Η Καθημερινή ήταν η πρώτη που κοίταξα αλλά εντόπισα ότι έχει το ίδιο θέμα με τη Ναυτεμπορική. Αυτό που θέλω όταν ξεκινάω τη μέρα μου είναι να βλέπω εύκολα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας. Όπως και να έχει επειδή με τις σαβούρες δεν πάει άλλο προσθέτω στους σελιδοδείκτες μου Καθημερινή και Ναυτεμπορική οπότε θα δω πού θα καταλήξω.Philip Mortimer έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 00:09Συνήθως οι εφημερίδες και τα σάιτ που χρησιμοποιούν έντονες γραμματοσειρες για να τραβήξουν την προσοχή, κεφάλαια κλπ δεν είναι και οι πιο σοβαρές.
Εγώ ενημερώνομαι κυρίως από το σάιτ της καθημερινής. Διαβάζω και το λιμπεραλ όταν θέλω να δω πολιτικοποιημένες απόψεις που έχουν ενδιαφέρον.
Ψάχνω αντικειμενικό ειδησεογραφικό site για τους σελιδοδείκτες μου
Re: Ψάχνω αντικειμενικό ειδησεογραφικό site για τους σελιδοδείκτες μου
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Τα νέα και το Βήμα δεν κυκλοφορούσαν;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 00:14για την καθυστερινη μιλαμε,την μονη φυλλαδα που κυκλοφορουσε κατα την διαρκεια της ναζιστικης κατοχης χωρις να ανασταλλει η κυκλοφορια τηςJolly Roger έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 00:11καλά η καθημερινή έκανε εντελώς μόκο για Νίκο Γεωργιάδη, οπότε είναι τόσο αντικειμενική όσο το ΠΘ και τα μέσα του ζέμπορα.
Ναυτεμπορική θα πρότεινα και εγώ.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
χεχεχεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 00:14για την καθυστερινη μιλαμε,την μονη φυλλαδα που κυκλοφορουσε κατα την διαρκεια της ναζιστικης κατοχης χωρις να ανασταλλει η κυκλοφορια τηςJolly Roger έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 00:11καλά η καθημερινή έκανε εντελώς μόκο για Νίκο Γεωργιάδη, οπότε είναι τόσο αντικειμενική όσο το ΠΘ και τα μέσα του ζέμπορα.
Ναυτεμπορική θα πρότεινα και εγώ.

Αυτό είναι προνόμιο αυτού του χώρου ρε γατούλη όχι ελάττωμα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Phorum.gr user: independent_44
Του Χατζηνικολάου πως είναι για συμπλήρωμα;
tvxs the pressproject ντοκουμεντο αυγη ιμεροδρομος κατιουσα
εμετος και παραπληροφορηση ολα τα καθεστωτικα
κι το τουιτερ αν ακολουθησεις σωστους ειναι σουπερ ειδησεογραφικο
εμετος και παραπληροφορηση ολα τα καθεστωτικα
κι το τουιτερ αν ακολουθησεις σωστους ειναι σουπερ ειδησεογραφικο
Το ντοκουμέντο είναι μια αξιοπρεπής προσπάθεια. Αυτό έβγαλε το ζήτημα της παιδεραστίας στο κόμμα της νδ.
Ναυτεμπορική
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Δεν νομίζω ότι θα βρεις, κάτι που ήδη υποψιάζεσαι. Το πρώτο θέμα και τα παρόμοια είναι καλά για αστυνομικό ρεπορτάζ του στυλ "σκότωσε την γυναίκα του", τροχαία, φωτιές κοκ. Για πολιτικές ειδήσεις ξέρεις ότι έχουν συγκεκριμένη γραμμή κατά καιρούς. Ο ζούγκλας έχει και εκείνος τα δικά του χούγια.Γάταρος έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 23:55Πάντα παρακολουθούσα είτε το ζούγκλα είτε το πρώτο θέμα, εναλλάξ. Όποτε με εκνευρίζει το ένα το αφαιρώ από τους σελιδοδείκτες μου και βάζω το άλλο. Τα τελευταία χρόνια είχα το πρώτο θέμα και παρότι το site είχε σαφή πολιτική τοποθέτηση υπέρ του κόμματος της νδ, το ανεχόμουν, όμως πλέον η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Επειδή θέλω να διαβάζω ειδήσεις και όχι ανακοινώσεις της νδ, έχετε να μου προτείνετε ένα όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό ειδησεογραφικό site;
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Όλα βόθρος είναι αυτά με εξαίρεση το pressproject που είναι αριστερίστικο όμως.Γενικά μια σοβαρή εφημερίδα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ την ΕφΣυν και αυτή δεν την ανέφερες.
Για το θέμα μας τώρα υπάρχει και το newbeast και το newsbomb σε τέτοια φάση αλλά εμένα δεν μαρέσουν προτιμώ ΠΘ.Το ότι περνάει γραμμή είναι δεδομένο δεν διαφωνώ.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
αν θες να σκάσεις στα γέλια με σχόλια εθνοταλιμπάν και βαρβάτων βαλκανοδεκσχιών στις comment sections, ένα είναι το σάιτ.
Προνιούζ.
αλλά λογικά δε θες αυτό.
οπότε κοίτα νιουζμπήστ, ναυτεμπορική, 247, εφσύν, αλφαβιτα, τσαντίρι, νιουζμπόμπ, δικαιολογητικά τζιάρ.
εσύ όμως πώς και δε διαβάζεις Μακελειό;
Προνιούζ.
αλλά λογικά δε θες αυτό.
οπότε κοίτα νιουζμπήστ, ναυτεμπορική, 247, εφσύν, αλφαβιτα, τσαντίρι, νιουζμπόμπ, δικαιολογητικά τζιάρ.
Είπα ότι θέλω αντικειμενικό μέσο. Πρώτα διαβάζω ένα ειδησεογραφικό site γενικής θεματολογίας και όσον αφορά την πολιτική διαβάζω Χρυσή Αυγή για αληθινή ενημέρωση.Jolly Roger έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 01:58αν θες να σκάσεις στα γέλια με σχόλια εθνοταλιμπάν και βαρβάτων βαλκανοδεκσχιών στις comment sections, ένα είναι το σάιτ.
Προνιούζ.
αλλά λογικά δε θες αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 133 Απαντήσεις
- 3119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
24 Απρ 2025, 12:58
-
- 1 Απαντήσεις
- 836 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
18 Φεβ 2024, 18:00
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΆΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΊΑ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Ιαν 2024, 00:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
14 Ιαν 2024, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψάχνω ονόματα για τους χαρακτήρες του μυθιστορήματός μου.
από Εκτωρ » 28 Οκτ 2023, 00:34 » σε Λογοτεχνία - 0 Απαντήσεις
- 442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
28 Οκτ 2023, 00:34
-