Nope
Βρίσκομαι σε κρίση ταυτότητος
Re: Βρίσκομαι σε κρίση ταυτότητος
Nope
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να και ένα σημείο στο οποίο συμφωνούμε απολύτως, φίλε Αινειάν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 21:23Φιλική συμβουλήNero έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 21:08Όντας μέχρι πρότινος στον αντεθνικό πυρήνα του πχορουμ, ένοιωθα μια κάποια σχετική ασφάλεια. Όσο εισέπραττα ύβρεις, απειλές κοκ για την κάπως ζαλαρή εθνική μου συνείδηση και την απέχθεια στον εθνικισμό(που ακόμα ισχύουν) ένοιωθα κάποιος, ότι ήξερα ποιος ήμουν και που πατούσα. Είναι μια μικρή επιβεβαίωση όταν σε απειλούν με φυλάκιση γιατί "προσπαθεί να αποδομήσεις τον Κολοκοτρώνη", ύβρεις γιατί είχα πει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου προτιμώ να γίνω πρόσφυγας(όντως, είναι η πρώτη μου επιλογή.) ή χλευασμό για την "φιλοτουρκική" μου στάση όταν έγραφα ότι η Οθωμανική κατάκτηση δεν ήταν δα και τόσο τραγική(που είναι αλήθεια). Τώρα βλέπω ότι πχορουμιτες όπως η Naida και ο Mercury το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο που δεν μπορώ να ακολουθήσω. Τόσος κόπος, τόσες χαμένες γραμμές για να καταλήξω σαν τον λαγό που τον τρώει απο τη χελώνα. Χτες χαρακτηρίστηκα δεξιός, κάτι που με πόνεσε αφάνταστα
Να είσαι ο εαυτός σου στην διαμόρφωση των απόψεων σου , και άφησε τις ταμπέλες στην άκρη ..

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο σημαντικό.
Και όποιος δεν μπορεί να αφήσει τις ταμπέλες στην άκρη, είναι ο εαυτός του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ανέφικτο.Όσο και αν πιστεύουμε ότι εκφράζουμε τον "εαυτό" μας στις συζητήσεις που κάνουμε, στη πράξη έχουμε τιςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 21:23Φιλική συμβουλήNero έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 21:08Όντας μέχρι πρότινος στον αντεθνικό πυρήνα του πχορουμ, ένοιωθα μια κάποια σχετική ασφάλεια. Όσο εισέπραττα ύβρεις, απειλές κοκ για την κάπως ζαλαρή εθνική μου συνείδηση και την απέχθεια στον εθνικισμό(που ακόμα ισχύουν) ένοιωθα κάποιος, ότι ήξερα ποιος ήμουν και που πατούσα. Είναι μια μικρή επιβεβαίωση όταν σε απειλούν με φυλάκιση γιατί "προσπαθεί να αποδομήσεις τον Κολοκοτρώνη", ύβρεις γιατί είχα πει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου προτιμώ να γίνω πρόσφυγας(όντως, είναι η πρώτη μου επιλογή.) ή χλευασμό για την "φιλοτουρκική" μου στάση όταν έγραφα ότι η Οθωμανική κατάκτηση δεν ήταν δα και τόσο τραγική(που είναι αλήθεια). Τώρα βλέπω ότι πχορουμιτες όπως η Naida και ο Mercury το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο που δεν μπορώ να ακολουθήσω. Τόσος κόπος, τόσες χαμένες γραμμές για να καταλήξω σαν τον λαγό που τον τρώει απο τη χελώνα. Χτες χαρακτηρίστηκα δεξιός, κάτι που με πόνεσε αφάνταστα
Να είσαι ο εαυτός σου στην διαμόρφωση των απόψεων σου , και άφησε τις ταμπέλες στην άκρη ..
απόψεις που μας έχει επιβάλλει κάποιο περιβάλλον. Οικογενειακό, επαγγελματικό κλπ. Δεν ακυρώνω την ατομικότητα
του καθενός, αλλά είναι κάπως ανεδαφικό να λέει κάποιος ότι εκφράζει τον εαυτό του και μόνο αυτόν.Οπότε οι ταμπέλες
είναι δυστυχώς ή ευτυχώς στο κέντρο της προσωπικότητάς μας και όχι στην άκρη της..
Λίγο πνιγηκα απο το σάλιο μου, μη δίνεις σημασία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Απολύτως, υιοθετεί όλο το παρανοικό πακέτο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Είμαι χριστιανή ορθόδοξη(πιστή), λατρεύω οτιδήποτε παραδοσιακό, έθιμα κτλ και θεωρώ τη χώρα μας την ομορφότερη όλων και ακούω και κλαρίνα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ σε πιστεύω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ευχαριστώ μικρό μου φασιστάκι.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
μην αισθανεσαι ασχημα
απλα εισαι φιλελες
απλα εισαι φιλελες

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εσύ πάντα ήσουν δικός μαςNero έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 21:08Όντας μέχρι πρότινος στον αντεθνικό πυρήνα του πχορουμ, ένοιωθα μια κάποια σχετική ασφάλεια. Όσο εισέπραττα ύβρεις, απειλές κοκ για την κάπως ζαλαρή εθνική μου συνείδηση και την απέχθεια στον εθνικισμό(που ακόμα ισχύουν) ένοιωθα κάποιος, ότι ήξερα ποιος ήμουν και που πατούσα. Είναι μια μικρή επιβεβαίωση όταν σε απειλούν με φυλάκιση γιατί "προσπαθεί να αποδομήσεις τον Κολοκοτρώνη", ύβρεις γιατί είχα πει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου προτιμώ να γίνω πρόσφυγας(όντως, είναι η πρώτη μου επιλογή.) ή χλευασμό για την "φιλοτουρκική" μου στάση όταν έγραφα ότι η Οθωμανική κατάκτηση δεν ήταν δα και τόσο τραγική(που είναι αλήθεια). Τώρα βλέπω ότι πχορουμιτες όπως η Naida και ο Mercury το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο που δεν μπορώ να ακολουθήσω. Τόσος κόπος, τόσες χαμένες γραμμές για να καταλήξω σαν τον λαγό που τον τρώει απο τη χελώνα. Χτες χαρακτηρίστηκα δεξιός, κάτι που με πόνεσε αφάνταστα
απλά δεν το ήξερες ή δεν ήθελες να το παραδεχθείς
εγώ πάντως το ήξερα
σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια των Ελλήνων πατριωτών
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ε μα πες τα ότι αναγνωρίζετε το σημάδι σας πάνω του.Με κάνει και νιώθω τύψεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 22:11εσύ πάντα ήσουν δικός μαςNero έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 21:08Όντας μέχρι πρότινος στον αντεθνικό πυρήνα του πχορουμ, ένοιωθα μια κάποια σχετική ασφάλεια. Όσο εισέπραττα ύβρεις, απειλές κοκ για την κάπως ζαλαρή εθνική μου συνείδηση και την απέχθεια στον εθνικισμό(που ακόμα ισχύουν) ένοιωθα κάποιος, ότι ήξερα ποιος ήμουν και που πατούσα. Είναι μια μικρή επιβεβαίωση όταν σε απειλούν με φυλάκιση γιατί "προσπαθεί να αποδομήσεις τον Κολοκοτρώνη", ύβρεις γιατί είχα πει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου προτιμώ να γίνω πρόσφυγας(όντως, είναι η πρώτη μου επιλογή.) ή χλευασμό για την "φιλοτουρκική" μου στάση όταν έγραφα ότι η Οθωμανική κατάκτηση δεν ήταν δα και τόσο τραγική(που είναι αλήθεια). Τώρα βλέπω ότι πχορουμιτες όπως η Naida και ο Mercury το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο που δεν μπορώ να ακολουθήσω. Τόσος κόπος, τόσες χαμένες γραμμές για να καταλήξω σαν τον λαγό που τον τρώει απο τη χελώνα. Χτες χαρακτηρίστηκα δεξιός, κάτι που με πόνεσε αφάνταστα
απλά δεν το ήξερες ή δεν ήθελες να το παραδεχθείς
εγώ πάντως το ήξερα
σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια των Ελλήνων πατριωτών
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι Ιδέες έχουν το ειδικό βάρος αυτού η αυτών που τις εκφράζει η εκφράζουνΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 21:29Να και ένα σημείο στο οποίο συμφωνούμε απολύτως, φίλε Αινειάν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 21:23Φιλική συμβουλήNero έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 21:08Όντας μέχρι πρότινος στον αντεθνικό πυρήνα του πχορουμ, ένοιωθα μια κάποια σχετική ασφάλεια. Όσο εισέπραττα ύβρεις, απειλές κοκ για την κάπως ζαλαρή εθνική μου συνείδηση και την απέχθεια στον εθνικισμό(που ακόμα ισχύουν) ένοιωθα κάποιος, ότι ήξερα ποιος ήμουν και που πατούσα. Είναι μια μικρή επιβεβαίωση όταν σε απειλούν με φυλάκιση γιατί "προσπαθεί να αποδομήσεις τον Κολοκοτρώνη", ύβρεις γιατί είχα πει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου προτιμώ να γίνω πρόσφυγας(όντως, είναι η πρώτη μου επιλογή.) ή χλευασμό για την "φιλοτουρκική" μου στάση όταν έγραφα ότι η Οθωμανική κατάκτηση δεν ήταν δα και τόσο τραγική(που είναι αλήθεια). Τώρα βλέπω ότι πχορουμιτες όπως η Naida και ο Mercury το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο που δεν μπορώ να ακολουθήσω. Τόσος κόπος, τόσες χαμένες γραμμές για να καταλήξω σαν τον λαγό που τον τρώει απο τη χελώνα. Χτες χαρακτηρίστηκα δεξιός, κάτι που με πόνεσε αφάνταστα
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο σημαντικό.
Και όποιος δεν μπορεί να αφήσει τις ταμπέλες στην άκρη, είναι ο εαυτός του.
Νίκος Καζαντζάκης στο βιβλίο του Οι Αδερφοφαδες

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαι ο μόνος έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο; Βρίσκομαι στο matrix;
από Κοιτάσματα » 01 Ιαν 2025, 16:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κοιτάσματα
01 Ιαν 2025, 16:39
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
25 Νοέμ 2024, 20:50
-
- 61 Απαντήσεις
- 1276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
25 Απρ 2025, 14:24
-
-
Νέα δημοσίευση Κριση υστεριας πανω στο σεξ
από George_V » 31 Δεκ 2024, 10:29 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 57 Απαντήσεις
- 1418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
31 Δεκ 2024, 15:39
-