Πως να μην τους κάνω τη χάρη; Να πάω να κάνω κικ μποξ και μετά τέτοια του απόξω, να μου εκτιναχθούν τίποτα υγρά; Οχι ρεaspergillus έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 23:13Εντάξει, να κόψεις τελείως το gym λόγω των τύπων με τα τέτοια έξω πάει πολύ.
Μην τους κάνεις τη χάρη.
ημιγυμνες αθλουμενες γυναικες
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Re: ημιγυμνες αθλουμενες γυναικες
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Πηγαδίσιος
aspergillus έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 23:08Αυτό στα αποδυτήρια των γυμναστηρίων όπου εμφανίζονται διάφοροι με τα τέτοια τους έξω και περιφέρονται στον χώρο χωρίς καν πετσέτα μπροστά είναι ελεεινό.
κι εγω ετσι κανω
τι ντρεπεσαι ρε κομπλεξικε;
χαος γλωσσα και νεφελες
εχει δρασει υπουλα τα τελευταια 1500 χρονια με αποτελεσμα να εχει επηρεασει ακομα και οσους δεν ειναι χριστιανοι
- Esperos
τέλος πάντων, ας επιστρέψουμε στις αθλήτριες,
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Πηγαδίσιος
- Esperos
Αθλούμενες, οκαυ, με πιάνεις αδιάβαστο,δεν το έχω ερευνήσει
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
aspergillus έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 23:08Αυτό στα αποδυτήρια των γυμναστηρίων όπου εμφανίζονται διάφοροι με τα τέτοια τους έξω και περιφέρονται στον χώρο χωρίς καν πετσέτα μπροστά είναι ελεεινό.

- Πηγαδίσιος
ποτε δεν ενιωσα την αναγκη να βγαλω
γιατι το μπαλκονι μου βλεπει μεσα στο γυμναστηριο
γιατι το μπαλκονι μου βλεπει μεσα στο γυμναστηριο
SpoilerShow
πηξτε
χαος γλωσσα και νεφελες
Ε ναι ρε έσπερος, καλά σου λέει! Γραφ' τους στα παπάρια τους εκεί πέρα να 'ούμε.aspergillus έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 23:13Εντάξει, να κόψεις τελείως το gym λόγω των τύπων με τα τέτοια έξω πάει πολύ.
Μην τους κάνεις τη χάρη.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Πηγαδίσιος
Πηγαδίσιος έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 20:52
ειναι καποιοι κοινωνικο πειραμα,εκπαιδευουμε τους αντρες να μην αντριδουν στο καυλωτικο θεαμα;
ο προβληματισμος μου συμπηκνωνεται εδω
χαος γλωσσα και νεφελες
Μην κοιτάς εσύ που είσαι ευνοημένος από τη φύση.Πηγαδίσιος έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 23:17aspergillus έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 23:08Αυτό στα αποδυτήρια των γυμναστηρίων όπου εμφανίζονται διάφοροι με τα τέτοια τους έξω και περιφέρονται στον χώρο χωρίς καν πετσέτα μπροστά είναι ελεεινό.
κι εγω ετσι κανω
Αυτός ντρέπεται γιατι τα δικά του φαίνονται και με γυμνό μάτι.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Πηγαδίσιος
μπα
κανεις δε νοιαζεται να δει το παπαρι του διπλανου
μονο κατι πουστρες το κανουν
καλη ωρα
χαος γλωσσα και νεφελες
Το κορμί το πηγαδίσιο εγώ θα σου το κάνω ίσιο!
- Υδράργυρος
ΑναμενομενοΠηγαδίσιος έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 23:17aspergillus έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 23:08Αυτό στα αποδυτήρια των γυμναστηρίων όπου εμφανίζονται διάφοροι με τα τέτοια τους έξω και περιφέρονται στον χώρο χωρίς καν πετσέτα μπροστά είναι ελεεινό.
κι εγω ετσι κανω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΩΜΙΚΟΙ...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 17 Οκτ 2023, 19:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
18 Οκτ 2023, 06:26
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Μαρ 2024, 11:52
-
- 151 Απαντήσεις
- 4154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
06 Οκτ 2024, 12:54
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς ο φεμινισμός κατέστρεψε τις γυναίκες
από Καβαλάρης » 07 Ιαν 2024, 09:34 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 242 Απαντήσεις
- 7034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από TOR
10 Ιαν 2024, 03:40
-