συντροφε; πας σε dating sites?Υδράργυρος έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:00Εμενα μου εχει συμβει το αντιθετο. Ειχε πολλες φωτο αρετουσαριστες στο προφιλ, αλλα οπως αποδειχθηκε εκ των υστερων δεν ειχε ιδιαιτερη φωτογενεια. Φαινοταν ωραια αλλα κατι ακυρες εκφρασεις, κατι αμηχανα χαμογελα. Οταν την ειδα απο κοντα μου φυγε το κλαπετο. Στις φωτο δεν ειχες αντιληψη ουτε του υψους ουτε της λαιβ γοητειας
Όταν γυρεύεις κάτι σε "παρέα" στο ιντερνετ και αυτό που βρίσκεις δεν μοιάζει πάρα πολύ με τη φωτό
-
Re: Όταν γυρεύεις κάτι σε "παρέα" στο ιντερνετ και αυτό που βρίσκεις δεν μοιάζει με τη φωτό
Re: Όταν γυρεύεις κάτι σε "παρέα" στο ιντερνετ και αυτό που βρίσκεις δεν μοιάζει πάρα πολύ με τη φωτό
Ερμής έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:10Παλιά μια φορά επι εποχών mirc ακόμη, εγώ και ένα φιλαράκι μιλάγαμε με μια τύπισσα που δήλωνε παντρεμένη και όπως έλεγε μναρα που έψαχνε γνωριμία με σκοπό στεγνό σεξ και τίποτα άλλο, εμείς 17-18 τότε αυτή 45φευγα, τέλος πάντων ο φίλος κλείνει ραντεβού και πάμε και οι δύο, αφού τον έπεισα να παρουσιαστεί αυτός αντί για εμένα, επειδή ήμουν σίγουρος οτι θα είναι μπάζο και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να πιω καφε με μια που δε θα μου άρεσε. Τεσπα πάμε στο ραντεβού εκεί που είναι σήμερα ο Χατζής στη Μητροπόλεως, το φιλαράκι να περιμένει και εγώ λίγο πιο δίπλα να δω τι θα εμφανιστεί.
Εμφανίζεται λοιπόν μια μνάρα 1000 φορές πιο ωραία απο ότι μπορούσαμε να φανταστούμε στα πιο υγρά μας όνειρα. Μουτζώνω τον εαυτό που καθώς τους βλέπω να πηγαίνουν για καφέ και πάω προς τα Μακντοναλντς να φάω τίποτα και να περιμένω. Μετα απο κανα μισάωρο κι κάτι ψιλά εμφανίζεται κατσουφιασμένος ο φίλος και άρχισε να μου εξηγεί οτι η τύπισσα ήθελε στεγνό σεξ μια φορά την εβδομάδα συγκεκριμένες ώρες ΑΛΛΑ με όρο κάθε φορά να στραπονιάζει πρώτα αυτή και μετά ότι θέλει ο άλλος.

Ωραίο σαν ερώτημα όμως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Όταν γυρεύεις κάτι σε "παρέα" στο ιντερνετ και αυτό που βρίσκεις δεν μοιάζει πάρα πολύ με τη φωτό
Μιλάμε για γυναικάρα τώρα όχι αστεία, σα να έχει βγεί απο μιλφοτσόντα του μπραζερς. Σου λέω με έβριζα ολη την ώρα μέχρι να έρθει και να μάθω.Naida έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:18Ερμής έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:10Παλιά μια φορά επι εποχών mirc ακόμη, εγώ και ένα φιλαράκι μιλάγαμε με μια τύπισσα που δήλωνε παντρεμένη και όπως έλεγε μναρα που έψαχνε γνωριμία με σκοπό στεγνό σεξ και τίποτα άλλο, εμείς 17-18 τότε αυτή 45φευγα, τέλος πάντων ο φίλος κλείνει ραντεβού και πάμε και οι δύο, αφού τον έπεισα να παρουσιαστεί αυτός αντί για εμένα, επειδή ήμουν σίγουρος οτι θα είναι μπάζο και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να πιω καφε με μια που δε θα μου άρεσε. Τεσπα πάμε στο ραντεβού εκεί που είναι σήμερα ο Χατζής στη Μητροπόλεως, το φιλαράκι να περιμένει και εγώ λίγο πιο δίπλα να δω τι θα εμφανιστεί.
Εμφανίζεται λοιπόν μια μνάρα 1000 φορές πιο ωραία απο ότι μπορούσαμε να φανταστούμε στα πιο υγρά μας όνειρα. Μουτζώνω τον εαυτό που καθώς τους βλέπω να πηγαίνουν για καφέ και πάω προς τα Μακντοναλντς να φάω τίποτα και να περιμένω. Μετα απο κανα μισάωρο κι κάτι ψιλά εμφανίζεται κατσουφιασμένος ο φίλος και άρχισε να μου εξηγεί οτι η τύπισσα ήθελε στεγνό σεξ μια φορά την εβδομάδα συγκεκριμένες ώρες ΑΛΛΑ με όρο κάθε φορά να στραπονιάζει πρώτα αυτή και μετά ότι θέλει ο άλλος.
Ωραίο σαν ερώτημα όμως.
Θαρρώ οτι πολλοί πιτσιρικάδες θα δέχονταν της απαιτήσεις τις για να την πηδήξουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 30 Σεπ 2018, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Υδράργυρος
Re: Όταν γυρεύεις κάτι σε "παρέα" στο ιντερνετ και αυτό που βρίσκεις δεν μοιάζει με τη φωτό
Αναρωτιεσαι αν αξιζει τον κοπο;talaipwros έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:18συντροφε; πας σε dating sites?Υδράργυρος έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:00Εμενα μου εχει συμβει το αντιθετο. Ειχε πολλες φωτο αρετουσαριστες στο προφιλ, αλλα οπως αποδειχθηκε εκ των υστερων δεν ειχε ιδιαιτερη φωτογενεια. Φαινοταν ωραια αλλα κατι ακυρες εκφρασεις, κατι αμηχανα χαμογελα. Οταν την ειδα απο κοντα μου φυγε το κλαπετο. Στις φωτο δεν ειχες αντιληψη ουτε του υψους ουτε της λαιβ γοητειας
-
οχι, για το αρχειο.Υδράργυρος έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:22Αναρωτιεσαι αν αξιζει τον κοπο;talaipwros έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:18συντροφε; πας σε dating sites?Υδράργυρος έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:00Εμενα μου εχει συμβει το αντιθετο. Ειχε πολλες φωτο αρετουσαριστες στο προφιλ, αλλα οπως αποδειχθηκε εκ των υστερων δεν ειχε ιδιαιτερη φωτογενεια. Φαινοταν ωραια αλλα κατι ακυρες εκφρασεις, κατι αμηχανα χαμογελα. Οταν την ειδα απο κοντα μου φυγε το κλαπετο. Στις φωτο δεν ειχες αντιληψη ουτε του υψους ουτε της λαιβ γοητειας
- Υδράργυρος
For research reasonstalaipwros έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:25οχι, για το αρχειο.
Δεν ειμαι τοσο γυπας για dating site
Εσύ θα δεχόσουν; Έστω ότι έχεις μια θεά όπως τη θες σε όλα της, θα δεχόσουν να δοκιμάσεις στραπόν, έστω μια φορά, και μετά να της κάνεις ότι μα ότι λαχταρά η ψυχή σου. Θα δεχόσουν;Ερμής έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:21Μιλάμε για γυναικάρα τώρα όχι αστεία, σα να έχει βγεί απο μιλφοτσόντα του μπραζερς. Σου λέω με έβριζα ολη την ώρα μέχρι να έρθει και να μάθω.Naida έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:18Ερμής έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:10Παλιά μια φορά επι εποχών mirc ακόμη, εγώ και ένα φιλαράκι μιλάγαμε με μια τύπισσα που δήλωνε παντρεμένη και όπως έλεγε μναρα που έψαχνε γνωριμία με σκοπό στεγνό σεξ και τίποτα άλλο, εμείς 17-18 τότε αυτή 45φευγα, τέλος πάντων ο φίλος κλείνει ραντεβού και πάμε και οι δύο, αφού τον έπεισα να παρουσιαστεί αυτός αντί για εμένα, επειδή ήμουν σίγουρος οτι θα είναι μπάζο και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να πιω καφε με μια που δε θα μου άρεσε. Τεσπα πάμε στο ραντεβού εκεί που είναι σήμερα ο Χατζής στη Μητροπόλεως, το φιλαράκι να περιμένει και εγώ λίγο πιο δίπλα να δω τι θα εμφανιστεί.
Ωραίο σαν ερώτημα όμως.
Θαρρώ οτι πολλοί πιτσιρικάδες θα δέχονταν της απαιτήσεις της για να την πηδήξουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγω παντως βλεπω παντου κοπελιτσες γυρω μου να ειναι ολη την ωρα με τα ινσταγκραμ, φεισμπουκ κλπ και να σχολιαζουν αντρες.
Εχουν αλλαξει οι οροι του παιχνιδιου και απ’οτι φαινεται το διαδικτυακο καμακι ειναι πλεον ο κανονας και οχι η εξαιρεση.
Εμενα πλεον με ξενερωνει η ολη φαση, ισως επειδη αυτα τα εκανα πριν 20-25 χρονια και τα βαρεθηκα και πλεον με ελκυει η real life.
Ισως ειναι και η ηλικια οπου πλεον υπαρχει η ικανοτητα αποκρυπτογραφησης των μηνυματων-ερεθισματων.
Παλαιοτερα δυσκολευομουν να ερμηνευσω τος κινησεις των ανθρωπων.
Εχουν αλλαξει οι οροι του παιχνιδιου και απ’οτι φαινεται το διαδικτυακο καμακι ειναι πλεον ο κανονας και οχι η εξαιρεση.
Εμενα πλεον με ξενερωνει η ολη φαση, ισως επειδη αυτα τα εκανα πριν 20-25 χρονια και τα βαρεθηκα και πλεον με ελκυει η real life.
Ισως ειναι και η ηλικια οπου πλεον υπαρχει η ικανοτητα αποκρυπτογραφησης των μηνυματων-ερεθισματων.
Παλαιοτερα δυσκολευομουν να ερμηνευσω τος κινησεις των ανθρωπων.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μας ελεγε ο γαμπρος μου τις προάλλες πριν γνωρίσει την αδελφη μου ειχε κλεισει ενα ραντεβου με μια στο ΦΒ η οποια ηταν και γαμώ τις γκόμενες.
Οταν τη συναντησε απο κοντα δεν ειχε καμια σχέση με τις φωτο που ηταν τιγκα στο φωτοσοπ σε σημειο που να μην αναγνωριζεται σχεδον
Αφου γυρίζει και της λεει (χωρις καν να βγει απο το αυτοκινητο) "εισαι η τάδε?" και απανταει αυτη ναι. Και της ξαναλέει. "Οχι δεν εισαι" και πατάει γκάζι και φευγει αφηνοντας την συξυλη.
Οταν τη συναντησε απο κοντα δεν ειχε καμια σχέση με τις φωτο που ηταν τιγκα στο φωτοσοπ σε σημειο που να μην αναγνωριζεται σχεδον
Αφου γυρίζει και της λεει (χωρις καν να βγει απο το αυτοκινητο) "εισαι η τάδε?" και απανταει αυτη ναι. Και της ξαναλέει. "Οχι δεν εισαι" και πατάει γκάζι και φευγει αφηνοντας την συξυλη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
όχι, ούτε κατα διάνοια .
Γιατί; Εννοώ δε ξέρεις αν θα είναι κάτι που θα σου αρέσει. Γιατί το απορρίπτεις σαν ιδέα; Λόγω ας πούμε φύλου;
εκτός κι αν το έχεις δοκιμάσει και δε σου άρεσε οπότε οκ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δε με φτιάχνει καθόλου η ιδέα, αν με έφτιαχνε θα το έκανα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ερμής έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:10Παλιά μια φορά επι εποχών mirc ακόμη, εγώ και ένα φιλαράκι μιλάγαμε με μια τύπισσα που δήλωνε παντρεμένη και όπως έλεγε μναρα που έψαχνε γνωριμία με σκοπό στεγνό σεξ και τίποτα άλλο, εμείς 17-18 τότε αυτή 45φευγα, τέλος πάντων ο φίλος κλείνει ραντεβού και πάμε και οι δύο, αφού τον έπεισα να παρουσιαστεί αυτός αντί για εμένα, επειδή ήμουν σίγουρος οτι θα είναι μπάζο και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να πιω καφε με μια που δε θα μου άρεσε. Τεσπα πάμε στο ραντεβού εκεί που είναι σήμερα ο Χατζής στη Μητροπόλεως, το φιλαράκι να περιμένει και εγώ λίγο πιο δίπλα να δω τι θα εμφανιστεί.

νταξει κάποια πράγματα θέλουν θυσίες για να τα αποκτήσεις
πρώτα η θυσία και μετά ό,τι θες
fair enough

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να και μία πάρα πολύ σημαντική είδηση...
από Nøel » 03 Αύγ 2023, 10:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nøel
03 Αύγ 2023, 14:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπιμπίλας: «Έχω κάνει σεξ με 40 άτομα περίπου, είναι πάρα πολύ λίγοι»
από Μαδουραίος » 18 Φεβ 2024, 22:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1752 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
19 Φεβ 2024, 11:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι νέες γενιές, παρά την συνεχή κλάψα, την έχουν πολύ καλύτερα από τις παλιές
από talaipwros » 27 Μάιος 2024, 23:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 94 Απαντήσεις
- 2665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
30 Μάιος 2024, 11:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πονέσετε πολύ όσοι άνεργοι επιλέξατε να πάτε παραλίες παρά να καταψηφισετε το Κουλισταν
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Ιουν 2024, 15:53
-