Πολύ σωστά, περιμένω τον πανδαματορα να δράσει.
Σημειώματα σε βιβλία
Re: Σημειώματα σε βιβλία
Μαύρο στικερ ε; σωστός...
- EKPLIKTIKOS
Μην το πειράξεις. Όταν μεγαλώσεις θα το μετανιώσεις. Σκέψου ότι θα μείνει να τη διαβάσουν τα εγγόνια σου 

- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Δεν κανιβαλίζουμε ποτέ προσωπικά τεκμήρια της αισθηματικής μας αγωγής -πόσο μάλλον επί τυπωμένου χάρτου.
Αυτές οι αφιερώσεις αποτελούν αδιάσπαστο τμήμα του κάθε βιβλίου.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Πασιφάη έγραψε: ↑16 Νοέμ 2023, 13:29Νομίζω πως ο Μπαζούμπα, σου απάντησε σωστά. Όντως οι αφιερώσεις ζωντανεύουν τα βιβλία. Η εκάστοτε ''αναπληρώσασα'' δεν μπορεί να σβήσει ένα κομμάτι της δικής σου ζωής. Αν εσύ το επιτρέπεις, θαρρώ πως το πας λάθος. Ακυρώνεις ένα κομμάτι σου. Δεν είναι υγιές να κρύβεσαι απ'όλα οσα έχεις βιώσει. Έστω και με πρόφαση, τη σελίδα ενός βιβλίου.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
συμφωνώΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Νοέμ 2023, 13:56Δεν κανιβαλίζουμε ποτέ προσωπικά τεκμήρια της αισθηματικής μας αγωγής -πόσο μάλλον επί τυπωμένου χάρτου.
επίσης, μη μπλέκετε με διανοούμενους/ες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Έχω πάρει από το Amazon μερικά μεταχειρισμένα βιβλία με ιστορίες για την μικρή - δεν κυκλοφορούν πλέον ως καινούρια εδώ και δεκαετίες, ούτε καν ως ebooks. Μερικά έχουν αφιερώσεις από 40-50-60 χρόνια πριν! Πχ "To Cathy from Uncle Bob, Auntie Jane and Sally - Christmas 1975". Παρόλο που προφανώς δεν έχω καμμία σχέση με αυτά τα άτομα, μου αρέσει να διαβάζω τις αφιερώσεις και να φαντάζομαι ότι ένα κοριτσάκι - που σήμερα, αν ζει, θα είναι 60άρα - πήρε δώρο αυτό το βιβλίο κάποια Χριστούγεννα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Το μπλάνκο είναι η πιο χαζή λύση γιατί κάνει ακόμη πιο εμφανές αυτό που θέλεις να κρύψεις/διαγράψεις.
Ή το αφήνεις ως έχει ή κόβεις τη σελίδα.
Τα βιβλία είναι όπως οι δρόμοι, έχουν τη δική τους ιστορία. Αν σβήσεις την ταμπέλα τους ή τους αλλάξεις ονομασία, η ιστορία δεν αλλάζει.
Ή το αφήνεις ως έχει ή κόβεις τη σελίδα.
Τα βιβλία είναι όπως οι δρόμοι, έχουν τη δική τους ιστορία. Αν σβήσεις την ταμπέλα τους ή τους αλλάξεις ονομασία, η ιστορία δεν αλλάζει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποια ιστορία ρε, την παντόφλα προσπαθει να αποφυγει ο φιλος μας.
Βαλε το στικερ και αν σε ρωτησει η δικια σου πες οτι τα πηρες σεκοντ χαντ και για αυτο εκρυψες τις αφιερωσεις.
Βαλε το στικερ και αν σε ρωτησει η δικια σου πες οτι τα πηρες σεκοντ χαντ και για αυτο εκρυψες τις αφιερωσεις.
Λες να μην το κατάλαβα; Ακριβώς γι' αυτό έγραψα ότι είναι η πιο χαζή λύση.
Και δεν αφορά στο σέκοντ χαντ του βιβλίου...

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Δεν ξέρω πώς το εννοείς, αγαπητή.
Εάν εννοείς ψευτοδιανοούμενους-ες, δήθεν και ψωνισμένους, συμφωνούμε.
Όταν πρόκειται για πραγματικούς διανοούμενους-ες, η εμπειρία μου λέει ότι η συναναστροφή μαζί τους μόνο κέρδος είναι.
Ας μην αραδιάσω τώρα ονόματα που με ευεργέτησαν διαχρονικά με την παρουσία τους στη ζωή μου.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
ερωτικά εννοούσα παναγαπητότατεΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Νοέμ 2023, 18:44Δεν ξέρω πώς το εννοείς, αγαπητή.
Εάν εννοείς ψευτοδιανοούμενους-ες, δήθεν και ψωνισμένους, συμφωνούμε.
Όταν πρόκειται για πραγματικούς διανοούμενους-ες, η εμπειρία μου λέει ότι η συναναστροφή μαζί τους μόνο κέρδος είναι.
Ας μην αραδιάσω τώρα ονόματα που με ευεργέτησαν διαχρονικά με την παρουσία τους στη ζωή μου.

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ε...και ερωτικά έτσι μου προέκυψε να σχετισθώ ανέκαθεν: με διανοούμενες
Ευεργεσία εις το τετράγωνο!
Kappaνύχτα έγραψε: ↑16 Νοέμ 2023, 14:08συμφωνώΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Νοέμ 2023, 13:56Δεν κανιβαλίζουμε ποτέ προσωπικά τεκμήρια της αισθηματικής μας αγωγής -πόσο μάλλον επί τυπωμένου χάρτου.
επίσης, μη μπλέκετε με διανοούμενους/ες
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
10 Δεκ 2024, 22:26
-
-
Νέα δημοσίευση Βιβλία για τον εθνικό διχασμό.
από έργο_μακέτο » 19 Μαρ 2024, 15:53 » σε Εθνικά Θέματα - 14 Απαντήσεις
- 799 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
19 Μαρ 2024, 17:21
-
-
- 108 Απαντήσεις
- 4811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
17 Μάιος 2024, 21:11
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΆΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΊΑ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Ιαν 2024, 00:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
14 Ιαν 2024, 13:23
-