Naked Yoga
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Naked Yoga
Είναι λίγο κόκκινο το χειλάκι της;
Το έβαψε;
Το έβαψε;
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Kalachakra λέει το βίντεο.
Πριν τον εκδυτικισμό του βουδισμού, στο τρίτο στάδιο μύησης στις πρακτικές Kalachakra, υπήρχαν εξαιρετικές δοκιμασίες.
Ειδικά στη θιβετιανή εκδοχή του.
Για παράδειγμα έπρεπε να εκσπερματίσεις εντός παρθένου κοριτσιού 10-15 ετών και στη συνέχεια έπρεπε να καταπιείς το συνδυασμό σπέρματος και αίματος που συνέλεγαν από την κοπέλα.
I know,i knowThe Age of Aquarius έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 22:20Kalachakra λέει το βίντεο.
Πριν τον εκδυτικισμό του βουδισμού, στο τρίτο στάδιο μύησης στις πρακτικές Kalachakra, υπήρχαν εξαιρετικές δοκιμασίες.
Ειδικά στη θιβετιανή εκδοχή του.
Για παράδειγμα έπρεπε να εκσπερματίσεις εντός παρθένου κοριτσιού 10-15 ετών και στη συνέχεια έπρεπε να καταπιείς το συνδυασμό σπέρματος και αίματος που συνέλεγαν από την κοπέλα.
Έβαλα αυτό επειδή πιάστηκα από τη λέξη τσάκρα και κόλλησε με το όνομα του γκρουπ.
- Eθνικοκοινωνιστης
το πανω η το κατω?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
αυτο ειναι που λεμε γαμηθηκε στην γιογκα.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δειτε τωρα οσο ειναι καιρος ακομα πριν το κατεβασουν
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
totally legal δεν θα πανε πουθενα,βρεθηκε η τρυπα στη νομοθεσια
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
i see what you did there

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τώρα κατάλαβα τι βίντεο δεν μπορούσε να δει ο Μπρεηνστορμ. Και εγώ δεν μπορώ να το δω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
;
Διαδίδω
;/100
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.