Είδες το βίντεο;Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 13:00Τι σχεση εχουνε οι αρχαιο ελληνες ειπαμε με τους πουθεναδες διεθνως στην πλειοψηφια τους νεοελ;
Είμαι Έλλην
Re: Είμαι Έλλην
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 20:29Nandros έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 16:18Πήζεις πολύ μισ/ανθέλληνα;Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 13:00Τι σχεση εχουνε οι αρχαιο ελληνες ειπαμε με τους πουθεναδες διεθνως στην πλειοψηφια τους νεοελ;
Παίρνεις την σημαία του μίσους από τον Λέοντα στο παλιό!
Το σόι σου που μένει εδώ, που τους κατατάσσεις;
.
Καθολου δεν πηζω..Οπως σου εχω πει οι Ελληνες για να ξυπνησουνε θελουνε μπινελικι και βουρδουλα..αν θελεις στοργη και προδερμ εχει τσιπροκαμμενους, Σαμαραδες, Λιακοπουλους και πολλους αλλους να σου φιλουνε τον πισινο καθημερινα..

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Όλα καλά, αλλά αυτό το "Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν Έλληνες εισίν οι της ημετέρας παιδείας μετέχοντες" τι το 'θελε;;;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να δίνεις οδηγίες; Ποιος σε όρισε/επέλεξε;Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 20:29Καθολου δεν πηζω..Οπως σου εχω πει οι Ελληνες για να ξυπνησουνε θελουνε μπινελικι και βουρδουλα..αν θελεις στοργη και προδερμ εχει τσιπροκαμμενους, Σαμαραδες, Λιακοπουλους και πολλους αλλους να σου φιλουνε τον πισινο καθημερινα..Nandros έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 16:18Πήζεις πολύ μισ/ανθέλληνα;Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 13:00Τι σχεση εχουνε οι αρχαιο ελληνες ειπαμε με τους πουθεναδες διεθνως στην πλειοψηφια τους νεοελ;
Παίρνεις την σημαία του μίσους από τον Λέοντα στο παλιό!
Το σόι σου που μένει εδώ, που τους κατατάσσεις;
Φασίζεις και πολύ χοντρά μάλιστα!
Για το σόι σου εδώ δεν θα μας πεις κάτι; Αυτοί εξαιρούνται;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Northern Spirit
Ειδα κατι για τους Μυκηναιους ελεγε και τους αρχαιους και το γνωστο φουμαρο: "εμεις στην αρχαιοτητα".Chainis έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 21:46Είδες το βίντεο;Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 13:00Τι σχεση εχουνε οι αρχαιο ελληνες ειπαμε με τους πουθεναδες διεθνως στην πλειοψηφια τους νεοελ;
Αλλα δεν βγαινει κανεις να τους πει οτι δεν ητανε αυτοι στην αρχαιοτητα..Στην καλυτερη ητανε οι προγονοι τους αν δεχτουμε εστω οτι ολοι αυτοι που σημερα επαιρονται στην μπανανια οτι ειναι απογονοι του Περικλη και του Αλεξανδρου ειναι οντως τετοιοι..
Αλλα οταν στην καθημερινοτητα ερχεται καποιος και σου λεει: "ξερεις ρε ποιος ητανε ο παππους μου"; Ποια ειναι η πρωτη σκεψη που σου ερχεται στο μυαλο;
"στ' @@ μου ποιος ητανε ο παππους σου. Εσυ ποιος εισαι".
Αυτο λοιπον ισχυει και με τους νεολ..
Στα @@ του πλανητη ποιοι ητανε οι προγονοι τους μπανανοφαγου της βαλκανικης..Και αλλοι εχουνε να επιδειξουνε τεραστιες πιτυχιες..Η βρετανια κατεκτεησε μεγαλο μερος του πλανητη...Η Ρωσια εστησε ολοκληρη αυτοκρατορια μεχρι τον ειρηνικο, Οι Κινεζοι εχουνε την δικη τους τεραστγια ιστορια. οι ΗΠΑ σημερα ειναι κυριαρχες του πλανητη..
Αυτο που μετραει δεν ειναι το τι ητανε ο προγονος σου αλλα το τι εισαι εσυ..
Ο λογος που τρωγονται σαν τα σκυλια με τους Σκοπιανους ειναι ακριβως ψυχολογικος: αν καποιος αλλος λαος τους υποκλεψει την σχεση με τπυς προγονους ο νεοελ αποκτα θεση Αλβανου η Βοσνιου αφου δεν εχει να δειξει τιποτε ο ιδιος πλεον...
Αυτα τα βιντεο λοιπον ειναι για να τα βλεπουνε και να κλαινε για το τωρινο τους χαλι οχι για να το παιζουνε καμποσοι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Ειμαι ελληνας στην καταγωγη και ελληνας πολιτης..και να θελω να απαλλαγω απο την ελληνικη ιθαγενεια δεν μπορω..Επιπλεον εχω δικαιωμα να λεω την αποψη μου οπως την λες κι εσυ...Αρα ασε τα σαπια..Nandros έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 23:04Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να δίνεις οδηγίες; Ποιος σε όρισε/επέλεξε;Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 20:29Καθολου δεν πηζω..Οπως σου εχω πει οι Ελληνες για να ξυπνησουνε θελουνε μπινελικι και βουρδουλα..αν θελεις στοργη και προδερμ εχει τσιπροκαμμενους, Σαμαραδες, Λιακοπουλους και πολλους αλλους να σου φιλουνε τον πισινο καθημερινα..
.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κράτα τότε το φασιστικό μπινελίκι και βούρδουλα για σένα και το σόι σου (που δεν τολμάς να αγγίξεις!)Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 23:50Ειμαι ελληνας στην καταγωγη και ελληνας πολιτης..και να θελω να απαλλαγω απο την ελληνικη ιθαγενεια δεν μπορω..Επιπλεον εχω δικαιωμα να λεω την αποψη μου οπως την λες κι εσυ...Αρα ασε τα σαπια..Nandros έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 23:04Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να δίνεις οδηγίες; Ποιος σε όρισε/επέλεξε;Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 20:29Καθολου δεν πηζω..Οπως σου εχω πει οι Ελληνες για να ξυπνησουνε θελουνε μπινελικι και βουρδουλα..αν θελεις στοργη και προδερμ εχει τσιπροκαμμενους, Σαμαραδες, Λιακοπουλους και πολλους αλλους να σου φιλουνε τον πισινο καθημερινα..
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Northern Spirit
δεν καταλαβα..εσυ και οι ομοιδεατες σου συχτιζριζετε ολο τον πλανητη...Αποκαλειτε ολους τους μουσουλμανους και τους μεταναστες εγκληματιες, επικροτειται ακραια μετρα εναντιον τους και σε χαλαει η κριτικη;
Τι θες να ακους; Πνιξτε τους στις βαρκες για να μην μπουνε στην χωρα και τετοια συναφη που χειροκροτεις;
Οχι συντροφε..Κραξιμο εδωκες κραξιμο θα φας..
Οκ, δεν το είδες.Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 23:49Ειδα κατι για τους Μυκηναιους ελεγε και τους αρχαιους και το γνωστο φουμαρο: "εμεις στην αρχαιοτητα".Chainis έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 21:46Είδες το βίντεο;Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 13:00Τι σχεση εχουνε οι αρχαιο ελληνες ειπαμε με τους πουθεναδες διεθνως στην πλειοψηφια τους νεοελ;
Αλλα δεν βγαινει κανεις να τους πει οτι δεν ητανε αυτοι στην αρχαιοτητα..Στην καλυτερη ητανε οι προγονοι τους αν δεχτουμε εστω οτι ολοι αυτοι που σημερα επαιρονται στην μπανανια οτι ειναι απογονοι του Περικλη και του Αλεξανδρου ειναι οντως τετοιοι..
Αλλα οταν στην καθημερινοτητα ερχεται καποιος και σου λεει: "ξερεις ρε ποιος ητανε ο παππους μου"; Ποια ειναι η πρωτη σκεψη που σου ερχεται στο μυαλο;
Στα @@ του πλανητη ποιοι ητανε οι προγονοι τους μπανανοφαγου της βαλκανικης..Και αλλοι εχουνε να επιδειξουνε τεραστιες πιτυχιες..Η βρετανια κατεκτεησε μεγαλο μερος του πλανητη...Η Ρωσια εστησε ολοκληρη αυτοκρατορια μεχρι τον ειρηνικο, Οι Κινεζοι εχουνε την δικη τους τεραστγια ιστορια. οι ΗΠΑ σημερα ειναι κυριαρχες του πλανητη..
Ο λογος που τρωγονται σαν τα σκυλια με τους Σκοπιανους ειναι ακριβως ψυχολογικος: αν καποιος αλλος λαος τους υποκλεψει την σχεση με τπυς προγονους ο νεοελ αποκτα θεση Αλβανου η Βοσνιου αφου δεν εχει να δειξει τιποτε ο ιδιος πλεον...
Αυτα τα βιντεο λοιπον ειναι για να τα βλεπουνε και να κλαινε για το τωρινο τους χαλι οχι για να το παιζουνε καμποσοι..
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Αυτό μπορεί να έχει 2 όψεις.Από την μια οι πουθενάδες οι έλληνες οκ.Από την άλλη από εκεί που δεν υπήρχε στον χάρτη μέσα σε 100 χρόνια έφτασε στην Άγκυρα.Παρά την καταστροφή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ενσωμάτωσε τους πρόσφυγες και πέτυχε νίκες στον ΒΠΠ.Είχε μια σημαντική αντίσταση με βάση το μέγεθος της χώρας.Κατάφερε να είναι από τα ισχυρότερα κράτη στα βαλκάνια και να συμμετέχει σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς.Παίζει σημαντικό ρόλο στην περιοχή της.Έχουν βγει άνθρωποι των γραμμάτων,τεχνών,επιστημών,αθλητές κτλ με διεθνή φήμη.Κάναμε 2 φορές ολυμπιακούς αγώνες παρότι μικρή χώρα.Ναυτιλία μεγάλη.Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 23:49Ειδα κατι για τους Μυκηναιους ελεγε και τους αρχαιους και το γνωστο φουμαρο: "εμεις στην αρχαιοτητα".
Το πρώτο μας σύνταγμα ήταν από τα πιο προοδευτικά της εποχής του.Ίσως μπορεί να θυμηθώ και άλλα.
Μην μου γράψεις τα διάφορα αρνητικά.Υπάρχουν και αυτά οκ.Απλά επειδή ρωτάς για το ποιοι είναι οι νεοελ.
Μα δεν είδε το βίντεο καν.fonfon έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 00:23Αυτό μπορεί να έχει 2 όψεις.Από την μια οι πουθενάδες οι έλληνες οκ.Από την άλλη από εκεί που δεν υπήρχε στον χάρτη μέσα σε 100 χρόνια έφτασε στην Άγκυρα.Παρά την καταστροφή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ενσωμάτωσε τους πρόσφυγες και πέτυχε νίκες στον ΒΠΠ.Είχε μια σημαντική αντίσταση με βάση το μέγεθος της χώρας.Κατάφερε να είναι από τα ισχυρότερα κράτη στα βαλκάνια και να συμμετέχει σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς.Παίζει σημαντικό ρόλο στην περιοχή της.Έχουν βγει άνθρωποι των γραμμάτων,τεχνών,επιστημών,αθλητές κτλ με διεθνή φήμη.Κάναμε 2 φορές ολυμπιακούς αγώνες παρότι μικρή χώρα.Ναυτιλία μεγάλη.Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 23:49Ειδα κατι για τους Μυκηναιους ελεγε και τους αρχαιους και το γνωστο φουμαρο: "εμεις στην αρχαιοτητα".
Το πρώτο μας σύνταγμα ήταν από τα πιο προοδευτικά της εποχής του.Ίσως μπορεί να θυμηθώ και άλλα.
Μην μου γράψεις τα διάφορα αρνητικά.Υπάρχουν και αυτά οκ.Απλά επειδή ρωτάς για το ποιοι είναι οι νεοελ.
Έχει αναφορές σε όλη την ιστορία της Ελλάδος και την σύγχρονη.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Κάποτε ένας άνθρωπος έγινε φίλος με ένα λιοντάρι κ περπατούσαν οι δυότους μαζί. Ο καθένας καυχιόταν για το δικότου το σόι. Σε ένα σημείο, εκεί που βαδίζανε, ήτανε μιά πέτρινη στήλη που παρίστανε έναν άνθρωπο ο οποίος με γυμνά χέρια έπνιγε ένα λιοντάρι.Βλέπεις, λέει ο άνθρωπος, πόσο εμείς οι άνθρωποι είμαστε δυνατότεροι απο εσάς τα λιοντάρια; Το λιοντάρι χαμογέλασε κ του λέει: "άν κ τα λιοντάρια ξέρανε να φτιάχνουν γλυπτά, πόσες παραστάσεις θα είχες να δείς με ανθρώπους που λιοντάρια τους βάζουνε κάτω!".Πολλές φορές οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τέτοιου είδους "επιχειρήματα" για να δείξουν τάχα ανωτερότητα, κ προς τέτοια επιχειρήματα δέν αξίζει περισσότερο απο ένα ειρωνικό χαμόγελο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τι γίνεσαι; Χάθηκες για λίγο. Ελπίζω όλα καλάYochanan έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 00:57Κάποτε ένας άνθρωπος έγινε φίλος με ένα λιοντάρι κ περπατούσαν οι δυότους μαζί. Ο καθένας καυχιόταν για το δικότου το σόι. Σε ένα σημείο, εκεί που βαδίζανε, ήτανε μιά πέτρινη στήλη που παρίστανε έναν άνθρωπο ο οποίος με γυμνά χέρια έπνιγε ένα λιοντάρι.Βλέπεις, λέει ο άνθρωπος, πόσο εμείς οι άνθρωποι είμαστε δυνατότεροι απο εσάς τα λιοντάρια; Το λιοντάρι χαμογέλασε κ του λέει: "άν κ τα λιοντάρια ξέρανε να φτιάχνουν γλυπτά, πόσες παραστάσεις θα είχες να δείς με ανθρώπους που λιοντάρια τους βάζουνε κάτω!".Πολλές φορές οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τέτοιου είδους "επιχειρήματα" για να δείξουν τάχα ανωτερότητα, κ προς τέτοια επιχειρήματα δέν αξίζει περισσότερο απο ένα ειρωνικό χαμόγελο

Στο θέμα. Η παρουσίαση είναι ενδιαφέρουσα αλλά η ομιλήτρια κινείται σε διάφορα πεδία που μάλλον δεν κατέχει εξίσου καλά και μπορεί να υπάρξουν ενστάσεις

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν υπάρχει κανένας άλλος λαός ή ομάδα στην γη που να έχουν μεγαλύτερη σχέση με εκείνους τους ανθρώπους από εμάς. Και δεν μιλώ για καθαρότητα ή για συνέχεια αίματος.Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 23:49Ειδα κατι για τους Μυκηναιους ελεγε και τους αρχαιους και το γνωστο φουμαρο: "εμεις στην αρχαιοτητα".Chainis έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 21:46Είδες το βίντεο;Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 13:00Τι σχεση εχουνε οι αρχαιο ελληνες ειπαμε με τους πουθεναδες διεθνως στην πλειοψηφια τους νεοελ;
* Μένουμε στον ίδιο περίπου χώρο
* Μιλούμε την γλώσσα που είναι εξέλιξη της δικής τους και καταλαβαίνουμε σε μεγάλο βαθμό την γλώσσα τους ή τουλάχιστον σε μεγαλύτερο από οποιονδήποτε έχει την όποια άλλη μητρική γλώσσα σήμερα
* Έχουμε κάποια προτερήματα ή ελαττώματα που θυμίζουν πολύ αυτούς
* Θα μπορούσαμε ίσως να μιλήσουμε και για κάποια κοσμοαντίληψη που μας συνοδεύει σε βάθος αιώνων
Το ότι μπορεί να μην είμαστε άξιοι απόγονοι είναι μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση αλλά ποτέ δεν αρνείσαι σε κάποιον ότι είναι γιος του πατέρα του αν δεν είναι το ίδιο ικανός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2828 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έλλην και Χάος, ΟΕΑ, καραγεωργιου
από Ερμής » 29 Οκτ 2023, 16:27 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 7 Απαντήσεις
- 1377 Προβολές
-