Κοράκι του Όντιν και γύπινγκ (στενό μαρκάρισμα vol II?)
-
Re: Κοράκι του Όντιν και γύπινγκ (στενό μαρκάρισμα vol II?)
Ποιος είναι ο βαντονο; ο Μπραντ Πιτ του φόρουμ; κάθε εβδομάδα του την πέφτει και άλλη γκομεναρα; εγώ λέω πως είναι παραμύθια αδέρφια συνφορουμιτες, κι αν δε σταματήσει αυτό το βιολί, θα πέσει μαζικό ιγκνορ. Δε θα μας κάνει αυτός omega males με τις διάφορες φαντασιώσεις του. Φτάνει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Προτείνω να ανταποδώσεις. Πάρτης δώρο ένα ντιλντο. Πες της ότι έχεις και εσύ ένα στο γραφείο σου.
- Eθνικοκοινωνιστης
stamata reΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 12:03Ποιος είναι ο βαντονο; ο Μπραντ Πιτ του φόρουμ; κάθε εβδομάδα του την πέφτει και άλλη γκομεναρα; εγώ λέω πως είναι παραμύθια αδέρφια συνφορουμιτες, κι αν δε σταματήσει αυτό το βιολί, θα πέσει μαζικό ιγκνορ. Δε θα μας κάνει αυτός omega males με τις διάφορες φαντασιώσεις του. Φτάνει.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 11:17εναλλασσεστε με τον Ερμη στα φιδια,ελεος πχια
ξεκινηστε στο xstream

Ε μα πραγματικά όμως! Διαγωνισμός παραμυθιού εδώ μέσα.
Εν τω μεταξύ θέλω να γράψω και εγώ μια ιστορία με έναν γείτονα που μου δημιουργεί πρόβλημα επειδή τον βλέπω γυμνό στο μπάνιο του να τον παίζει και να με κοιτάει, αλλά ποιος θα με πιστέψει μετά από τις παπάντζες που έχουν γραφτεί εδώ μέσα;
(Η ιστορία μου είναι πραγματική)
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τόσο γόης είσαι πια ρε πούστη; 

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Eθνικοκοινωνιστης
η ειναι πολλες οι ελευθερες

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γίνετε λίγο άνθρωποι και θα σας την πέφτουν και σε σας 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Την ιστορία θα την έγραφες απλώς για να γίνεις πιστευτή;Καρολίνα έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 12:11Εν τω μεταξύ θέλω να γράψω και εγώ μια ιστορία με έναν γείτονα που μου δημιουργεί πρόβλημα επειδή τον βλέπω γυμνό στο μπάνιο του να τον παίζει και να με κοιτάει, αλλά ποιος θα με πιστέψει μετά από τις παπάντζες που έχουν γραφτεί εδώ μέσα;
Όταν λες "τον βλέπω" εννοείς καθ'όλη την διάρκεια της πράξης; Διότι τότε το λες και σεξουαλική παρενόχληση από μεριάς σου.

Σεξουαλική παρενόχληση από μεριάς μου, που πάω να κάνω έναν καφέ στην κουζίνα ή να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο του μπαλκονιού της κουζίνας και αυτός έχει αφήσει ανοιχτό το παράθυρο του μπάνιου, τον παίζει και με κοιτάει; Σοβαρά τώρα;Bazoomba έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 12:33Την ιστορία θα την έγραφες απλώς για να γίνεις πιστευτή;Καρολίνα έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 12:11Εν τω μεταξύ θέλω να γράψω και εγώ μια ιστορία με έναν γείτονα που μου δημιουργεί πρόβλημα επειδή τον βλέπω γυμνό στο μπάνιο του να τον παίζει και να με κοιτάει, αλλά ποιος θα με πιστέψει μετά από τις παπάντζες που έχουν γραφτεί εδώ μέσα;
Όταν λες "τον βλέπω" εννοείς καθ'όλη την διάρκεια της πράξης; Διότι τότε το λες και σεξουαλική παρενόχληση από μεριάς σου.
Μήπως μπορείς να διακρίνεις αν έχει κάνα κοράκι του Οντίν πάνω στο γραφείο του;Καρολίνα έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 12:11Εν τω μεταξύ θέλω να γράψω και εγώ μια ιστορία με έναν γείτονα που μου δημιουργεί πρόβλημα επειδή τον βλέπω γυμνό στο μπάνιο του να τον παίζει και να με κοιτάει, αλλά ποιος θα με πιστέψει μετά από τις παπάντζες που έχουν γραφτεί εδώ μέσα;
Ναύτης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 12:35Μήπως μπορείς να διακρίνεις αν έχει κάνα κοράκι του Οντίν πάνω στο γραφείο του;Καρολίνα έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 12:11Εν τω μεταξύ θέλω να γράψω και εγώ μια ιστορία με έναν γείτονα που μου δημιουργεί πρόβλημα επειδή τον βλέπω γυμνό στο μπάνιο του να τον παίζει και να με κοιτάει, αλλά ποιος θα με πιστέψει μετά από τις παπάντζες που έχουν γραφτεί εδώ μέσα;

Στο μπάνιο του γίνεται η δουλειά, το παράθυρο το αφήνει ανοιχτό, αθλητής είναι νομίζω, γραφείο δεν βλέπω γιατί από την κουζίνα μου βλέπω την κουζίνα του και το μπάνιο του.
Την επόμενη φορά όμως θα φωνάξω δήθεν αθώα "¨βαντόνοοοοοοο", να δούμε αν θα γυρίσει.
Έχει παιδί αυτός, αποκλείεται να είναι ο δικός μας.

Αν δεν μάθω το context δεν μπορώ να αποφανθώ.Καρολίνα έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 12:35Σεξουαλική παρενόχληση από μεριάς μου, που πάω να κάνω έναν καφέ στην κουζίνα ή να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο του μπαλκονιού της κουζίνας και αυτός έχει αφήσει ανοιχτό το παράθυρο του μπάνιου, τον παίζει και με κοιτάει; Σοβαρά τώρα;Bazoomba έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 12:33Την ιστορία θα την έγραφες απλώς για να γίνεις πιστευτή;Καρολίνα έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 12:11Εν τω μεταξύ θέλω να γράψω και εγώ μια ιστορία με έναν γείτονα που μου δημιουργεί πρόβλημα επειδή τον βλέπω γυμνό στο μπάνιο του να τον παίζει και να με κοιτάει, αλλά ποιος θα με πιστέψει μετά από τις παπάντζες που έχουν γραφτεί εδώ μέσα;

Οτι θέλει μπορεί να κάνει πάντως στο σπίτι του, δεν σε υποχρεώνει να τον κοιτάς (παραπάνω από μια φορά μάλιστα κρίνοντας από τον εξακολουθητικό τόνο που έδωσες).
-
Ο βαντονο στα 90ς.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στενό μαρκάρισμα: Thrift version
από vantono » 21 Ιαν 2025, 13:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 54 Απαντήσεις
- 1023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
22 Ιαν 2025, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στενό Μαρκάρισμα/political edition: End of a leftist Era
από vantono » 20 Ιουν 2023, 12:31 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 29 Απαντήσεις
- 1574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
26 Ιουν 2023, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στενό μαρκάρισμα new season: Η γειτόνισσα με τη χιτζάμπ
από vantono » 04 Οκτ 2024, 13:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 75 Απαντήσεις
- 2037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
16 Οκτ 2024, 10:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έντονα vibes Έθνι με αύρα Vantono (στενό μαρκάρισμα vol V?)
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 07 Ιούλ 2023, 05:46 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 19 Απαντήσεις
- 1247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
08 Ιούλ 2023, 17:39
-