεση ο πρώτος.

Απλώς, έμαθα πως την επόμενη φορά πρέπει να αφήνω τις βρισιές τους, χωρίς να απαντήσω, για ώρες μέχρι να σβηστούν, γιατί αν απαντήσω κλειδώνει το νήμα και τελικά αυτό είναι που θέλουν. Του ξέφυγε του Μπλάκι σε εκείνο το νήμα ότι θα κλειδώσει σύντομα.
Γενικώς όποιος ανοίγει νήμα που θίγει την "ευαίσθητη ψυχούλα" ( :smt005: ) των αναρχοκουμουνιών χαλληλέγγυων, πρέπει μνα έχει πολλή υπομονή και να μην τους απαντήσει ό,τι και αν γράψουν για να μην κλειδωθεί.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών