Στοματικό σεξ
Re: Στοματικό σεξ
Οταν ξοδεύω 20λεπτα ολόκληρα για να ετοιμάσω ένα νιμού, δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ να με καταλογίζουν σεξισμό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Veni Vidi Vici
foscilis έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 23:45
Κι εμένα μου έδωσε συγχαρητήρια η γκομενάρα. "Κάτι κάνατε εσείς διαφορετικά" "ε, φορώντας μάσκα άρχισα να μυρίζω τη βοθρίλα και φρίκαρα, δεν είχα ιδέα ότι βρώμαγε έτσι το χνώτο μου" (ξενερώνει, σκέφτομαι ρε μαλάκα τι με πιάνει και τα λέω αυτά) "γι' αυτό και άρχισα να τα βουρτσίζω πολύ διεξοδικά και να βάζω οδοντόνημα καθώς και Λίστεριν" (υψώνει τα πράσινα μάτια της και με κοιτά πληγμένα) "ΟΧΙ ΛΙΣΤΕΡΙΝ!" "άντε; (ξεχνάω για λίγο τους τρόπους μου) Κάνει κακό;" "ναι κάνει πολύ κακό" "ξέρετε συμπτωματικά έβλεπα προχθές ένα ντοκιμαντέρ που έλεγε ότι ξεκίνησε σαν καθαριστικό πατωμάτων στην Αγγλία του 1890" "Α και βλέποντάς το αυτό είπατε ας το βάλω στο στόμα μου" "As a matter of fact αυτό ακριβώς είπα, αν μπορεί να καθαρίσει πάτωμα λονδρέζικου σπιτιού του 1890 σίγουρα η βοθρίλα στο στόμα μου δεν έχει καμία ελπίδα" "σας πληροφορώ είναι σαν εμείς οι γυναίκες να βάζουμε ένα ποτήρι οινόπνευμα στον κόλπο μας κάθε πρωί και βράδυ για ένα λεπτό, δε θα καταστραφεί η βλεννογόνος;" "τι να σας πω... φαντάζομαι πως ναι;" (αμήχανο κενό) (περισσότερο αμήχανο κενό) "λοιπόν πάρτε αυτό το δείγμα, κάνει πολύ καλύτερη δουλειά αλλά δεν καίει τα ούλα και αυτό εδώ, είναι λίγο πιο δυνατό αλλά επίσης ακίνδυνο".

Αlea jacta est
Οι πίπες είναι παϊδάκια.panos291 έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 23:17Και οι πιπες στοματικο σεξ είναι.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 23:14Στοματικό σεξ είναι μόνο το πρόβειο παϊδάκι!
Όλα τα άλλα είναι πίπες!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όσοι καθαρίζετε και αυτιά (πολλές φορές) είστε μπάι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μόνο 20;
Wtf re?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Υδράργυρος
Και τον δονητη τι τον εχει; για διακοσμηση;Gherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 23:28Όσοι δεν κάνετε στοματικό στις γυναίκες σας μέχρι που να ξεχάσουν το όνομά τους είστε π*στιδες.
Gherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 23:28Όσοι δεν κάνετε στοματικό στις γυναίκες σας μέχρι που να ξεχάσουν το όνομά τους είστε π*στιδες.

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Εγώ της κάνω αλλά ξεχνάει το δικό μου όνομα όχι το δικό της. Είχε κλειστά τα μάτια και έλεγε "Αχ ναι Βαγγέλη!".
Δεν με λένε Βαγγέλη ρε μαλάκες
Δεν με λένε Βαγγέλη ρε μαλάκες

Εχω ρεκορ 1 ωρα.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 23:28Όσοι δεν κάνετε στοματικό στις γυναίκες σας μέχρι που να ξεχάσουν το όνομά τους είστε π*στιδες.

το αντίστροφο θα ήταν ρεκόρ.panos291 έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 00:35Εχω ρεκορ 1 ωρα.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 23:28Όσοι δεν κάνετε στοματικό στις γυναίκες σας μέχρι που να ξεχάσουν το όνομά τους είστε π*στιδες.
Ενταξει για ατομικο ρεκορ μιλησα οχι για παγκόσμιο.
Αν χρειάζεσαι είκοσι (20) ολόκληρα λεπτά για να το ετοιμάσεις τότες ο σεξισμός σου δεν είναι απλά το μικρότερο σου πρόβλημα αλλά μπορεί να θεωρηθεί, άνετα, και φήτσουρ, μάνμου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
20 λεπτά για προετοιμασία;
Τί φτιάχνετε μουσακά;
Τί φτιάχνετε μουσακά;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Οργισμένος
Bαθεια και εντος και των 2 οπων.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-