Ναι ,μη μου κουνάς το δάχτυλο ,ιεροεξεταστή, λες κι εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ μαλακία!
Έκανα μαλάκια. Πόσο πολυ θα τονε πιω;;;
Re: Έκανα μαλάκια. Πόσο πολυ θα τονε πιω;;;
Παιδιά καλώς ή κακώς.. Οι μαλακίες είναι για να πληρώνονται 

-
Μέρα βγαίνει , μέρα μπαίνει , ο μάλακας ίδιος μένει.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αν θυμάμαι καλά ,εσύ είχες μείνει σε σχολικές εξετάσεις

-
Αυτο ομως που μου εχει συμβει εμενα δε νομιζω να εχει ξανατυχει σε αλλον.
Εχω πιει τον αμπακο και με σταματα η αστυνομια για αλκοτεστ.
Συνομωτησε το συμπαν και υπευθυνος αξιωματικος ειναι ενας φιλος που μεγαλωσαμε μαζι,50 μετρα τα σπιτια μας.
Με βλεπει,ερχεται προς τα μενα.
-"Μλκ εχω πιει οτι πινεται!"
-"Καταλαβα."
Φωναζει εναν αστυνομικο,με βαζουν στο περιπολικο,το φιλαρακι πηρε το δικο μου αμαξι και συνοδεια περιπολικου με εφεραν σπιτι!

Οσο παραξενο και αν ακουστει,απο τοτε ποτε μου δεν ξαναοδηγησα πιωμενος!
Moi aussi , 3 μήνες πάω με ποδαράκια κι αστικό.stergiosbik έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 20:28Αυτο ομως που μου εχει συμβει εμενα δε νομιζω να εχει ξανατυχει σε αλλον.
Εχω πιει τον αμπακο και με σταματα η αστυνομια για αλκοτεστ.
Συνομωτησε το συμπαν και υπευθυνος αξιωματικος ειναι ενας φιλος που μεγαλωσαμε μαζι,50 μετρα τα σπιτια μας.
Με βλεπει,ερχεται προς τα μενα.
-"Μλκ εχω πιει οτι πινεται!"
-"Καταλαβα."
Φωναζει εναν αστυνομικο,με βαζουν στο περιπολικο,το φιλαρακι πηρε το δικο μου αμαξι και συνοδεια περιπολικου με εφεραν σπιτι!
Οσο παραξενο και αν ακουστει,απο τοτε ποτε μου δεν ξαναοδηγησα πιωμενος!
Εδω που ζω, αν σε πιασουν μεθυσμενο, στην καλυτερη απλα σου παιρνουν το αυτοκινητο για παντα.
Στην καλυτερη...
Under the current rules, drivers found with at least 0.15 percent of alcohol in their blood face automatic vehicle forfeiture, with the same penalty applicable to drivers causing accidents or posing imminent danger with more than 0.1 percent blood alcohol content.
The law also allows for the possibility of vehicle forfeiture for drivers with alcohol levels between 0.05 and 0.1 percent, depending on the circumstances, including cases of repeat traffic offenders.
The enforcement process involves the temporary seizure of the vehicle by the police, followed by the prosecutor's decision on securing the property, and ultimately, the court's ruling on forfeiture.
If the vehicle cannot be confiscated due to it being sold, destroyed, or co-owned, the court may order the forfeiture of the vehicle's equivalent value, Polish state news agency PAP reported.
Data from the Police Headquarters highlights the severity of drunk driving in Poland, with 1,331 alcohol-related traffic accidents reported in 2023, including 189 fatalities.
The introduction of these new laws has garnered significant public support, with a survey by the rankomat.pl website revealing that 67 percent of Poles favor vehicle confiscation for drunk driving.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 20:47Under the current rules, drivers found with at least 0.15 percent of alcohol in their blood face automatic vehicle forfeiture, with the same penalty applicable to drivers causing accidents or posing imminent danger with more than 0.1 percent blood alcohol content.
The law also allows for the possibility of vehicle forfeiture for drivers with alcohol levels between 0.05 and 0.1 percent, depending on the circumstances, including cases of repeat traffic offenders.
The enforcement process involves the temporary seizure of the vehicle by the police, followed by the prosecutor's decision on securing the property, and ultimately, the court's ruling on forfeiture.
If the vehicle cannot be confiscated due to it being sold, destroyed, or co-owned, the court may order the forfeiture of the vehicle's equivalent value, Polish state news agency PAP reported.
Data from the Police Headquarters highlights the severity of drunk driving in Poland, with 1,331 alcohol-related traffic accidents reported in 2023, including 189 fatalities.
The introduction of these new laws has garnered significant public support, with a survey by the rankomat.pl website revealing that 67 percent of Poles favor vehicle confiscation for drunk driving.
Οκ ,αφού οδηγείτε ΟΛΟΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ κάθε ώρα και παντού.
- Μαδουραίος
Κι αναπαράγομαι σαν κατάρα συνεχώς.
Συνεχίζω να βγάζω φιλολόγους , 25+ .
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά να πάρεις ένα κάρο διπλώματα και τσιγκουνευεσαι τα 400 ευρώ? (τα οποία είναι ξεκάθαρη μαλακια σου αλλά πρέπει να την πληρώσεις όπως και να χει)
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόλυ όμορφο το rainbow κύπελο και πολύ όμορφη η κίνηση του Coffee Lab
από Μαδουραίος » 20 Μάιος 2023, 16:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 1294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
21 Μάιος 2023, 11:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μαλακία πάει σύννεφο: Στρατιωτικός αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικες
από Kauldron » 06 Ιουν 2024, 12:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
06 Ιουν 2024, 23:13
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 514 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
03 Οκτ 2024, 10:33