Both. Απείλησέ τους με μήνυση. Πιάνει.
ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ Γιατι ειναι τοσο ηλιθιοι?
- hellegennes
Re: ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ Γιατι ειναι τοσο ηλιθιοι?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν περιμένουν κανέναν φυσικά, απλά θα γράψουν στο τάμπλετ "νέο ραντεβού τότε" και αυτό θα το δει και υπάλληλος γραφείου και θα το έχει υπόψη. Δεν διαγράφεται, θα εμφανίζεται κάθε ημέρα μέχρι να ολοκληρωθεί η εργασία.
Είναι υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουν αυτή την εργασία σε τρεις εργάσιμες ημέρες εκτός και αν έχουν ειδοποίηση από τον χρήστη ότι θα λείπει.
Οι εργολαβικοί εργαζόμενοι νομίζω ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ. Ως και οι μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν έτσι, μόνο που οι εργολαβικοί πληρώνονται εκεί παραπάνω από τους μονίμους (σαν ιδιωτικοί υπάλληλοι που υποτίθεται ότι είναι) και βέβαια υποδομή και εκπαίδευση την πληρώνει ο φορολογούμενος όπως και για τους μονίμους.
Είναι υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουν αυτή την εργασία σε τρεις εργάσιμες ημέρες εκτός και αν έχουν ειδοποίηση από τον χρήστη ότι θα λείπει.
Οι εργολαβικοί εργαζόμενοι νομίζω ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ. Ως και οι μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν έτσι, μόνο που οι εργολαβικοί πληρώνονται εκεί παραπάνω από τους μονίμους (σαν ιδιωτικοί υπάλληλοι που υποτίθεται ότι είναι) και βέβαια υποδομή και εκπαίδευση την πληρώνει ο φορολογούμενος όπως και για τους μονίμους.
-
Σου εξήσα τη διαδικασία. Αυτός που σου πούλαγε το πνεύμα είχε δίκιο. Αν δεχθούμε ότι κάπου υπάρχει λάθος εκτός του δικού σου, είναι η τηλεφωνήτρια της ΔΕΗ, όπου δε σε ενημέρωσε ότι δεν είναι δυνατό να γνωρίζει πότε θα περάσει ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ. Δεν υπήρχε καμία δυνατότητα να γνωρίζει υπάλληλος της μίας εταρείας που επικοινώνησες (της ΔΕΗ), τον προγραμματισμό τμήματος άλλης εταιρείας (εργολαβικός εργαζόμενος ΔΕΔΔΗΕ).George_V έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 12:53Δεν κατάλαβες... Αν ήξερα ότι θα περάσει κάποιος να μετρήσει θα είχα φροντίσει να υπάρχει κάποιος εκεί με κλειδιά για να ανοίξει.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 12:50Δεν υπάρχει καμία ηλιθιότητα.
Οι καταμετρητές είναι εργολαβικοί εργαζόμενοι. Τους προσλαμβάνει σήμερα ο εργολάβος, το μεσημέρι τους δίνει τη λίστα από το ΔΕΔΔΗΕ με τα αιτήματα, την οποία ο ΔΕΔΔΗΕ πήρε από τον πάροχο (ΔΕΗ) χθες, και οι άνθρωποι ξεκινάνε για δουλειά.
Πληρώνονται το βασικό ημερομίσθιο και όσο περισσότερα αιτήματα ικανοποιήσουν, τόσα θα είναι και τα επιπλέον χρήματα σε μπόνους.
Αν κάτσουν να ασχοληθούν, πότε μπορεί ο καθένας να έρθουν σπίτι του, πότε θα χέσει ώστε να ανοίξει την πόρτα, πότε θα γυρίσει από την καφετέρια που πετάχτηκε να πάρει καφέ ή πότε θα απλώσει τα ρούχα στην ταράτσα, τα παιδάκια του θα μείνουν νηστικά.
Μην κοιτάτε μόνο την άποψη του πελάτη, στις οποίες περιπτώσεις κατά 90% είναι αυτός που έχει κάνει τη μαλακία, δείτε και την άποψη του εργαζομένου.
Δεν μπορεί ρε Γιώργη να σκούζεις γιατί σου ήρθαν άμεσα, σε δύο μέρες και να λες δε μπορώ. Θα σας πω εγώ πότε...
Αν δε αρέσει αυτή η διαδικασία, καταργήστε τους εργολάβους που πληρώνονται με την επίσκεψη και μη γκρινιάζετε αν σας έρχονται ένα μήνα μετά επειδή έπρεπε να περιμένουν τον προηγούμενο στη λίστα δύο ώρες να τελειώσει το κουτσομπολιό στο φούρνο...
Η μαλακια είναι ότι κάνεις δε μου το είπε αυτό και μετά μου πουλαγανε και πνεύμα ότι θα έπρεπε να το ξέρω χώρις να με ενημερώσουν.
Να σου δώσω άλλο παράδειγμα. Όταν σου στέλνει η τράπεζα μία επιστολή, η τράπεζα γνωρίζει και μπορεί να σε ενημερώσει πότε την παρέδωσε στην εταιρεία ταχυμεταφορών, όχι πότε θα έρθει σπίτι σου. Δεν μπορεί να γνωρίζει τον προγραμματισμό του τμήματος κίνησης της εταιρείας ταχυμεταφορών.
Χαλαρά, ηρέμησε και αποδέξου ότι είναι τα απόνερα του κατακερματισμού των εταρειών ηλεκτρικού ρεύματος, σε πολλαπλές εταιρείες...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οταν καηκε το ρουτερ μου πηρα τον παροχο και μου εκαναν αντικατασταση.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 13:01Σου εξήσα τη διαδικασία. Αυτός που σου πούλαγε το πνεύμα είχε δίκιο. Αν δεχθούμε ότι κάπου υπάρχει λάθος εκτός του δικού σου, είναι η τηλεφωνήτρια της ΔΕΗ, όπου δε σε ενημέρωσε ότι δεν είναι δυνατό να γνωρίζει πότε θα περάσει ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ. Δεν υπήρχε καμία δυνατότητα να γνωρίζει υπάλληλος της μίας εταρείας που επικοινώνησες (της ΔΕΗ), τον προγραμματισμό τμήματος άλλης εταιρείας (εργολαβικός εργαζόμενος ΔΕΔΔΗΕ).George_V έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 12:53Δεν κατάλαβες... Αν ήξερα ότι θα περάσει κάποιος να μετρήσει θα είχα φροντίσει να υπάρχει κάποιος εκεί με κλειδιά για να ανοίξει.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 12:50Δεν υπάρχει καμία ηλιθιότητα.
Οι καταμετρητές είναι εργολαβικοί εργαζόμενοι. Τους προσλαμβάνει σήμερα ο εργολάβος, το μεσημέρι τους δίνει τη λίστα από το ΔΕΔΔΗΕ με τα αιτήματα, την οποία ο ΔΕΔΔΗΕ πήρε από τον πάροχο (ΔΕΗ) χθες, και οι άνθρωποι ξεκινάνε για δουλειά.
Πληρώνονται το βασικό ημερομίσθιο και όσο περισσότερα αιτήματα ικανοποιήσουν, τόσα θα είναι και τα επιπλέον χρήματα σε μπόνους.
Αν κάτσουν να ασχοληθούν, πότε μπορεί ο καθένας να έρθουν σπίτι του, πότε θα χέσει ώστε να ανοίξει την πόρτα, πότε θα γυρίσει από την καφετέρια που πετάχτηκε να πάρει καφέ ή πότε θα απλώσει τα ρούχα στην ταράτσα, τα παιδάκια του θα μείνουν νηστικά.
Μην κοιτάτε μόνο την άποψη του πελάτη, στις οποίες περιπτώσεις κατά 90% είναι αυτός που έχει κάνει τη μαλακία, δείτε και την άποψη του εργαζομένου.
Δεν μπορεί ρε Γιώργη να σκούζεις γιατί σου ήρθαν άμεσα, σε δύο μέρες και να λες δε μπορώ. Θα σας πω εγώ πότε...
Αν δε αρέσει αυτή η διαδικασία, καταργήστε τους εργολάβους που πληρώνονται με την επίσκεψη και μη γκρινιάζετε αν σας έρχονται ένα μήνα μετά επειδή έπρεπε να περιμένουν τον προηγούμενο στη λίστα δύο ώρες να τελειώσει το κουτσομπολιό στο φούρνο...
Η μαλακια είναι ότι κάνεις δε μου το είπε αυτό και μετά μου πουλαγανε και πνεύμα ότι θα έπρεπε να το ξέρω χώρις να με ενημερώσουν.
Να σου δώσω άλλο παράδειγμα. Όταν σου στέλνει η τράπεζα μία επιστολή, η τράπεζα γνωρίζει και μπορεί να σε ενημερώσει πότε την παρέδωσε στην εταιρεία ταχυμεταφορών, όχι πότε θα έρθει σπίτι σου. Δεν μπορεί να γνωρίζει τον προγραμματισμό του τμήματος κίνησης της εταιρείας ταχυμεταφορών.
Χαλαρά, ηρέμησε και αποδέξου ότι είναι τα απόνερα του κατακερματισμού των εταρειών ηλεκτρικού ρεύματος, σε πολλαπλές εταιρείες...
3 μερες μετα δεν ειχε ερθει ακομα και πηρα τον παροχο να δω τι εγινε.
Μια ευγενεστατη κοπελιτσα μου λεει "Βεβαιως εχει παραδοθει στην Χ κουριερ απο εμας στις ταδε του μηνος, στις δεινα εφτασε στο υποκαταστημα Καλαματας και απο οτι βλέπω ειναι προς παράδοση"
Της λεω ευχαριστω πολυ και σε 1-2 ωρες μου ηρθε το κουριερ με το νεο ρουτερ.
Αυτη πως ηξερε τι εκανε μια αλλη υπηρεσια και δεν ξερουν οι αλλοι?
Και το πνευμα δεν μου το πουλαγε για το ποτε θα επρεπε να περάσει ο τεχνικος.
Εγω δεν ηξερα καν οτι πρεπει να περάσει τεχνικος και δεν μου το ειπαν ποτε.
Αυτοι μου πουλαγαν πνευμα του στυλ "και τι εγινε που δε στο ειπαμε? Επρεπε να το ξερεις οτι θα περάσει τεχνικος και να εισαι εκει χωρις να στο πουμε"/
Αν ηξερα οτι επρεπε να γινει ετσι θα ειχα φροντισει. Αντιθετα ομως αυτοι με αφησαν με την εντυπωση οτι ειμαστε οκ δε χρειαζεται κατι αλλο και σε 2 μερες θα εχει αλλαξει το ονομα χωρις αλλους ελεγχους και διαδικασιες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μάλλον ο τεχνικός δεν ήταν καλά ενημερωμένος. Ήταν λάθος αυτό που είπε. Η σωστή διαδικασία είναι να κλείσει ραντεβού με τον χρήστη και να γράψει το σχόλιο στο τάμπλετ του ώστε να πληρωθεί και να είναι κατοχυρωμένος.
-
Υποθέτω ότι η εταιρεία ταχυμεταφορών είχε σύστημα παρακολούθησης δεμάτων και η κυρία που σε εξυπηρέτησε χτύπησε τον κωδικό αυτό στο site της εταιρείας ταχυμεταφορών. Και επειδή μάλλον μιλάμε για Καλαμάτα, που δεν έχει και το φόρτο του λεκανοπεδίου ήταν αρκετά εύκολο. Αν η εταιρεία ταχυμεταφορών τα είχε κάνει μπουρδέλο δε θα ήξερε να σου απαντήσει.George_V έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 13:07Οταν καηκε το ρουτερ μου πηρα τον παροχο και μου εκαναν αντικατασταση.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 13:01Σου εξήσα τη διαδικασία. Αυτός που σου πούλαγε το πνεύμα είχε δίκιο. Αν δεχθούμε ότι κάπου υπάρχει λάθος εκτός του δικού σου, είναι η τηλεφωνήτρια της ΔΕΗ, όπου δε σε ενημέρωσε ότι δεν είναι δυνατό να γνωρίζει πότε θα περάσει ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ. Δεν υπήρχε καμία δυνατότητα να γνωρίζει υπάλληλος της μίας εταρείας που επικοινώνησες (της ΔΕΗ), τον προγραμματισμό τμήματος άλλης εταιρείας (εργολαβικός εργαζόμενος ΔΕΔΔΗΕ).
3 μερες μετα δεν ειχε ερθει ακομα και πηρα τον παροχο να δω τι εγινε.
Μια ευγενεστατη κοπελιτσα μου λεει "Βεβαιως εχει παραδοθει στην Χ κουριερ απο εμας στις ταδε του μηνος, στις δεινα εφτασε στο υποκαταστημα Καλαματας και απο οτι βλέπω ειναι προς παράδοση"
Της λεω ευχαριστω πολυ και σε 1-2 ωρες μου ηρθε το κουριερ με το νεο ρουτερ.
Αυτη πως ηξερε τι εκανε μια αλλη υπηρεσια και δεν ξερουν οι αλλοι?
Και το πνευμα δεν μου το πουλαγε για το ποτε θα επρεπε να περάσει ο τεχνικος.
Εγω δεν ηξερα καν οτι πρεπει να περάσει τεχνικος και δεν μου το ειπαν ποτε.
Αυτοι μου πουλαγαν πνευμα του στυλ "και τι εγινε που δε στο ειπαμε? Επρεπε να το ξερεις οτι θα περάσει τεχνικος και να εισαι εκει χωρις να στο πουμε"/
Αν ηξερα οτι επρεπε να γινει ετσι θα ειχα φροντισει. Αντιθετα ομως αυτοι με αφησαν με την εντυπωση οτι ειμαστε οκ δε χρειαζεται κατι αλλο και σε 2 μερες θα εχει αλλαξει το ονομα χωρις αλλους ελεγχους και διαδικασιες.
Το πρόβλημα σε μεσαίες και μεγάλες εταιρείες είναι συνήθως η συνεχής αλλαγή του προσωπικού. Επιπλέον, για να αποφεύγουν τη συνεχή όχληση τα στελέχη στις μεσαίες βαθμίδες η διαδικασία που ακολουθείται συνήθως είναι η καταγραφή των παραπόνων από την κλήση κάπου που θα τα δει κάποιος στο τέλος του τριμήνου, η απάντηση by the book που έχουν δώσει στο τηλεφωνικό κέντρο και άγιος ο Θεός.
Ποτέ δε θα πάρεις ας πούμε την Aegean, την Alpha bank, τη ΔΕΗ θα μιλήσεις με κάποιον, θα του εξηγήσεις σαφώς το πρόβλημα σου πιστεύοντας ότι γνωρίζει το πρόβλημα καλύτερα από εσένα και θα ξέρει επ' ακριβώς να σου το λύσει ή πότε θα έχεις απάντηση. Δεν εξαρτάται από αυτόν.
Θα μου πεις να φτιάξουν τις διαδικασίες ή να πιέσει ο συνήγορος του καταναλωτή. Συνήθως ο συνήγορος πολιτεύεται ή μπορεί αύριο να πιάσει θέση στην εταιρεία που του καταγγέλεις. Αυτοί τα έχουν κάνει μπουρδέλο. Αυτούς θα ξαναψηφίσεις. Και τί έγινε; Θα χάσουν καμία ψήφο ή λεφτά από εσένα;
Είναι ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ, και δε ξέρω τί κάνουν οι γυναίκες τους. Εμένα μου έκαψαν οθόνη-τηλεόραση που είχα με τις διακοπές ρεύματός τους, και δεν αναλάμβαναν την ευθύνη. Οι ΓΥΦΤΟΙ. Οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.George_V έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 11:51Προ δεκαημέρου αποφάσισα να αλλαξω το ονομα στο λογαριασμο της ΔΕΗ απο τον μακαριτη τον πατέρα μου στο δικο μου.
Κανω την αιτηση ηλεκτρονικα, επικοινωνουν μαζι μου κανουμε διασταυρωσεις κτλ. μου στελνουν μαιηλ με τι δικαιολογητικα χρειαζονται, τα στελνω πισω και προ 2 ημερων μου λενε οτι στειλανε την υποθεση στον ΔΕΔΔΗΕ και σε 2 μερες θα εχει αλλαχθει το ονομα.
Με παιρνουν και τηλεφωνο και μου το λενε και δια ζωσης και τους ρωτάω συγκεκριμένα "θα χρειαστειτε τιποτε αλλο απο εμενα?"
Μου απαντανε "οχι τιποτε αλλο θα κανει ελεγχο ο ΔΕΔΔΗΕ και θα αλλαχθει το ονομα".
Της λεω "ρωτάω γιατι θα λειψω μεχρι τις 5 Ιουνιου στην Αθηνα οποτε αν θελετε κατι πειτε μου τωρα να το κανονισω η να αφησω καποιον στο σπιτι κλπ."
Μου λεει "οχι τιποτε αλλο".
Fast Forward 2 μερες στο σημερα.
Με παιρνει τηλεφωνο ο τεχνικος του ΔΕΔΔΗΕ και μου λεει "ελα ειμαι απο κατω ανοιξε μου να κανω καταμετρηση"
Και λεω "τι απο κατω?" "Δεν ειναι κανεις εκει και ειχα ενημερώσει οτι θα λειπω και κανενας δεν με ενημερωσε οτι θα ερθει καταμετρητης".
Μου λεει "ετσι ειναι η διαδικασια δε σας το ειπαν?"
Οχι του λεω κανεις δεν μου ειπε για κατι τετοιο αν και ρωτησα. Και προσθετω οτι γυριζω στις 5 οποτε να τον καλεσω στις 6 για να ερθει να μετρησει.
Μου λεει "δεν ξερω αν μπορω να το κρατησω μεχρι τοτε. Αν μου το παρει πισω η ΔΕΗ τοτε θα πρεπει να κανετε νεα αιτηση απο την αρχη".
Εκει μου ανεβηκε η πιεση αλλα κρατηθηκα γιατι ο ανθρωπος δεν εφταιγε σε τιποτα οι αλλοι φταιγανε που δεν με ενημερωσαν (οκ λιγο μπορει να εφταιγε γιατι εμφανιστηκε φάντης μπαστουνι χωρις να παρει ενα τηλεφωνο εστω την προηγουμενη για να ενημερώσει και απλα ηταν "γεια σας ηρθα")
Μετα πηρα τη ΔΕΗ και αφου τους διαολοστειλα μου πουλαγανε και πνευμα οτι θα πρεπε να το ξερω οτι θα περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ. Τους λεω "ακουστε τα ηχογραφημενα και δειτε τα μαιηλ που μου στειλατε. Δεν υπαρχει αυτο σε κανενα απο αυτα."
Και μου λεει "Αφου το στειλαμε στον ΔΕΔΔΗΕ επρεπε να το ξερατε ηδη οτι θα περασει τεχνικος του ΔΕΔΔΗΕ".
Ηδη μου ειχε ανεβει η πιεση 120 και επειδη δεν ηθελα να παθω εμφραγμα για τη ΔΕΗ της λεω "Επιστρέφω 5 του μηνος. Θα κλεισω ραντεβου στις 6. Και αν μου πει οτι το πηρατε πισω το αιτημα δεν υπαρχει περιπτωση να κανω νεο. Θα ανοιξετε παλι το παλιο."
Ειναι ηλιθιοι η απλα βαριουνται να κανουν μια σωστη δουλεια?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι Αραβικοί στρατοί είναι τόσο ΓΤΠ?
από Kauldron » 24 Οκτ 2024, 10:29 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 107 Απαντήσεις
- 2586 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
12 Νοέμ 2024, 16:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι ΝεοΈλληνες είναι τόσο μουνόπανα;
από taxalata xalasa » 06 Οκτ 2023, 11:52 » σε Κοινωνικά θέματα - 115 Απαντήσεις
- 3744 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
15 Οκτ 2023, 21:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι ειναι τοσο ευκολο να αναγνωρισεις μια σλαβοφατσα?
από Στρακαστρουκας » 04 Ιουν 2024, 15:25 » σε Ιστορία - 17 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
05 Ιουν 2024, 06:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι Βρετανοί είναι τόσο εμπαθείς κατά των Ρώσων?
από Kauldron » 07 Μαρ 2025, 17:41 » σε Διεθνής πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
07 Μαρ 2025, 18:37
-