Ποια η γνώμη των γυναικών για τους άνδρες....
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ποια η γνώμη των γυναικών για τους άνδρες....
Εννοείται. Ολοι έχουν αναφερθεί σύντομα ή εκτενώς. Ασε δε, που πρέπει να δείχνεις και ενδιαφέρον γιατί ηταν δύσκολα, ήταν μια εμπειρία που δεν μπορούμε εμείς οι γυναίκες να φανταστούμε, συναντάς το κάθε καρυδιάς καρύδι κτλ κτλGreen Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 20:06Γιατί, σου έχει τύχει ποτέ άντρας να κάθεται να σου μιλάει για τον στρατό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τις εκνευριζει και τις κανει ν'ανησυχουν γιατι ξερουν οτι ο εκλεκτος τους απεφυγε 12μηνη προπονηση σε σκουπισμα και στρωσιμο κρεβατιου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Περίεργο μου φαίνεται, ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη ή την επιθυμία να μιλήσω για κάτι τέτοιο σε σχέση μου αλλά και γενικότερα σε γυναίκα. Κάτι δεν κόλλαγε καλά.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι ελληνιολες στον στρατο.
Ισοτητα δεν θελετε γλυκιες μου φεμινιστριες;
Στον στρατο λοιπον παλλαϊκη αμυνα η πατριδα μας χρειαζεται.
Πολλα βρωμοθυληκα βεβαια παρατανε τον συντροφο τους οταν τον
παιρνουν στον στρατο γιατι φοβουνται οτι το μουνι τους θα πιασει
αραχνες.
Αυτες ειστε γλυκιες μου ελληνιολες.
Ισοτητα δεν θελετε γλυκιες μου φεμινιστριες;
Στον στρατο λοιπον παλλαϊκη αμυνα η πατριδα μας χρειαζεται.
Πολλα βρωμοθυληκα βεβαια παρατανε τον συντροφο τους οταν τον
παιρνουν στον στρατο γιατι φοβουνται οτι το μουνι τους θα πιασει
αραχνες.
Αυτες ειστε γλυκιες μου ελληνιολες.

Τι λες τώρα. Διάσπαρτες πληροφορίες που μου έρχονται στο μυαλό. Έχω ακούσει για σκηνακια, για άλματα, για κρέατα δεινοσαύρους, για πορείες χιλιομέτρων τρέχοντας με όλη την ανάρτηση ή εξάρτηση; δεν θυμάμαι, για στέρηση εξόδων, για φυλακές, για φυλακές κανονικές στρατοδικείου, για βολές με εκείνο το όπλο, για ασκήσεις με αληθινά πυρά, για καψόνια κτλ κτλGreen Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 20:26Περίεργο μου φαίνεται, ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη ή την επιθυμία να μιλήσω για κάτι τέτοιο σε σχέση μου αλλά και γενικότερα σε γυναίκα. Κάτι δεν κόλλαγε καλά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εξάρτυση.Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 20:38Τι λες τώρα. Διάσπαρτες πληροφορίες που μου έρχονται στο μυαλό. Έχω ακούσει για σκηνακια, για άλματα, για κρέατα δεινοσαύρους, για πορείες χιλιομέτρων τρέχοντας με όλη την ανάρτηση ή εξάρτηση; δεν θυμάμαι, για στέρηση εξόδων, για φυλακές, για φυλακές κανονικές στρατοδικείου, για βολές με εκείνο το όπλο, για ασκήσεις με αληθινά πυρά, για καψόνια κτλ κτλGreen Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 20:26Περίεργο μου φαίνεται, ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη ή την επιθυμία να μιλήσω για κάτι τέτοιο σε σχέση μου αλλά και γενικότερα σε γυναίκα. Κάτι δεν κόλλαγε καλά.
https://www.google.com/amp/s/www.in.gr/ ... rtisi/amp/
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 00:51Εξάρτυση.Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 20:38Τι λες τώρα. Διάσπαρτες πληροφορίες που μου έρχονται στο μυαλό. Έχω ακούσει για σκηνακια, για άλματα, για κρέατα δεινοσαύρους, για πορείες χιλιομέτρων τρέχοντας με όλη την ανάρτηση ή εξάρτηση; δεν θυμάμαι, για στέρηση εξόδων, για φυλακές, για φυλακές κανονικές στρατοδικείου, για βολές με εκείνο το όπλο, για ασκήσεις με αληθινά πυρά, για καψόνια κτλ κτλGreen Dragon έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 20:26
Περίεργο μου φαίνεται, ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη ή την επιθυμία να μιλήσω για κάτι τέτοιο σε σχέση μου αλλά και γενικότερα σε γυναίκα. Κάτι δεν κόλλαγε καλά.
Εύγε. Είσαι καλός.
Α εντάξει τώρα ολοκληρώθηκε η γνώση μου.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 00:51
Εξάρτυση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Την επόμενη φορά, βγες από δεξιά, ζητώντας να σου πει πως γράφεται και σε τι διαφέρει από την εξάρτηση από ουσίες.Naida έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 08:28Α εντάξει τώρα ολοκληρώθηκε η γνώση μου.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 00:51
Εξάρτυση.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Και να ξέρει και να βγει κι από πάνω να αρχίσει να λέει να λέει να λέειΖενίθεδρος έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 10:52Την επόμενη φορά, βγες από δεξιά, ζητώντας να σου πει πως γράφεται και σε τι διαφέρει από την εξάρτηση από ουσίες.Naida έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 08:28Α εντάξει τώρα ολοκληρώθηκε η γνώση μου.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 00:51
Εξάρτυση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ας μη προσποιούμαστε ότι δεν ξέρουμε την απάντηση.
Οι γυναίκες ΕΚΤΙΜΟΥΝ το να μην έχει κάνει κάποιος τη θητεία του. Το θεωρούν ΠΡΟΣΟΝ.
Το να έχει "γλιτώσει" κάποιος την υποχρεωτική στράτευση, το ερμηνεύουν ως ικανότητα που έχουν οι ισχυροί (με ό,τι συνεπάγεται με τον όρο "ισχυροί").
Διότι αυτοί που αποφεύγουν τη στράτευση, είναι μια μικρή μειοψηφία, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν πολλά ισχυρά μέσα να επιστρατεύσουν προκειμένου να το πετύχουν, ή διαθέτουν πανουργία.
Ολοι οι άλλοι που υπηρετήσαμε, είμαστε... κορόιδα.
Εξαίρεση αποτελούν οι γυναίκες που είναι...αβγα.
Οι γυναίκες ΕΚΤΙΜΟΥΝ το να μην έχει κάνει κάποιος τη θητεία του. Το θεωρούν ΠΡΟΣΟΝ.
Το να έχει "γλιτώσει" κάποιος την υποχρεωτική στράτευση, το ερμηνεύουν ως ικανότητα που έχουν οι ισχυροί (με ό,τι συνεπάγεται με τον όρο "ισχυροί").
Διότι αυτοί που αποφεύγουν τη στράτευση, είναι μια μικρή μειοψηφία, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν πολλά ισχυρά μέσα να επιστρατεύσουν προκειμένου να το πετύχουν, ή διαθέτουν πανουργία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Παπάρια δύσκολα την αποφεύγεις.AlienWay έγραψε: ↑10 Μάιος 2021, 11:27Ας μη προσποιούμαστε ότι δεν ξέρουμε την απάντηση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
29 Μάιος 2024, 23:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια δάση προτιμούν οι αρκούδες και ποια οι λύκοι;
από Ourania-Rania » 17 Μαρ 2024, 10:11 » σε Ζώα & άνθρωπος - 7 Απαντήσεις
- 1436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
17 Μαρ 2024, 11:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα φαύλα ή τα κρείττονα; Τι πηγάζει εκ των γυναικών;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 24 Μαρ 2025, 22:40 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 1 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
24 Μαρ 2025, 22:51
-