Χαοτικός έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 16:06
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 00:56
παπαρια υπαρχει αλλα τελος παντων.
Δηλαδή τι είναι ΤΝ;
Τιποτα. Δεν υπαρχει ΤΝ. Τουλαχιστον οχι ακομα. και εχω βαρεθει να τ'ακουω παντου επειδη πουλαει. Τηλεοραση με ΑΙ, τοστιερα με AI, online services με AI , κοκ

masterridley έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 16:52
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 00:56
παπαρια υπαρχει αλλα τελος παντων.
Αν μιλάς με κάτι και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν είναι άνθρωπος, αυτό είναι τεχνητή νοημοσύνη.
(τώρα μπορείς να καταλάβεις γιατί τα έχουν βάλει να λένε "as an AI model, I cannot tell bla bla bla")
Εκτός αν εννοείς ότι η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι σαν την πραγματική, που εκεί είναι φιλοσοφικό και υπάρχουν διάφορες απόψεις.
Το ζητημα ειναι και πρακτικο και φιλοσοφικο. ΚΑι λεγοντας "φιλοσοφικο" δεν εννοω αυτο που ενδεχομενως φανταζεσαι. ΜΕχρι σημερα δεν υπαρχει ορισμος για το τι ειναι "νοημοσυνη". Η' μαλλον υπαρχουν καμια 10αρια ορισμοι.

Εγω ως engineer χρειαζομαι δεδομενα για να μπορεσω να κανω κατι και απ'τη στιγμη που η ανθρωποτητα ακομα δεν εχει καταληξει στο τι ειναι νοημοσυνη, δεν υπαρχουν data για
verification and validation (V&V).
Τελος παντων, το συγκεκριμενο θεμα σηκωνει πολυ συζητηση και εχω ξοδεψει απειρες ωρες στο να συμφωνω και να διαφωνω με φιλους και γνωστους. Προσφατα μαλιστα ενας πολυ καλος φιλος δημοσιευσε ενα paper το οποιο ειναι πολυ ενδιαφερον και ειναι απο τους ελαχιστους οπου συμφωνουμε στο συγκεκριμενο θεμα. Αν σε ενδιαφερει μπορω να σου στειλω το λινκ.