Βλέπω μία φορά τον μήνα όνειρα που βγαίνουν αληθινά και δεν έννοώ όνειρα συμβολισμους αλλά ακριβως αυτό που είδα είναι σαν βιντεο σκηνικό με ροή κανονική που μετά απο μία εως λίγες μερες τα βλέπω να γίνονται στίς ειδήσεις.
Είμαι ο νέος Ιησούς;
Mάλλον ο Αντίχριστος είσαι.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Βλέπω μία φορά τον μήνα όνειρα που βγαίνουν αληθινά και δεν έννοώ όνειρα συμβολισμους αλλά ακριβως αυτό που είδα είναι σαν βιντεο σκηνικό με ροή κανονική που μετά απο μία εως λίγες μερες τα βλέπω να γίνονται στίς ειδήσεις.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Είμαι ο νέος Ιησούς;
Ο Μωϋσής να μην είσαι μόνο γιατί αυτός είναι καπαρωμένος.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Σιγά μην εκανε πραξη όλη τη κλίμακα του Σιναΐτη κι αυτή δε γίνεται μόνη της, θέλει,
οπω-σδηπο-τε οδηγό καλό Πνευματικό, για να παρει τη Χάρη του προφητη
Όχι, γιατί ο Ιησούς είπε ότι ήλθε ως αρνί, αλλα θα ξαναρθεί ως λεων, οχι ως μαλακας. Μπορείς όμως να το εκμεταλλευτεις και να ιδρύσεις μια εσχατολογικη αιρεση σε ένα τεραστιο αγρόκτημα-κοινοτητα, όπου κάθε βράδυ οι κάτοικοι θα σου φέρνουν τις δεκαεξάχρονες κόρες τους για να τις ξεπαρθενιασεις-ευλογησεις με την συμμετοχή στην εν λογω περιπτυξη και των μητέρων τους, και όπου όλοι θα ειναι έτοιμοι να αυτοκτόνησουν ομαδικά για πάρτι σου, έτσι και πάει κάτι στραβά.
Είμαι ο νέος Ιησούς;
τα νούμερα της επόμενης κλήρωσης του τζοκερ δε τα είδες όμως
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Είμαι ο νέος Ιησούς;
Περαστικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.